- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Glifor dan farklı mı glukofen canım sence hangisi iyidir? Bir de eşim üroloji de gidip ne diyecek sperm testi mi yaptıracağım diyecek yoksa çocuk istiyoruz mı diyecek hiç bilgim yok? Valla canım istediğim kadar eşim ile konuşayım sorun çıkaracak ama Bi şekilde götürecemCanımcım bende de pco var doktor glukofen verdi düzenlemesi için, eşime de bu ay spermiogram yaptırdım varikosel ve hızda düşüklük çıktı ama doktor önemli boyutlarda değil dedi. Erkekler sperm testinde çok geriliyo yapamazsam diye çekiniyolar belki bu yönde biraz rahatlatabilirsin
Hemen gebe kaldığım için galiba canım altı ay deneyin olmazsa öyle yumurta takibi yaparız dediAyyy geçmiş olsun canım ya. Gerçekten zor bir durum. Ama bir umut en azından hamile kalabiliyorsun demekki. İnşallah güzel haberlerini alırız sağ salim kucağına alırsın. Ama doktor neden 6ay bekleme süresi verdiki? Sen kan testi falan verdinmi? Benim bu ay yumurtam çatlamazsa genel kontrole gidicem. Hiç 6ay falan bekleyemem. Psikolojim bozulur. Tamam bebek birkaç ay geç olsun ama hiç bir sorunum olmadığını bileyim
Bu ay regl günümde gidip kan testi vereceğim canım altı ay doldu çünkü önce kan testi vereceğim sonra yumurta takibi sanırım bakalım ne diyecek. Gittiğim doktor da başka yere gitmiş ben başka Bi doktor a gideceğim inşallah halden anlayan iyi biridirAyyy geçmiş olsun canım ya. Gerçekten zor bir durum. Ama bir umut en azından hamile kalabiliyorsun demekki. İnşallah güzel haberlerini alırız sağ salim kucağına alırsın. Ama doktor neden 6ay bekleme süresi verdiki? Sen kan testi falan verdinmi? Benim bu ay yumurtam çatlamazsa genel kontrole gidicem. Hiç 6ay falan bekleyemem. Psikolojim bozulur. Tamam bebek birkaç ay geç olsun ama hiç bir sorunum olmadığını bileyim
inşallah gerek kalmaz yaaBu ay regl günümde gidip kan testi vereceğim canım altı ay doldu çünkü önce kan testi vereceğim sonra yumurta takibi sanırım bakalım ne diyecek. Gittiğim doktor da başka yere gitmiş ben başka Bi doktor a gideceğim inşallah halden anlayan iyi biridir
Bu ay geçti zaten canım bu hafta yumurtlamam ve eşim iş için şehir dışına gitti önümüzdeki aya kısmet o ay da olmazsa doktor a gideceğim işteinşallah gerek kalmaz yaa
Canım yarın sabah bir erken gebelik testi yapsana 6 güne kadar çıkıyor diye biliyorum en azından varsa gebelik öğrenirsin yoksa da bat tarihini beklersin biliyorsun geç çıktığı da oluyorKizlar dün akşamdan beri midem bulaniyor azicik amabeliminde agrisi cok fena...sizce umutlanmalimiyim yoksa reglmi gelecek 6gunumun var daha
Test yapmamak için kendimi tutuyorum. Aylarca test yaptım insan çok yıkılıyo o yüzden yapmak istemiyorum. O kadar aciz hissediyorum ki. Deneyenlerinde bunu hissettiğine eminim Allahım büyük inşallah inşallah hasret kalmayızHadi inşallah canım ne zamam test yapacaksın
Yumurtlamayı gösterir canım ama adete yakın değil de 14 gün öncesinde olur genelde seninki adete çok mu yakınKızlar adete yakın uzayan şeffaf akıntı neden gelir
Tahmini adetin başlayacağı tarihArkadaşlar yeni üyeyimm bat ne acaba
Kizlar dün akşamdan beri midem bulaniyor azicik amabeliminde agrisi cok fena...sizce umutlanmalimiyim yoksa reglmi gelecek 6gunumun var daha
Yoooo ben hissetmiyorumTest yapmamak için kendimi tutuyorum. Aylarca test yaptım insan çok yıkılıyo o yüzden yapmak istemiyorum. O kadar aciz hissediyorum ki. Deneyenlerinde bunu hissettiğine eminim Allahım büyük inşallah inşallah hasret kalmayız
Hayır canım BAT beklenen adet tarihi yani adet gorecegin günTahmini adetin başlayacağı tarih
Usutmus olabilirsin canimKızlar adete yakın uzayan şeffaf akıntı neden gelir
Evet tertemiz bir pikKızlar merhaba sizce pic olmuş mu
Olmuşşşş değerlendirme zamanııııKızlar merhaba sizce pic olmuş mu
Aynı mantık iştee adetinin ne zaman başlayacağını tahmin ediyorsan o günHayır canım BAT beklenen adet tarihi yani adet gorecegin gün