Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar. Pazar günü yani bir haft önce yumurta akı kıvamında akıntım oldu. Bu gün yani bur hafta sonra da kahverengi turuncu arası bı akıntım oldu. Sorum şu yerleşme kanaması olabilir mi? Yumurta akı kıvamında akıntı gelince 2 veya 3 gün içinde yumurtlama gerçekleşiyor diye biliyorum. Bu kan Yumurtlama akıntısı desem bir hafta sonra değil daha erken olması lazım. Yerleşme desem adete çok var. Ne düşüneceğimi bilemedim

BEnde katılmak istiyorum

Kızlar benimki hemen çatlamış değil mi ?. dün pic olmuştu çok tecrübeli değilim dün akşam pic olup şimdi böyle hemen çatlaması iyi birşey mi

Eklentiler

• image.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 24
Yerleşme kanaması olabilir canım tüm anlattıkların uyuyor

Almasam mı ya böbrekler ve karaciğer e çok zararlı imiş. Benim karaciğer yağlanmam var ve böbreklerim de sık sık kum döker riskli olabilir sanki bu glifor
Canım glifor ve glukofen doktor vermeden kullanılacak ilaçlar değil. Yapma sakın kafana göre kullanma. Zaten kendin de söylüyorsun karaciğer ve böbreklerinde sorun varmış iyice kötü olabilir Allah korusun. Bence günde iki kere inofolic kullan bu şekerini dengelemek için gayet yeterli gelecektir. Annem glifor kullanıyor açlık şekeri 200 e yakın günde 1 tane kullanıyor bir sürü yan etkisi var yapma sakın kullanma. Senin şekwrin kaç çıkıyor

Glikoz um 98 çıkmıştı İnsülin im 28 aç karna

Senin herhangi bir rahatsızlığın var mı adet düzensizliği vb gibi benim herhangi bir sorunum yok çok şükür o yüzden kararsızım başlasam mı başlamasam mı
Yok canım bi düşüğüm var sonra doktora gitmedim açıkçası ama adet düzensizliği falan yok yine de yapacağım siz ne zamandır gebelik düşünüyorsunuz

Canım umut vermek istemem ama yerleşme kanaması olabilir inş öyledir

Sikma canını hersey gönlünce olur inşallah

Ben bugün yanıma ovulasyon testi almayı unutmuşum ☹ neyse zaten calisiyorum bise olmayacak sabah bi kalktım afedersiniz bi akıntı var uzayan heralde yumurta çatlayacak yarın bakarim ne olduğuna bende durumlar bu bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…