Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar adetime 8-9 gün var ve bugun aşırı şekilde sancım oldu gaz sancısına çok benziyordu bikini bölgemde oldu. Belirti mı değil mi yorumlamoyorum. Adetine yakin bu şekilde olan var mı yada farklı sancılar olan yaşayan var mı

Selam kızlar adetime 8-9 gün var ve bugun aşırı şekilde sancım oldu gaz sancısına çok benziyordu bikini bölgemde oldu. Belirti mı değil mi yorumlamoyorum. Adetine yakin bu şekilde olan var mı yada farklı sancılar olan yaşayan var mı
Adete yakın değil ama yumurtlama döneminde öyle hissettim. Bi kaç gün önce 1gün sabahtan çyle gaz sancısı gibi ama karında değil yumurtalıkta. Adet olunca hafif sancı olur ya onun gibi. Ve sadece sol taraftaydı. Yumurtanın çatlaması diye düşündüm ama daha ultrasonda çatladığıno teyit etmedim. Senin de bu ay yumurtanın geç çatlama durumu olabilirmi?

Adete yakın değil ama yumurtlama döneminde öyle hissettim. Bi kaç gün önce 1gün sabahtan çyle gaz sancısı gibi ama karında değil yumurtalıkta. Adet olunca hafif sancı olur ya onun gibi. Ve sadece sol taraftaydı. Yumurtanın çatlaması diye düşündüm ama daha ultrasonda çatladığıno teyit etmedim. Senin de bu ay yumurtanın geç çatlama durumu olabilirmi?
Yok canim test ile takip ettim çatlama oldu 5 gün oluyor yumurtlama doneminde hiç yok demecek kadar ağrım oldu digruduzgun hissetmedim bile

Benim aynı şekilde 6 gün var adetime ama neredeyse devamlı bikini bölgemde bir sancı var kas ağrısı gaz sancısı gibi değişik bir şey hiç olmamıştı daha önce.

Benim yumurta çatladı artik :) dün en pik di bugün çatladı yine değerlendirme olur ama gerisi artik allah nasip ederse
20200630_232559.jpg

Benim aynı şekilde 6 gün var adetime ama neredeyse devamlı bikini bölgemde bir sancı var kas ağrısı gaz sancısı gibi değişik bir şey hiç olmamıştı daha önce.
Aynen benimde öyle birde orası sert benim şiş gibi yani

Bakalım canım benim senden birkaç gün önce belli olur duruma göre dayanamazsam yarın öbür gün bir kan testi yaptırabilirim pozitif çıkarsa sende koş hemen hastaneye 😂 idrar testinde bir şey yok çünkü daha
Ayy tamam canim beni etiketle mutlaka 🙏

Günaydın kızlar..
4 aydir döngüm 28 gündü... bu son ay geç yumurtladım adetim 14 gün sarktı...ben şimdi yeni batı neye göre vericem...zaten ezelden beri duzensiz olan insanim...düzenim en fazla 4 5 ay sürüyo sonra yine düzensizleşiyo
Bende aynı şeyi yaşadım bu ay daha yeni adet oldum, 28, 30 gibi hesap edicem yine ama ovülasyon takibi yapacağım için göreceğim zaten yumurtlamayı inş geçen ay göre göre kaçırdım

Kızlar bat 1 temmuz demiştim test yaptm ama negatif

İlkinde nerdeyse 10 gün sonra idrarda öğrenmştm
Var mı yok mu bilemdm regl olmazsam 3 gün sonra tekrar denicem
Bu adete bir kaç gün kala öğrenenler nasıl oluyorsa anlamadım gitti

Hanımlar size iki konu hakkında soracaklarım var 1. si şu hazır karışım olan macundan kullanan var mı bir faydasını gördü mü? ( ismini yazmadım belki yasaktır diye) 2. si yıkanabilir kadın pedlerini kullanan var mı? Diğer pedlerin bazı kadınların doğurganlığını olumsuz etkilediği söyleniyor. Sizce bir faydası olur mu?

Selam arkadaşlar totem yaptım yine burdayım yıllar yıllar önce ilk gebeliğimi burda öğrenmiştim yine temmuz postuydu 7 yıl önce şimdi 6 yaşında bir kızım var
Geçen yıl dış gebelik yaşadım ilaçla tedavi oldum
Bi süredir de istiyoruz bu ayı iyi değerlendirdik inşallah rabbim nasip ederse
Bat 10 temmuz beni de ekler misiniz

X