Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar hepinize iyi akşamlar
Dün fotoğrafını paylaşmıştım yaptığım ovulasyon testi pik yapmıştı. Bugün tekrar yaptım daha silikti. Ama ben 28 günde bir düzenli adet oluyorum ve buna göre 20si yumurtlama günümdü hatta beyaz akıntım da oldu. Şimdiiii gelelim soruma
Acaba ben ikinciye mi yumurtladım bu ay çünkü tekrar başladı o akıntı bugün ovulasyon testinde de öyle görünüyor. Ben planladığım gibi regl dönemine kadar ilişkiye devam edeceğim.
Şimdi tutmayan bu yumurtanın ya ikisi de tutarsa bide ikiz olursa ilk gebeliğim olacak zaten inşAllah ama kafamda deli sorular
Dereyi görmeden paçayı sıvamak bu olsa gerek

Canım bildiklerimi şöyle anlatayım genel olarak 28 günde bir adet oluyorsan yumurtlaman 14. Gunden itibaren olur genellikle. Akıntı konusu ise her akinti yumurtlama akintisi olmuyor her yumurtlama da da akıntı olmuyor ki benim bu ay hemen hem hiç olmadı.iki kere yumurtlama olayı da tanıdığım bir hocamin dediğine göre çok çok çok küçük bit ihtimal hatta ona göre benim hamile kalma sürecimde sordugumda geçen ay onu geç o olmaz dedi direk çok çok az bir ihtimal olduğu için.usutmus olabilirsin ben adetim bittikten sonra akıntım olmaya başladı üsüttüm seklinde yorumladim çünkü uzun siren bir akıntı oldu ki o kadar uzun süre yumurtlamada olmayacağı için üsüttüm diye yorumladım .biraz uzun oldu ama umarım açıklayıcı olmuştur

Yaaa çok teşekkür ederim güzel açıklaman için Ne olduğunu bende anlamadım ama inşallah iyi bir şeyler oluyordur
Güzel haberleri verelim bu ay birbirimize umarım herkesin dileği gerçek olur

Yaaa çok teşekkür ederim güzel açıklaman için Ne olduğunu bende anlamadım ama inşallah iyi bir şeyler oluyordur
Güzel haberleri verelim bu ay birbirimize umarım herkesin dileği gerçek olur

Rica ederim canım inşallah birde şimdi değerlendiriyoruz ya sürekli duş aliyoruz o yüzden de usutuyoruz sanki gibime geliyor benimm mesela benim bu ay iki gundur rahmimin alt kısmında bir ağrı var ki ben bebek olaylarina kadar yumurtlama günü nedir ağrısı nedir onu bile bilmezdim ya psikolojik yada ben bu ay inofolik combi kullanıyorum ondan. Valla ha bire birşeyler oluyor vücutta ama çözemedim

Ben sadece annemle paylaştım çocuk planlıyoruz diye dün annem geldi ayy kasığım ağrıdı ayy midem bulandı ayy canım şunu çekti bende devamlı bir tripler bat tarihim 6sında daha bide
En sonunda kadıncağız dedi hamileysen hepimize kolay gelsin değilsen durum daha da vahim direk psikiyatri kliniğine

Hahahahaa koptum yaaaaa

Canım beni de ekler misin haziran ayı umutlarım bitti dün itibariyle regl oldum. Çok üzgünüm bu ayda olmadı. Beklenen BAT 25 TEMMUZ

Yani düşündüğümüz gibi durduk yere test istemiş aman önemli olan testin sonucunun güzel çıkması. Peki ultrasonda 14mmlik yumurtanın son durumuna bakmadımı
Bakmaya gerek görmedi kan testinin değerlerini gördükten sonra, zaten dediğine gore 1 haftaya regli olucaksam, ovulasyon testinde gördüğüm gibi 12.gun yumurtlamis olmam gerek.
Doktorun söylediği gibi 14. Gun sadece 14 cm lik bir yumurta var olsaydı reglim de gec gelirdi.

Ne kadar gec yumurtlarsan o. Kadar gec regli olursun çünkü

Aynen yumurtlamadan tahmini 14 gün sonra regl olursun. Ayy çok heyecanlıı o zaman gerçekten 2kez yumurtlamış oldunnnn ayy hayırlısı bakalımm inşallah regl olmazsınnn. Bu 1haftayı da bekliyelim bakalımmm

Arkadaşlar şu ovulasyon testini kullanıyor musunuz? Eczaneden mi alınıyor ve fiyatı ne kadar? Kullanımı faydalı mı gerçekten tespit edebiliyor mu

Arkadaşlar şu ovulasyon testini kullanıyor musunuz? Eczaneden mi alınıyor ve fiyatı ne kadar? Kullanımı faydalı mı gerçekten tespit edebiliyor mu
Kullananlar çok var ve faydasını görmüşler. Eczanede de satılıyor ama internetten paket halinde daha uyguna bula bilirsin. Eğer yumurtlaman normalse herhangi bir sorun yoksa rahatlıkla takip edebilirsin. Mesela hergün kullanmak beni geriyor stress oluyorum. Oyüzden adetin belli günleri 2-3kez ultrasona gitmek daha rahat benim için en azından daha net bilgi ediniyorum

Çok tatlı ve içten bir yorum olmuş canm tşkler benim yaş biraz ileri olduğu için tedirginliğim ondan. Her geçen ay şansım biraz daha azalıyor
Olucağı varsa hertürlü oluyor hiç canını sıkma. Kaç yaşındasın ve kaçıncı denemen? Doktora falan gittinmi hadi hikayeni bekliyoruz

Çok tatlı ve içten bir yorum olmuş canm tşkler benim yaş biraz ileri olduğu için tedirginliğim ondan. Her geçen ay şansım biraz daha azalıyor
Aslında kafa rahatlığı önemli baksana kadın menopaza girmeyi bekliyo düzensiz reglide hamile olduğunu ogreniyo anam adamlar her tüy becerio

İnositol nedir tam olarak? Doktorun verdiği bir şey mi? Bende de pco var. Klomen denedik ilk kez bu ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…