Benim annem erken menopoza girdi 40 yaşında, 1 senedir menopozda olmasına rağmen kardeşime hamile kaldı 42 yaşında doğum yaptı.Aslında kafa rahatlığı önemli baksana kadın menopaza girmeyi bekliyo düzensiz reglide hamile olduğunu ogreniyo anam adamlar her tüy becerio
Şimdi arkadaşlarım su test ile bu geceyi değerlendirsem yeterli olur mu acaba yarın akşam calisiyorum cunku bi de pazartesi olur ancak salı yine calisiyorumEki Görüntüle 2655054
12. Gün testim beynime 14. Gün yumurtlayacaksin msjini öyle bi gondermisim kigecen ay 26. Günde yumurtlamıştım cunku
Bence olur pik gibi duruyor zaten yarin da işten gelinceŞimdi arkadaşlarım su test ile bu geceyi değerlendirsem yeterli olur mu acaba yarın akşam calisiyorum cunku bi de pazartesi olur ancak salı yine calisiyorum
Üzülme canım hepimiz aynı durumdayız. Bu benim denediğim 9. Ay yaz sonuna kadar olmazsa tedavi gerekecek. Adetime 4 gün kaldı hiç bir belirtim yok ne adet ne gebelik. Eşim üzülme olur diye sürekli yanımda oluyor ama bugün onunda çok üzgün oldugunu farkettim. Arkadaşımızın dün bebeği oldu asla kıskanmak değil ama nolur bizimde olsa diye düşünmeden edemiyorum. Biz ne kadar anne olmak istiyosak onlarda baba olmak istiyolar. Ve bizim gibi ağlayamıyolarda onlarada çok zor. Allahım inşallah şuan sağlıklı aklı fikri tam eli ayağı düzgün güzel bir bebeğe gebeyimdir dua etmekten başka yol yokKızlar çok moralim bozukbu aydan çok umutluydum ama olmayacak galiba 9 gün var adete ama bugün bütün vücudum sızlıyor. Gerçi dün baya temizlik yaptım lütfen ondan olsun. Desteğinize ihtiyacım var bugün moralim çöktü
Aynen öyle dua etmekten başka çaremiz yokÜzülme canım hepimiz aynı durumdayız. Bu benim denediğim 9. Ay yaz sonuna kadar olmazsa tedavi gerekecek. Adetime 4 gün kaldı hiç bir belirtim yok ne adet ne gebelik. Eşim üzülme olur diye sürekli yanımda oluyor ama bugün onunda çok üzgün oldugunu farkettim. Arkadaşımızın dün bebeği oldu asla kıskanmak değil ama nolur bizimde olsa diye düşünmeden edemiyorum. Biz ne kadar anne olmak istiyosak onlarda baba olmak istiyolar. Ve bizim gibi ağlayamıyolarda onlarada çok zor. Allahım inşallah şuan sağlıklı aklı fikri tam eli ayağı düzgün güzel bir bebeğe gebeyimdir dua etmekten başka yol yok
Bi bugün bi pazartesi olur 24 saat calisiyorum ben gece yokumBence olur pik gibi duruyor zaten yarin da işten gelince
Zaten doktorlar hergün ilişki önermiyor. Oyüzden bugün, pazartesi, çarşamba günleri denerseniz yeterli diye düşünüyorumŞimdi arkadaşlarım su test ile bu geceyi değerlendirsem yeterli olur mu acaba yarın akşam calisiyorum cunku bi de pazartesi olur ancak salı yine calisiyorum
Bence temizlikten ama 9 gün öncesi çok da belirti olmaz ki kuzucum bence o güzel tatlı canını sıkmaKızlar çok moralim bozukbu aydan çok umutluydum ama olmayacak galiba 9 gün var adete ama bugün bütün vücudum sızlıyor. Gerçi dün baya temizlik yaptım lütfen ondan olsun. Desteğinize ihtiyacım var bugün moralim çöktü
Teşekkür ederim bize bu gece parti var ozamanZaten doktorlar hergün ilişki önermiyor. Oyüzden bugün, pazartesi, çarşamba günleri denerseniz yeterli diye düşünüyorum
Ama ov testine devam et. Bazen pikten 2-3gün sonra çatlama oluyormuş. Çatlama anını kaçırmaTeşekkür ederim bize bu gece parti var ozaman
İnşallah canım benim. Sanada bu ay uğurlu gelsin çalışmaların sonuç versin yumurtlama günün sanırım çok içten söyledim vallaBence temizlikten ama 9 gün öncesi çok da belirti olmaz ki kuzucum bence o güzel tatlı canını sıkma
Allah razı olsun canim bnm inşallah bekleyen herkese nasip olur çünkü beklemek ne kadar zor çok iyi biliyorumİnşallah canım benim. Sanada bu ay uğurlu gelsin çalışmaların sonuç versin yumurtlama günün sanırım çok içten söyledim valla
Bu akşamı degerlendir bence, yarın aksam çalışıyorsanız da yarın sabahı değerlendirin derim benŞimdi arkadaşlarım su test ile bu geceyi değerlendirsem yeterli olur mu acaba yarın akşam calisiyorum cunku bi de pazartesi olur ancak salı yine calisiyorum
Pkosta insülin direnci olduğu için onu dengeleyen bir ilaç inositol. Şeker ilacının daha hafif versiyonu gibi düşünebilirsinİnositol nedir tam olarak? Doktorun verdiği bir şey mi? Bende de pco var. Klomen denedik ilk kez bu ay.
Canım erken yumurtlma için herhangi bir şey yaptın mı evrene mesaj göndermek dışında :)Bi bugün bi pazartesi olur 24 saat calisiyorum ben gece yokumartik olursa zaten 12. Gün böyle olması bile mucize gibi bise bnm icin
Diğer arkadaşlar alınmasınlar ama inan benim içinde öyle, sanki sizinle yazışınca rahatlıyorum. En çok burda biz birbirimiz ile iletişim halindeyiz çünkü.
PiXiEE Guli007 H history1985 Bidebayilistersenferiha My_Moonlight06