Disari cikamiyorun onun icin erken gebelik alamiyorumCanım yarın sabah bir erken gebelik testi yapsana 6 güne kadar çıkıyor diye biliyorum en azından varsa gebelik öğrenirsin yoksa da bat tarihini beklersin biliyorsun geç çıktığı da oluyor
Teşekkürler canımTahmini adetin başlayacağı tarih
Kızlar merhaba sizce pic olmuş mu
Bende aynen böyleyim merak edip iyice umutlanacağıma negatifi görüp ileriki heyecanlara odaklanıyodumYoooo ben hissetmiyorumşüphe beni öldürüyor yapsam mı yapmasam mı yapiyorum ohh mis gibi tek çizgiyi görüp oturup kalıyorum
Bakalim İnsAllah yaaaaahadi insallah hayirlisi dir :)
Kesinlikle test alma yapma canım benim de önceden yaptım insan çift çizgi görmeyince daha çok üzülüyorTest yapmamak için kendimi tutuyorum. Aylarca test yaptım insan çok yıkılıyo o yüzden yapmak istemiyorum. O kadar aciz hissediyorum ki. Deneyenlerinde bunu hissettiğine eminim Allahım büyük inşallah inşallah hasret kalmayız
Bencedeeebence adet günü geçmeden test yapmayın daha çok stres yaratıyo negatif çıkınca regli görmek ondan iyi
Bu sabahtan da test yapmıştım azcık daha soluktu. Değerlendirdik bilemerhaba elifcim baya pike benziyor vallaha ben henuz bu testlere baslamadim tecrubem yok ama ögrendigim kadar ile söyluyorum sanirim olmus sen yinede degrlendir ne olur ne olmaz
Valla her şekilde üzülüyoruz aslında da kısmet canım yüzde 25 şans tutar inş bi sıkıntı yoksaBence günü bekleyip test yapmadıkça insan daha çok umutlanıyo ve kırmızıları görünce daha çok yıkılıyor. En azından ben böyleyimVe bekleyip stres yapınca adet bile olamadım bi kaç kere
Basharleri ile yazdım bu neden B yaziiyor diye akında kalmasin diye arkadaşın evet aynı anlamda ikisi ama kisaltmanin açık şeklini yazdımAynı mantık iştee adetinin ne zaman başlayacağını tahmin ediyorsan o gün
Bekledikçe stres yapıyorum stres yaptıkca da adet düzenim bozuluyor yapıp kurtuluyorumBende aynen böyleyim merak edip iyice umutlanacağıma negatifi görüp ileriki heyecanlara odaklanıyodumumarım bu ay döngüm değişir
Yarını diğer günü de mutlaka değerlendir canımBu sabahtan da test yapmıştım azcık daha soluktu. Değerlendirdik bilebakalım inşallah güzel şeyler gelişir içimde
Soğan kürünü yapanların sayısı her geçen gün artıyor bende mi yapsam yaa kararsız kaldımBatı öğrendim kullanayım bari benim de bat 24 temmuz soğan kürü yapacağım bu ay kızlar
Ne ko bunlar canım ne için kullaniloyor ben bilmiyorum kullanmadım ama internete sorunca recetesiz alıp alamayacağını söylüyor ben yaziyorum Google çıkıyorKızlar glifor ya da glukofen i eczaneden reçetesiz alabiliyor muyuz?
Pko ve İnsülin direnci için canımNe ko bunlar canım ne için kullaniloyor ben bilmiyorum kullanmadım ama internete sorunca recetesiz alıp alamayacağını söylüyor ben yaziyorum Google çıkıyor
Himmm benim bir fikrom yok canim pko için içilen inofolik combi var ben onu içiyorum ama pko degilim ve eczaneden alıyorum reçetesizPko ve İnsülin direnci için canım