- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
Alınıyor canımKızlar glifor ya da glukofen i eczaneden reçetesiz alabiliyor muyuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alınıyor canımKızlar glifor ya da glukofen i eczaneden reçetesiz alabiliyor muyuz?
İnşallah güzel haberlerini alırızDisari cikamiyorun onun icin erken gebelik alamiyorumevde 2 normal test var ama bekliy8cem regli sonra kotu olmayayim diye
Valla baya işe yarıyormuş canım doğal sonuçta bir zararı olmaz heralde mide sorunu yoksa 4 gün sonra başlayacamSoğan kürünü yapanların sayısı her geçen gün artıyor bende mi yapsam yaa kararsız kaldım
3-4 gün varYumurtlamayı gösterir canım ama adete yakın değil de 14 gün öncesinde olur genelde seninki adete çok mu yakın
Bendee yaaa gunler cok gec giduyorİnşallah güzel haberlerini alırız
Bende bu ay Bi değişik hissediyorum umutlanmakta istemiyorum günler geçmiyor deliriciğiiiimmm
Bu sabahtan da test yapmıştım azcık daha soluktu. Değerlendirdik bile bakalım inşallah güzel şeyler gelişir içimde
Senin herhangi bir rahatsızlığın var mı adet düzensizliği vb gibi benim herhangi bir sorunum yok çok şükür o yüzden kararsızım başlasam mı başlamasam mıValla baya işe yarıyormuş canım doğal sonuçta bir zararı olmaz heralde mide sorunu yoksa 4 gün sonra başlayacam
Canım öyle etkileri varsa alma bence yada bı doktora sor mutlakaAlmasam mı ya böbrekler ve karaciğer e çok zararlı imiş. Benim karaciğer yağlanmam var ve böbreklerim de sık sık kum döker riskli olabilir sanki bu glifor
Bencede almayım canım ya aynenCanım öyle etkileri varsa alma bence yada bı doktora sor mutlaka
İnofolic combiyi araştır canımBencede almayım canım ya aynen
Combi değil de şase toz u önerdiler canım yaİnofolic combiyi araştır canım
Farkı yok galiba toz olan kana daha çabuk mu karışıyor acaba farkı var mı biliyor musun canım senCombi değil de şase toz u önerdiler canım ya
Combi hap olduğu için de sığır jelatini var canım ondan tercih etmedim benFarkı yok galiba toz olan kana daha çabuk mu karışıyor acaba farkı var mı biliyor musun canım sen
Ben bir kutu bitirdim ikinciye başladımCombi hap olduğu için de sığır jelatini var canım ondan tercih etmedim ben
Pko musun canım fayda etti mi sende?Ben bir kutu bitirdim ikinciye başladım
Yok değilim canım yumurta kalitesi için kullanıyorum benPko musun canım fayda etti mi sende?
He o zaman başka canım ben pko yum ilaçsız regl olamıyorum bakalım hayırlısıYok değilim canım yumurta kalitesi için kullanıyorum ben
Pko için kullanılıyor genelde inofolicHe o zaman başka canım ben pko yum ilaçsız regl olamıyorum bakalım hayırlısı