- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
İstemedim*Kızlar benim de reglin 5. Günü ve soğan suyuna başladım yumurtlama günümde içmek istedim umarım şifa olur... olursa yazacağım burdan
Benimki çıkmadı canım umudu kestim zaten şimdi reglim ama bazen yanlış çıkabiliyormuşKızlar merhaba, adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım çıkmadı acaba umudu kessem mi bu ay
Yaaa canim uzulme yine temmuz bitene kadar umut var belki şimdi olurBen 1 temmuzu bekleyemeden yine erken adet oldum
Mende axintida 1 gun evvel olmuşdum sonra yoldasim olmadi ..gorek nece olurkızlaarr ne alemdesinizzz?bugün adetin 16.günü. galiba yumurtladım akıntım oldu. ama biz dün gece değerlendirebildik. bugün nöbette eşim oyüzden bir de yarın akşam değerlendiricezz. ne olur bilmiyorum. ama benim için en önemlisi bu ay yumurtanın çatlaması. ona da cuma gidicem ultrasona. beklemek çok sıkıcı ve sinir bozucu olmaya başladııı
Umudunu kesme canim adetden sonra dene bende oyle bekliyorum 4gun kaldi 2 gunde gecikse yapicamKızlar merhaba, adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım çıkmadı acaba umudu kessem mi bu ay
gören sabah mı getsem uziye. yumurtanın dogurdan çatlayıb çatlamadığına baxardım. ama hekim 18-19uncu gel demişdi. sabah 17ci gün olacaqMende axintida 1 gun evvel olmuşdum sonra yoldasim olmadi ..gorek nece olur
Bir gunde gozlee 18 get İnsAllah catlamis olargören sabah mı getsem uziye. yumurtanın dogurdan çatlayıb çatlamadığına baxardım. ama hekim 18-19uncu gel demişdi. sabah 17ci gün olacaq
18i başqa həkimdi də. öz həkimim sabah və 5inci gündü. offffffBir gunde gozlee 18 get İnsAllah catlamis olar
ben bugüne kadar hiç bir şekilde vücudumu dinlemezdim. ama yumurtlama anımı hep fark ederdim. şimdi vücudumu dinliyorum yumurtlama zamanından ziyade her ay vücudum türlü türlü huylar çıkarıyor başıma
resim tam net olmadığı için gebelik testini yorumlayamıycamm ama yumurtlama evet pik duruyor. yumurtlama tahminine göre evet gebelik testinde çıkabilir hamileliyiniz. bat genelde yumurtlamadan 14gün sonra oluyor. yani bi kaç gün sonra testi tekrarlayın. ama ovulasyon testinin pik olması nedeniyle hamilelik olabilir gibime geliyorr yani inşallahKızlar bat ı tam bilemiyorum ama tahmini yumurtlama 18-19 hazirandı. Yumurtlama testi pik gebelik testinde de çok hayali bir çizgi var sanki yada bana öyle geliyor kafayı yedim iyice. Yumurtlama pik olunca değerlendirdik yine şansa bırakmak istemedim :)
Gebelik testini daha net çekebilir misin biraz bulanık olduğu için var gibi de yok gibi de duruyorKızlar bat ı tam bilemiyorum ama tahmini yumurtlama 18-19 hazirandı. Yumurtlama testi pik gebelik testinde de çok hayali bir çizgi var sanki yada bana öyle geliyor kafayı yedim iyice. Yumurtlama pik olunca değerlendirdik yine şansa bırakmak istemedim :)
Canım cevabın için çok teşekkür ederim. Telefonun kamerası pek iyi değil ondan bide çizgi çok flu ben bile zor görüyorum yarın tekrar yapıp atıcam inşallah belirginleşirGebelik testini daha net çekebilir misin biraz bulanık olduğu için var gibi de yok gibi de duruyor
Bende bu ay omega 3 destek vitamini kullanıcam yumrta gelişimi için. Ovulasyon testim vardı geçen aydan onları kullanırım yine bu sefer adet biter bitmez başlıycam yapmayaBeni de ekler misiniz haziran umudu bittibat 24 temmuz gel de bekle... ovulasyon testi aldım kızlar ve soğan kürü yapacam herkes için hayırlısı
Merhaba canım bendimde oğlum yeni yaşına girdi. Bende senedr istiyorum bu arada bir kürtajım oldu. Bu ay olmadı yeni bat 30 TEmmuzMerhaba hanımlarBenim Bat 24 temmuz. Pco hastasıyım. Oğlum iki ay sonra 4 yaşını dolduracak. Geç hamile kaldığım için oğlum 10 aylıkken korunmayı bıraktık 3 yıldır istiyoruz ama kısmet hâlâ olmadı. 1 erken düşüğüm oldu. Coronadan dolayı tedavim yarım kaldı mecbur. İnşallah bu ay hamile kalabilirim. İnşallah hepimiz kalabiliriz hayırlısıyla
bu ne testi gebelik mi ovu mu?Yumurtlamadan itibaren 12.gün bu sabah test yaptım ilk başta bişey yoktu 2 saat sonra böyle oldu sizce var mı??