Yok canım ikisi de aynı ilaç bildiğim kadarıyla. Biz laboratuvara gidip yaptırmak istiyoruz dedik hemen yapıldı sonra sonuçları üroloji doktoruna gösterdik hastanelerde yapıyo ama laboratuvar fiyatları da çok pahalı değil belki daha sıcak bakar hastane olmazsa eşin.Glifor dan farklı mı glukofen canım sence hangisi iyidir? Bir de eşim üroloji de gidip ne diyecek sperm testi mi yaptıracağım diyecek yoksa çocuk istiyoruz mı diyecek hiç bilgim yok? Valla canım istediğim kadar eşim ile konuşayım sorun çıkaracak ama Bi şekilde götürecem
Adetimden bu yana 2 hafta geçti erken yumurtlama olma ihtimali var mıdır?Yerleşme kanaması olabilir canım tüm anlattıkların uyuyor
İnşallah teşekkür ederim. Adetten bu yana daha iki hafta oldu. Adetten bir hafta sonra Yumurtlama akıntısı geldi. Ben de şaşırdımCanım umut vermek istemem ama yerleşme kanaması olabilir inş öyledir
Kanaman devam etmezse bi kan testi yaptır canım merak ettimİnşallah teşekkür ederim. Adetten bu yana daha iki hafta oldu. Adetten bir hafta sonra Yumurtlama akıntısı geldi. Ben de şaşırdım
Çok az kalmış canım denemeye devam bi iki güne gerçekleşir tahminimcekızlar benim şimdi iki çizginin de olduğu günü mü beklemem gerekiyor? benim adet döngüm biraz kısa olduğu için 23-24 gün birde ilk defa deneyeceğim için erkenden başladım. regli bittikten 2. günde bile azıcık t çizgisi var ne kadar erken yumurtlayacaksam artk gerçekten merak ediyorum. adet bitince 1. günde yumurtlamış olamam heralde
Bi de artık algimiz hamilelikle doldu taştı bizimde dikkat sadec e ona odaklıKızlar çevremdeki herkes neden hamile haberi paylaşıyor ya ne bereketli Bi ay bu sosyal medya dan tamamen uzak durmak istiyorum artık
Ay inşallah bizim içinde bereketli olurr. Kendimi hiç hamile düşünemiyorum yAKızlar çevremdeki herkes neden hamile haberi paylaşıyor ya ne bereketli Bi ay bu sosyal medya dan tamamen uzak durmak istiyorum artık
İnanır mısınız benden sonra evlenen bütün arkadaşlarım ya hamile ya doğurdu bir tane bile es geçmedi bi ben kaldım kendimi tek düşünmüştümKızlar çevremdeki herkes neden hamile haberi paylaşıyor ya ne bereketli Bi ay bu sosyal medya dan tamamen uzak durmak istiyorum artık
Annen haklıymıştemmuzda hamilelik olsa martta doğacak balık burcu olur. hamileliğin ilk aylarında sıcak ayları geçirmiş oluruz. hamilelik için çok güzel bir zaman ben ağustos doğumluyum annem diyoki karnım burnumda küvetin içinde oturuyordum bütün gün sıcaktan :d
Bat tarihinizi yazin ekleyimBEnde katılmak istiyorum
Ayyy inşAllah bolsun yaa eşimde mart dogumlu ona hediyye olsuntemmuzda hamilelik olsa martta doğacak balık burcu olur. hamileliğin ilk aylarında sıcak ayları geçirmiş oluruz. hamilelik için çok güzel bir zaman ben ağustos doğumluyum annem diyoki karnım burnumda küvetin içinde oturuyordum bütün gün sıcaktan :d
Insallah hamilelik belirtisidirTünaydın kizlar nasilsiniz ????nasil gidiyor????ben cok halsizim belimin agrisindan oluyorum
Normal canım 24-48 saat aralığında çatlıyorKızlar benimki hemen çatlamış değil mi ?. dün pic olmuştuçok tecrübeli değilim dün akşam pic olup şimdi böyle hemen çatlaması iyi birşey mi
Evet değişti bende sevmedim ayarlardan degistirilir belki emindegilomKızlar sizinde değişti mi site renginiz koyu Bi renk oldu hiç sevmedim nerden değişir bu?