Daha önce yaptırdın mı ilk kez mi olacak, rabbim hayırlısını nasip etsin de tutsun inşallahAyni durumdayiz canm bende bu ay yaptircam hayirlisi herseyin
2.kez olacak inslalah tutar sagolDaha önce yaptırdın mı ilk kez mi olacak, rabbim hayırlısını nasip etsin de tutsun inşallah❤
Hadi bakalım gelişmelerimizi paylaşalım en güzel sonuç bizimle olsun bu ayBende aynı senin gibi 2 yıllık evliyim 1 yıldan fazladır cocuk istiyorum. Bu ay ilk defa klomen + catlatma iğnesi vurdum. 4 temmuzda. Hayırlısı olsun inşallah..
Gebelik olduysa eğer 13-14.günden itibaren tekrar belirginleşmeye başlıyormuş onun için en net sonuç için 14. Günden sonra kandan baktırmamızMerhaba ❤🕊 bende 29. haziranda catlama ignesi vuruldum bugün ignenin 9. Günü. Testlerim nerdeyse net beyazlasdi insallah tekrar koyulasir. Rabbim hepimize nasib etsin.
Benimde kasıklarım acayip ağrıyo ama ümit etmektende korkar oldumHadi bakalım gelişmelerimizi paylaşalım en güzel sonuç bizimle olsun bu aybenim bugün iğnenin 3.günü hala kasıklarım çok ağrıyor
Evet ben de öyle elimden geldiği kadar düşünmemeye çalışıyorum ama bütün gün kadınlar kulübündeyim kimler benimle aynı durumda diye forumları okuyorumBenimde kasıklarım acayip ağrıyo ama ümit etmektende korkar oldum
Insallah ❤Gebelik olduysa eğer 13-14.günden itibaren tekrar belirginleşmeye başlıyormuş onun için en net sonuç için 14. Günden sonra kandan baktırmamız
Ay bende sizler gibiyim düsünmemeye calisdikca aklimdan cikmiyor .. bide pozitif kalmaya calisiyorum ama ayni yandan korkuyorum olmadi düsünüyorum google de aramadigim okumadigim bisey kalmamisdir.. rabbim hepimize nasib etsin hayirlisiyla.Evet ben de öyle elimden geldiği kadar düşünmemeye çalışıyorum ama bütün gün kadınlar kulübündeyim kimler benimle aynı durumda diye forumları okuyorum
Ne zamandır bebek istiyorsun arkadaşım daha önce de çatlatma iğnesi falan olmuş muydun yoksa ilk miAy bende sizler gibiyim düsünmemeye calisdikca aklimdan cikmiyor .. bide pozitif kalmaya calisiyorum ama ayni yandan korkuyorum olmadi düsünüyorum google de aramadigim okumadigim bisey kalmamisdir.. rabbim hepimize nasib etsin hayirlisiyla.
Bu benim ilk catlama igne ve femara kullanisim. Bi bucuk senedir istiyoruz. Gecen sene 5 aylik kizimi placenta preavia total dan kaybettim erken dogum oldu. Cok kanamalarim olmusdu. gecen ay da kimyasal oldu. Bu ay insallah tutar.Ne zamandır bebek istiyorsun arkadaşım daha önce de çatlatma iğnesi falan olmuş muydun yoksa ilk mi
10. Gün net sonuç için cok erken ama ümitsizliğe kapılma 14.günden sonra bak yine. Sen içini ferah tut en azından gebe kalabiliyorsun destekleyici bir kaç şeyle sağlıklı doğumların olur inşallah ben de aynı senin gibi ilk kez femara ovitrelle kullandım 1 yılı geçti daha hiç gebe kalamadımBu benim ilk catlama igne ve femara kullanisim. Bi bucuk senedir istiyoruz. Gecen sene 5 aylik kizimi placenta preavia total dan kaybettim erken dogum oldu. Cok kanamalarim olmusdu. gecen ay da kimyasal oldu. Bu ay insallah tutar.
Sabah ki testim negatif sayilir. Bugün ignenin 10. Günü. Gögüslerim cok agriyo ama genelde benim adetten önce agrir :/
Insallah tez zamanda bizde cift cizgiyi görürüz.10. Gün net sonuç için cok erken ama ümitsizliğe kapılma 14.günden sonra bak yine. Sen içini ferah tut en azından gebe kalabiliyorsun destekleyici bir kaç şeyle sağlıklı doğumların olur inşallah ben de aynı senin gibi ilk kez femara ovitrelle kullandım 1 yılı geçti daha hiç gebe kalamadım
Attığın 2. Resimde hayalet çizgi gördüm sanki ilkinde göremedim. Bence su an ilacın etkisi sıfırlandı. Dediğim gibi 2-3 gün sonra tekrar yap bakalım ne çıkacakInsallah tez zamanda bizde cift cizgiyi görürüz.
Biraz önce yaptim tekrar test. Resim ekliyorum..Eki Görüntüle 2660031 Eki Görüntüle 2660032
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?