Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım ikisi de aynı ilaç bildiğim kadarıyla. Biz laboratuvara gidip yaptırmak istiyoruz dedik hemen yapıldı sonra sonuçları üroloji doktoruna gösterdik hastanelerde yapıyo ama laboratuvar fiyatları da çok pahalı değil belki daha sıcak bakar hastane olmazsa eşin.

kızlar benim şimdi iki çizginin de olduğu günü mü beklemem gerekiyor? benim adet döngüm biraz kısa olduğu için 23-24 gün birde ilk defa deneyeceğim için erkenden başladım. regli bittikten 2. günde bile azıcık t çizgisi var ne kadar erken yumurtlayacaksam artk gerçekten merak ediyorum. adet bitince 1. günde yumurtlamış olamam heralde

Eklentiler

• IMG-20200628-WA0008.jpeg
    111,1 KB · Görüntüleme: 28
Çok az kalmış canım denemeye devam bi iki güne gerçekleşir tahminimce

Kızlar çevremdeki herkes neden hamile haberi paylaşıyor ya ne bereketli Bi ay bu sosyal medya dan tamamen uzak durmak istiyorum artık

gerilmemek hiç stres yapmamak lazım her şey oluruna bırakınca oluyo nedense :) bu ovülasyon testleri de stres yaptı bende yapmıyoken rahattım aslında. evlillikte 1 yıl doldu daha 6 ay olduğunda kaynanam soruyodu yok mu bi şey diye dört gözle bekliyorlar

temmuzda hamilelik olsa martta doğacak balık burcu olur. hamileliğin ilk aylarında sıcak ayları geçirmiş oluruz. hamilelik için çok güzel bir zaman ben ağustos doğumluyum annem diyoki karnım burnumda küvetin içinde oturuyordum bütün gün sıcaktan :d

Annen haklıymış benim oğlum da Ağustos’ta doğdu tüm yazın sıcağını çekip öyle doğurmuştum. Sıcak çok kötü yapıyordu . İnşallah bu ay hayırlısıyla gebe kalırsak çok güzel olacak

Ayyy inşAllah bolsun yaa eşimde mart dogumlu ona hediyye olsunevet bende Ağustos dogumluyum yazin sonuna çok eziyetli olur ya hamilelik

Tünaydın kizlar nasilsiniz ????nasil gidiyor????ben cok halsizim belimin agrisindan oluyorum
Insallah hamilelik belirtisidir
Dun koyu çizgileri gördüm aksamini değerlendirdim bugün calisiyorum test almayı da unutmuşum yarın bakalim ne olacak akıntı da çok 14 15 gun sonra bakalım kendini belli eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…