Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar benim şimdi iki çizginin de olduğu günü mü beklemem gerekiyor? benim adet döngüm biraz kısa olduğu için 23-24 gün birde ilk defa deneyeceğim için erkenden başladım. regli bittikten 2. günde bile azıcık t çizgisi var ne kadar erken yumurtlayacaksam artk gerçekten merak ediyorum. adet bitince 1. günde yumurtlamış olamam heralde :KK70:
İkinci çizgi ilki kadar koyu yada dahi köyü oldugunda yumurtlama günün demek canım

merhaba kızlar, mayıs ayında gebelik testi yaptıgımda belli olmayacak kadar silik çıkmıştı cizgi, sonra o ay adet oldum ama adetim ilk defa geçikti, az ve rengi normale gore soluktu bu ayda gunjnde geldi ama hala rengi diger aylarınki gibi canlı kırmızı degil acaba diyorum hamile olup adet olabilir miyim ihtimal var mıdır ve kanama varken gebelik testi yapılır mı?

merhaba kızlar, mayıs ayında gebelik testi yaptıgımda belli olmayacak kadar silik çıkmıştı cizgi, sonra o ay adet oldum ama adetim ilk defa geçikti, az ve rengi normale gore soluktu bu ayda gunjnde geldi ama hala rengi diger aylarınki gibi canlı kırmızı degil acaba diyorum hamile olup adet olabilir miyim ihtimal var mıdır ve kanama varken gebelik testi yapılır mı?
Uzun zaman geçmiş hiç bekleme test yap varsa direk çıkar

Kızlar önümüzdeki ay inofolic şase ve glifor kullanmayı düşünüyorum Bi de ovulasyon testi alıcam gün aşırı zor oluyor bir ay boyunca çünkü. Bana dua edin çünkü önümüzdeki ay da olmazsa doktor a gidip kontrol olmam lazım verdiği altı aylık süre doluyor çünkü :KK43:
Kendi başına ilaç kullanma. Diğerlerini bilmem, ama infolic denilen şey vitamin gibi, vücudu hamileliğe hazırlıyor diye biliz. Yani hamile yapmaz o sizi. Rahat bırak kendini dene, ocu testi yap. Olmazsa o zaman doktor gerekli tatkikleri yapar ve ilaç verir.

Kizlaaar biraz once peceteyle sildigimde cok az leke geldi😣😭galiba erken regl oldum😣😣😣cokta umutlanmişdim 5gun once olucak😒

X