Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetim düzenli canım 31 mayısta evlendim ben bilmiyodum yumurta günü falan yumurtladgmı bile bilmiyodum yani düşün artık 😀
Aynen ben de canım hatta 3 ay önce düşünmeyw başladık bebiş normal hiç yumurtlamaya bakmadan bi kaç kere ilişki oldu ben hamile olmayı bekliyodum bu ay tam olarak öğrendim tutmadı bakalım kısmet daha çok yeni evlisin

Yumurtlamadan itibaren 12.gün bu sabah test yaptım ilk başta bişey yoktu 2 saat sonra böyle oldu sizce var mı??

Eklentiler

• IMG_20200629_123618.jpg
    IMG_20200629_123618.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 43
Texmini 12 gun bundan qabaq hiss etmisdim...bilmiremki neydi indi hecne yoxdu...regl olmadigima sevinirem esas
12gün bundan qabaq idise yerleşme olabiler. Hetta yumurtlamadan 12-14gün sonra testde çıxmalıdı
[/QUOTE]
Gozluyecem regl vaxtimi ondanda 2gun kecsin sonra yeni 3unu ondanda 2gun sonra 5i🤦🏻‍♀️offf ne qeder var hele 1hefte

kızlarrr ve canım arkadaşlarım @Ansumjora @history1985 Guli007 Guli007 bugün çok şiddetli göğüs ağrım var daha doğrusu dokununca fazlaca acıyan... Haftaya pazartesi bat günüm bakalım.... Gerçi geçen ayda böyleydi bir şey olmadı 😂 Ama bu kadar göğüs ağrısı yoktu geçen ay... Amaan kesin yine geç kalmış gibi 5 6 gün erken regli olurum :kızgın:
Ayyy inşAllah hamilelik belirtisidir🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ben bu ay sogan suyu içtim 10 gün sadece. Yumurtlama geç oldu 18,19 gune sarktı galiba

Eklentiler

• 20200629_070627.jpg
    20200629_070627.jpg
    124,2 KB · Görüntüleme: 41
Birbirimize yakınız canım reglsin sanırım şimdi nasıl bekleyeceğiz acaba😄
Evet reglin ikinci günündeyim :) Olsun tam yaz geldi zaman geçer bir şekilde.. En önemlisi hamile kalmak için kendime her zaman uzak bir ay tarihi belirlerim.. Mesela su an hedefledigim asıl ay Ekim ayında hamile kalmak.. O tarihe kadar olan hamilelik sürpriz olsun:)

Kızlar 18 haziranda yumurtlama oldu sanırım. Testler geç geldiği için yapmaya devam ediyorum. Bugün 12. Gün yumurtlama testi koyulaşmaya başladı. Sabah gebelik testi yaptım sonradan bir çizgi gördüm sanki. Yumurtlama testi de koyulaşmaya başlayınca iyice ümitlendim yanlış mı biliyorum hamilelik olunca koyulaşıyor diyorlar

Eklentiler

• IMG_20200629_181522.jpg
    IMG_20200629_181522.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 31
Evet reglin ikinci günündeyim :) Olsun tam yaz geldi zaman geçer bir şekilde.. En önemlisi hamile kalmak için kendime her zaman uzak bir ay tarihi belirlerim.. Mesela su an hedefledigim asıl ay Ekim ayında hamile kalmak.. O tarihe kadar olan hamilelik sürpriz olsun:)
Canım yazın sıcaktan daha çok stres oluyom ben ve korona valla sıkıntıı benim ne kadar erken olsa o kadar iyi 😅

X