Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Glifor dan farklı mı glukofen canım sence hangisi iyidir? Bir de eşim üroloji de gidip ne diyecek sperm testi mi yaptıracağım diyecek yoksa çocuk istiyoruz mı diyecek hiç bilgim yok? Valla canım istediğim kadar eşim ile konuşayım sorun çıkaracak ama Bi şekilde götürecem

Hemen gebe kaldığım için galiba canım altı ay deneyin olmazsa öyle yumurta takibi yaparız dedi

Bu ay regl günümde gidip kan testi vereceğim canım altı ay doldu çünkü önce kan testi vereceğim sonra yumurta takibi sanırım bakalım ne diyecek. Gittiğim doktor da başka yere gitmiş ben başka Bi doktor a gideceğim inşallah halden anlayan iyi biridir

inşallah gerek kalmaz yaa

Kizlar dün akşamdan beri midem bulaniyor azicik amabeliminde agrisi cok fena...sizce umutlanmalimiyim yoksa reglmi gelecek6gunumun var daha
Canım yarın sabah bir erken gebelik testi yapsana 6 güne kadar çıkıyor diye biliyorum en azından varsa gebelik öğrenirsin yoksa da bat tarihini beklersin biliyorsun geç çıktığı da oluyor

Yoooo ben hissetmiyorum şüphe beni öldürüyor yapsam mı yapmasam mı yapiyorum ohh mis gibi tek çizgiyi görüp oturup kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…