F Fatmatt9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2020 138 90 48 25 25 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi hellobrc #581 hellobrc .!.: Evet cok şükür bu ay klomenle hamile kaldım Genişletmek için tıkla... Yaa çok sevindim kardeşim darısı bize. İnan çok sevindim senin adına .Sağlıklı kucağına da alasın inşaallah
hellobrc .!.: Evet cok şükür bu ay klomenle hamile kaldım Genişletmek için tıkla... Yaa çok sevindim kardeşim darısı bize. İnan çok sevindim senin adına .Sağlıklı kucağına da alasın inşaallah
hellobrc Kitap kurdu🎈 Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2020 246 264 53 32 25 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi hellobrc #582 Fatmatt9 .!.: Yaa çok sevindim kardeşim darısı bize. İnan çok sevindim senin adına .Sağlıklı kucağına da alasın inşaallah Genişletmek için tıkla... Amin cok teşekkür ederim inşallah rabbim en kısa sürede size de sağlıkla evlatlarınızı nasip etsin
Fatmatt9 .!.: Yaa çok sevindim kardeşim darısı bize. İnan çok sevindim senin adına .Sağlıklı kucağına da alasın inşaallah Genişletmek için tıkla... Amin cok teşekkür ederim inşallah rabbim en kısa sürede size de sağlıkla evlatlarınızı nasip etsin
F Fatmatt9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2020 138 90 48 25 25 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi hellobrc #583 hellobrc .!.: Amin cok teşekkür ederim inşallah rabbim en kısa sürede size de sağlıkla evlatlarınızı nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amiiiin inşallah çok istiyorum bende oldum dün çatlama iğnesi, beklemedeyim bakalım..
hellobrc .!.: Amin cok teşekkür ederim inşallah rabbim en kısa sürede size de sağlıkla evlatlarınızı nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amiiiin inşallah çok istiyorum bende oldum dün çatlama iğnesi, beklemedeyim bakalım..
hellobrc Kitap kurdu🎈 Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2020 246 264 53 32 25 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi hellobrc #584 Fatmatt9 .!.: Amiiiin inşallah çok istiyorum bende oldum dün çatlama iğnesi, beklemedeyim bakalım.. Genişletmek için tıkla... Hadi inşallah hayırlısıyla tutar
Fatmatt9 .!.: Amiiiin inşallah çok istiyorum bende oldum dün çatlama iğnesi, beklemedeyim bakalım.. Genişletmek için tıkla... Hadi inşallah hayırlısıyla tutar
AysenurrrO Gülerken kalabalıktık.. Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2020 276 122 33 31 6 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi hellobrc #585 hellobrc Çok şükür canım hamilesin Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
hellobrc Kitap kurdu🎈 Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2020 246 264 53 32 6 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi hellobrc #586 AysenurrrO .!.: hellobrc Çok şükür canım hamilesin Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Genişletmek için tıkla... Canım cok tesekkur ederim yazacaktım sana ama siteye giriyor musun bilemediğim için yazmadım sen ne yaptın merak ettim seni
AysenurrrO .!.: hellobrc Çok şükür canım hamilesin Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Genişletmek için tıkla... Canım cok tesekkur ederim yazacaktım sana ama siteye giriyor musun bilemediğim için yazmadım sen ne yaptın merak ettim seni
AysenurrrO Gülerken kalabalıktık.. Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2020 276 122 33 31 6 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi hellobrc #587 Bende 26 kasimda transfer oldum 1 embiryo. Salı günü öğreneceğim sonucu inşallah
hellobrc Kitap kurdu🎈 Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2020 246 264 53 32 7 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi hellobrc #588 AysenurrrO .!.: Bende 26 kasimda transfer oldum 1 embiryo. Salı günü öğreneceğim sonucu inşallah Genişletmek için tıkla... Hadi inşallah rabbim nasip etmiştir olmuştur bence o
AysenurrrO .!.: Bende 26 kasimda transfer oldum 1 embiryo. Salı günü öğreneceğim sonucu inşallah Genişletmek için tıkla... Hadi inşallah rabbim nasip etmiştir olmuştur bence o
AysenurrrO Gülerken kalabalıktık.. Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2020 276 122 33 31 7 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi hellobrc #589 hellobrc .!.: Hadi inşallah rabbim nasip etmiştir olmuştur bence o Genişletmek için tıkla... Nasip canim benim embiryo orta kalitedeydi yine her zamanki gibi hazorlikliyim sonuca
hellobrc .!.: Hadi inşallah rabbim nasip etmiştir olmuştur bence o Genişletmek için tıkla... Nasip canim benim embiryo orta kalitedeydi yine her zamanki gibi hazorlikliyim sonuca
AysenurrrO Gülerken kalabalıktık.. Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2020 276 122 33 31 8 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi hellobrc #590 Yine nasip olmadi canim
hellobrc Kitap kurdu🎈 Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2020 246 264 53 32 9 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi hellobrc #591 AysenurrrO .!.: Yine nasip olmadi canim Genişletmek için tıkla... Aysenur olacak canım biliyorum cok sabrettin ama olacak inanıyorum rabbim nasip edecek
AysenurrrO .!.: Yine nasip olmadi canim Genişletmek için tıkla... Aysenur olacak canım biliyorum cok sabrettin ama olacak inanıyorum rabbim nasip edecek
AysenurrrO Gülerken kalabalıktık.. Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2020 276 122 33 31 9 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi hellobrc #592 hellobrc .!.: Aysenur olacak canım biliyorum cok sabrettin ama olacak inanıyorum rabbim nasip edecek Genişletmek için tıkla... İnşallah canım isteyen her kim varsa
hellobrc .!.: Aysenur olacak canım biliyorum cok sabrettin ama olacak inanıyorum rabbim nasip edecek Genişletmek için tıkla... İnşallah canım isteyen her kim varsa
A Ayfer arslan Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2020 109 59 18 38 22 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi hellobrc #593 Merhaba hanımlar biraz geçmiş ama bişiy sormak istiyorum tüp bebek tedavisi görüyorum cuma tıransferim olcak dün akşam çatlatma iğnesi oldum bugün ovulasyondan baktım c hafif silik t çok koyu
Merhaba hanımlar biraz geçmiş ama bişiy sormak istiyorum tüp bebek tedavisi görüyorum cuma tıransferim olcak dün akşam çatlatma iğnesi oldum bugün ovulasyondan baktım c hafif silik t çok koyu