Kızlar size akıl danışmadan geldim. Ben dün hsg çektirdim çok şükür bir sorun yok. Doktora özellikle sordum bu ay korunayım mı diye hayır ilk gün kanaman olur hassas olur o da geçer . Sonra denemeye devam dedi. Bugün elimdeki son ovülasyon testini yaptım pek pik zaten bekliyordum .korun der antibiyotik verir diye de yeni test almamıştım. Şimdi burada okuyorum ilk 48 saat korun diyen var . Ne yapayım bugün pik ama boş geçip yarın mı denesem ? Kanamam ağrım sızım yok çok şükürfikirlerinize ihtiyacım var . Özellikle deneyimi olanlar.
Kuzum herhangi bir rahatsızlık hiss etmiyorsan bence değerlendirmelisin. Boşa zaman kaybetme derim benKızlar size akıl danışmadan geldim. Ben dün hsg çektirdim çok şükür bir sorun yok. Doktora özellikle sordum bu ay korunayım mı diye hayır ilk gün kanaman olur hassas olur o da geçer . Sonra denemeye devam dedi. Bugün elimdeki son ovülasyon testini yaptım pek pik zaten bekliyordum .korun der antibiyotik verir diye de yeni test almamıştım. Şimdi burada okuyorum ilk 48 saat korun diyen var . Ne yapayım bugün pik ama boş geçip yarın mı denesem ? Kanamam ağrım sızım yok çok şükürfikirlerinize ihtiyacım var . Özellikle deneyimi olanlar.
Doktor gerek yok demis ben olsam doktoru dinlerdimKızlar size akıl danışmadan geldim. Ben dün hsg çektirdim çok şükür bir sorun yok. Doktora özellikle sordum bu ay korunayım mı diye hayır ilk gün kanaman olur hassas olur o da geçer . Sonra denemeye devam dedi. Bugün elimdeki son ovülasyon testini yaptım pek pik zaten bekliyordum .korun der antibiyotik verir diye de yeni test almamıştım. Şimdi burada okuyorum ilk 48 saat korun diyen var . Ne yapayım bugün pik ama boş geçip yarın mı denesem ? Kanamam ağrım sızım yok çok şükürfikirlerinize ihtiyacım var . Özellikle deneyimi olanlar.
Annemlerin yanina gittim bugün döndüm bi de evrene msj başka da yok canımCanım erken yumurtlma için herhangi bir şey yaptın mı evrene mesaj göndermek dışında :)
Teşekkür ederim aydınlandım çok fazla kullanan var daPkosta insülin direnci olduğu için onu dengeleyen bir ilaç inositol. Şeker ilacının daha hafif versiyonu gibi düşünebilirsin
Yok çok şükür iyiyim canım o zaman şansımı deneyeyim. Ne antibiyotik verdi ne 48 saat ilişki olmasın dedi doktor. Enfeksiyon olur falan diye korktum ama nasip artık. Teşekkür ederim canımKuzum herhangi bir rahatsızlık hiss etmiyorsan bence değerlendirmelisin. Boşa zaman kaybetme derim ben
Canım belirti yaşamayan birçok insan var, muhakkak belirtileri yaşayacaksın diye birsey yok. Yumurtalama olmuyor ise adet düzenin çok karmaşık olur zaten..Kızlar birşey sorucam. Ultrasona göre bnm yumurtamın 1-2 gün içinde çatlaması gerekiyor ç. Ama benim yine akıntım hiç yok. Demekli bu ayda çatlamıycak dimiben evlenmeden önce yumurtlama haftası akıntım olurdu, çatlama zmnı da yumurta akı gibi olan akıntım olurdu hep yumurtladığımı anlardım. Ama şimdi hiç yokkk nolduki bana ya bu aydan da umudumu kaybettim resmen
Yok test yapmıyorum ultrasonda takip ediyorum. Geçen ay çatlamadı ama ameliyat falan olmuştum doktor olabilir dedi. Bu ay yine takip ediyorum yumurtlama oluyor kendisi gelişiyor büyüyo ama bu ay da çatlamıycak diye korkuyorum. Ama adetim falan düzenli onDa bir sıkıntı yok. Cuma gitmem lazım doktora çatlamaya bakması için o zamana kadar kafayı yiycem galibaaaCanım belirti yaşamayan birçok insan var, muhakkak belirtileri yaşayacaksın diye birsey yok. Yumurtalama olmuyor ise adet düzenin çok karmaşık olur zaten..
