Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yarın sabah bir erken gebelik testi yapsana 6 güne kadar çıkıyor diye biliyorum en azından varsa gebelik öğrenirsin yoksa da bat tarihini beklersin biliyorsun geç çıktığı da oluyor
Disari cikamiyorun onun icin erken gebelik alamiyorumevde 2 normal test var ama bekliy8cem regli sonra kotu olmayayim diye

Yoooo ben hissetmiyorum şüphe beni öldürüyor yapsam mı yapmasam mı yapiyorum ohh mis gibi tek çizgiyi görüp oturup kalıyorum
Bende aynen böyleyim merak edip iyice umutlanacağıma negatifi görüp ileriki heyecanlara odaklanıyodum umarım bu ay döngüm değişir

Kesinlikle test alma yapma canım benim de önceden yaptım insan çift çizgi görmeyince daha çok üzülüyor

Bence günü bekleyip test yapmadıkça insan daha çok umutlanıyo ve kırmızıları görünce daha çok yıkılıyor. En azından ben böyleyim Ve bekleyip stres yapınca adet bile olamadım bi kaç kere

merhaba elifcim baya pike benziyor vallaha ben henuz bu testlere baslamadim tecrubem yok ama ögrendigim kadar ile söyluyorum sanirim olmus sen yinede degrlendir ne olur ne olmaz
Bu sabahtan da test yapmıştım azcık daha soluktu. Değerlendirdik bile bakalım inşallah güzel şeyler gelişir içimde

Bence günü bekleyip test yapmadıkça insan daha çok umutlanıyo ve kırmızıları görünce daha çok yıkılıyor. En azından ben böyleyim Ve bekleyip stres yapınca adet bile olamadım bi kaç kere
Valla her şekilde üzülüyoruz aslında da kısmet canım yüzde 25 şans tutar inş bi sıkıntı yoksa

Aynı mantık iştee adetinin ne zaman başlayacağını tahmin ediyorsan o gün
Basharleri ile yazdım bu neden B yaziiyor diye akında kalmasin diye arkadaşın evet aynı anlamda ikisi ama kisaltmanin açık şeklini yazdım

Bende aynen böyleyim merak edip iyice umutlanacağıma negatifi görüp ileriki heyecanlara odaklanıyodum umarım bu ay döngüm değişir
Bekledikçe stres yapıyorum stres yaptıkca da adet düzenim bozuluyor yapıp kurtuluyorum

Kızlar glifor ya da glukofen i eczaneden reçetesiz alabiliyor muyuz?
Ne ko bunlar canım ne için kullaniloyor ben bilmiyorum kullanmadım ama internete sorunca recetesiz alıp alamayacağını söylüyor ben yaziyorum Google çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…