Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba, adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım çıkmadı acaba umudu kessem mi bu ay

Mende axintida 1 gun evvel olmuşdum sonra yoldasim olmadi ..gorek nece olur

Kizlar nasil gidiyor benim bel agrisi fenabugun temizlik yaptim o kadar yorgun hissediyorum ki bir an once uzanıp uyumak istiyorum bi arada bakdim uygulamada 3gun kalmiş regle...coook heyacanlaniyorum İnsAllah olsun

Benim de 1 hafta var daha. Tek denemem oldu pek umudum yok ama bir ihtimal heyecan var uyku ağırlık bende de var ama gerçi benim bıcır kız da yoruyor beni. Deli gibi tatlıya düştüm adet olacak da olabilirim. Sürekli tatlı ve et yeme isteğim var kilo alacağım ya puf

Kızlar bat ı tam bilemiyorum ama tahmini yumurtlama 18-19 hazirandı. Yumurtlama testi pik gebelik testinde de çok hayali bir çizgi var sanki yada bana öyle geliyor kafayı yedim iyice. Yumurtlama pik olunca değerlendirdik yine şansa bırakmak istemedim :)

Eklentiler

• IMG_20200630_140200.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 47
sorma ya. sürprizlerle dolu vücudumuz. "Bak bu da var" der gibi yeni adetler ediniyor

resim tam net olmadığı için gebelik testini yorumlayamıycamm ama yumurtlama evet pik duruyor. yumurtlama tahminine göre evet gebelik testinde çıkabilir hamileliyiniz. bat genelde yumurtlamadan 14gün sonra oluyor. yani bi kaç gün sonra testi tekrarlayın. ama ovulasyon testinin pik olması nedeniyle hamilelik olabilir gibime geliyorr yani inşallah

Gebelik testini daha net çekebilir misin biraz bulanık olduğu için var gibi de yok gibi de duruyor

Merhaba hanımlar Benim Bat 24 temmuz. Pco hastasıyım. Oğlum iki ay sonra 4 yaşını dolduracak. Geç hamile kaldığım için oğlum 10 aylıkken korunmayı bıraktık 3 yıldır istiyoruz ama kısmet hâlâ olmadı. 1 erken düşüğüm oldu. Coronadan dolayı tedavim yarım kaldı mecbur. İnşallah bu ay hamile kalabilirim. İnşallah hepimiz kalabiliriz hayırlısıyla

Beni de ekler misiniz haziran umudu bitti bat 24 temmuz gel de bekle... ovulasyon testi aldım kızlar ve soğan kürü yapacam herkes için hayırlısı
Bende bu ay omega 3 destek vitamini kullanıcam yumrta gelişimi için. Ovulasyon testim vardı geçen aydan onları kullanırım yine bu sefer adet biter bitmez başlıycam yapmaya

Merhaba canım bendimde oğlum yeni yaşına girdi. Bende senedr istiyorum bu arada bir kürtajım oldu. Bu ay olmadı yeni bat 30 TEmmuz

Yumurtlamadan itibaren 12.gün bu sabah test yaptım ilk başta bişey yoktu 2 saat sonra böyle oldu sizce var mı??
bu ne testi gebelik mi ovu mu?

Gerçi üstünden 2 saat geçmiş bunu daha yorumlayamazsinki :) bu kadar zaman beklememen lzım maksimum 10 dk falan ilk 5 dk da çıkıyor zaten testin sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…