Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında kafa rahatlığı önemli baksana kadın menopaza girmeyi bekliyo düzensiz reglide hamile olduğunu ogreniyo anam adamlar her tüy becerio
Benim annem erken menopoza girdi 40 yaşında, 1 senedir menopozda olmasına rağmen kardeşime hamile kaldı 42 yaşında doğum yaptı.
Olacağı varsa oluyor işte... Şuan kardeşim 17 yaşında düşünün...

Birde doğum yaptıktan sonra, 10 yil daha regli gördü...

Kızlar çok moralim bozuk bu aydan çok umutluydum ama olmayacak galiba 9 gün var adete ama bugün bütün vücudum sızlıyor. Gerçi dün baya temizlik yaptım lütfen ondan olsun. Desteğinize ihtiyacım var bugün moralim çöktü

Üzülme canım hepimiz aynı durumdayız. Bu benim denediğim 9. Ay yaz sonuna kadar olmazsa tedavi gerekecek. Adetime 4 gün kaldı hiç bir belirtim yok ne adet ne gebelik. Eşim üzülme olur diye sürekli yanımda oluyor ama bugün onunda çok üzgün oldugunu farkettim. Arkadaşımızın dün bebeği oldu asla kıskanmak değil ama nolur bizimde olsa diye düşünmeden edemiyorum. Biz ne kadar anne olmak istiyosak onlarda baba olmak istiyolar. Ve bizim gibi ağlayamıyolarda onlarada çok zor. Allahım inşallah şuan sağlıklı aklı fikri tam eli ayağı düzgün güzel bir bebeğe gebeyimdir dua etmekten başka yol yok

Aynen öyle dua etmekten başka çaremiz yok Benim eşimde dün gitmiş meyve soymuş bana getirdi vitamin olsun inşallah bebişimize diyor öyle gördükçe onu içim parçalanıyor Allahım inşAllah duyar sesimizi

Bence temizlikten ama 9 gün öncesi çok da belirti olmaz ki kuzucum bence o güzel tatlı canını sıkma

Kızlar size akıl danışmadan geldim. Ben dün hsg çektirdim çok şükür bir sorun yok. Doktora özellikle sordum bu ay korunayım mı diye hayır ilk gün kanaman olur hassas olur o da geçer . Sonra denemeye devam dedi. Bugün elimdeki son ovülasyon testini yaptım pek pik zaten bekliyordum .korun der antibiyotik verir diye de yeni test almamıştım. Şimdi burada okuyorum ilk 48 saat korun diyen var . Ne yapayım bugün pik ama boş geçip yarın mı denesem ? Kanamam ağrım sızım yok çok şükür fikirlerinize ihtiyacım var . Özellikle deneyimi olanlar.

Eklentiler

• 20200627_145713.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 14
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…