Kızlar size akıl danışmadan geldim. Ben dün hsg çektirdim çok şükür bir sorun yok. Doktora özellikle sordum bu ay korunayım mı diye hayır ilk gün kanaman olur hassas olur o da geçer . Sonra denemeye devam dedi. Bugün elimdeki son ovülasyon testini yaptım pek pik zaten bekliyordum .korun der antibiyotik verir diye de yeni test almamıştım. Şimdi burada okuyorum ilk 48 saat korun diyen var . Ne yapayım bugün pik ama boş geçip yarın mı denesem ? Kanamam ağrım sızım yok çok şükür fikirlerinize ihtiyacım var . Özellikle deneyimi olanlar.
Kuzum herhangi bir rahatsızlık hiss etmiyorsan bence değerlendirmelisin. Boşa zaman kaybetme derim benKızlar size akıl danışmadan geldim. Ben dün hsg çektirdim çok şükür bir sorun yok. Doktora özellikle sordum bu ay korunayım mı diye hayır ilk gün kanaman olur hassas olur o da geçer . Sonra denemeye devam dedi. Bugün elimdeki son ovülasyon testini yaptım pek pik zaten bekliyordum .korun der antibiyotik verir diye de yeni test almamıştım. Şimdi burada okuyorum ilk 48 saat korun diyen var . Ne yapayım bugün pik ama boş geçip yarın mı denesem ? Kanamam ağrım sızım yok çok şükür fikirlerinize ihtiyacım var . Özellikle deneyimi olanlar.