Ovulasyon testi ile denesen aslında pik seviyeyi ve catlamayı da görürsün.. Yapıyor muydun test
O ilaçları bilmiyorum ama bence doktor söylemeden ilaç kullanmayın. Normla yolla deneyin olmazsa zaten doktora gidiceksiniz ihtiyacınız olan ilacı o yazarKızlar önümüzdeki ay inofolic şase ve glifor kullanmayı düşünüyorum Bi de ovulasyon testi alıcam gün aşırı zor oluyor bir ay boyunca çünkü. Bana dua edin çünkü önümüzdeki ay da olmazsa doktor a gidip kontrol olmam lazım verdiği altı aylık süre doluyor çünkü
Ya canım doktor bana inofolic kullan demişti ben pko ve İnsülin direnci hastasıyım bu ilaç onlar içinmiş regl olamıyor ve yumurtlamıyo yumurtlasam da çatlamıyoO ilaçları bilmiyorum ama bence doktor söylemeden ilaç kullanmayın. Normla yolla deneyin olmazsa zaten doktora gidiceksiniz ihtiyacınız olan ilacı o yazar
Ya bu eşlerin örnek vermeme olayı çıldırtıyor beni. Alt tarafı bir kez olan birşey. Ama biz kadınlar her hafta kan testi yaptır vajinal ultrasona gir bilmem ne yap. Psikolojim nasıl pozulduysa artık bebek işini inada bindirdim yaaa. O bebek buraya gelicekkkkYa canım doktor bana inofolic kullan demişti ben pko ve İnsülin direnci hastasıyım bu ilaç onlar içinmiş regl olamıyor ve yumurtlamıyo yumurtlasam da çatlamıyoo yüzden kullanmam da Bi sakınca yok zaten ama glifor u da Bi çok kişi önerdi ondan almayı düşündüm bu ay son ayım zagen öyle denerim dedim öbür ay doktor a gitcem offf offf eşim in de örnek vermesi lazım o da hiç sıcak bakmıyor böyle şeylere yorucu Bi ay olacak inşallah bu ay olur ya
İnşallah. Hayırlı olsun canımSelamm kızlar :) benim de bat 14 temmuz, adetin 5. Günü klomene başladım dün yumurtam çatladı sanırım salı perşembe ve bu sabahı değerlendirdik inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız
Ya canım ben evlendim ve evlenmeden önce yedi ay falan regl olmadım eşime de dedim çocuğum olmaz belki diye ama sorun etmedi evlendik on gün sonra hamile kalmışım şok oldum dört aylık olunca oğlumun kalbi durdu kaybettim o yüzden şimdi eşim bende sorun yoktur Bi sorun olsa çocuğumuz olmazdı sende de yok boşver akışına bırak diyo ama ben Bi an evvel tekrar olsun istiyorum pko yum İnsülin direncim var benim için zaman çok önemli eşime geçen dedim bu ay da olmazsa örnek vermelisin diye itiraz falan etti çok yoruldum canım ya nasıl da yakalamıştım mutluluğu kalbi durdu gitti..Ya bu eşlerin örnek vermeme olayı çıldırtıyor beni. Alt tarafı bir kez olan birşey. Ama biz kadınlar her hafta kan testi yaptır vajinal ultrasona gir bilmem ne yap. Psikolojim nasıl pozulduysa artık bebek işini inada bindirdim yaaa. O bebek buraya gelicekkkk
Hadi inşallah canım ne zamam test yapacaksınKızlar 5 günüm kaldı inşallah bu sefer tutmuştur çok heyecanlıyım hiç bi belirtimde yok ama ümit işte
Bu dediğim ilaç değil canım vitamin takviyesiO ilaçları bilmiyorum ama bence doktor söylemeden ilaç kullanmayın. Normla yolla deneyin olmazsa zaten doktora gidiceksiniz ihtiyacınız olan ilacı o yazar
Ayyy geçmiş olsun canım ya. Gerçekten zor bir durum. Ama bir umut en azından hamile kalabiliyorsun demekki. İnşallah güzel haberlerini alırız sağ salim kucağına alırsın. Ama doktor neden 6ay bekleme süresi verdiki? Sen kan testi falan verdinmi? Benim bu ay yumurtam çatlamazsa genel kontrole gidicem. Hiç 6ay falan bekleyemem. Psikolojim bozulur. Tamam bebek birkaç ay geç olsun ama hiç bir sorunum olmadığını bileyimYa canım ben evlendim ve evlenmeden önce yedi ay falan regl olmadım eşime de dedim çocuğum olmaz belki diye ama sorun etmedi evlendik on gün sonra hamile kalmışım şok oldum dört aylık olunca oğlumun kalbi durdu kaybettim o yüzden şimdi eşim bende sorun yoktur Bi sorun olsa çocuğumuz olmazdı sende de yok boşver akışına bırak diyo ama ben Bi an evvel tekrar olsun istiyorum pko yum İnsülin direncim var benim için zaman çok önemli eşime geçen dedim bu ay da olmazsa örnek vermelisin diye itiraz falan etti çok yoruldum canım ya nasıl da yakalamıştım mutluluğu kalbi durdu gitti..