Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendede oyle oldu aslinda tam bilemiyorum yumurtalamayi ne zaman oldu ama sali birlesme oldu bide cuma cumartesi pazarbence olmaei gibime geliyor

İnşallah olmusdur canim belkide 2defa olmus yumurtalama

Ekledim canım inşallah hayirli olur

Hadi ya bende bi ara kanaması yok şimdilik k kuzum bilgi için teşekkür ederim inofolic şase bitsin inofolic combi ( hap) olanını alacağım

Ben bu ay galiba malesef degerlendiremicem. Kocama cok ama cok dargınım konusmuyorum onunla ve bu durumda degerlendirme yapamam

Hadi ya bende bi ara kanaması yok şimdilik k kuzum bilgi için teşekkür ederim inofolic şase bitsin inofolic combi ( hap) olanını alacağım
Ben çok araştırdım canım pkos için şase olanı daha etkili çünkü içinde insülin dengeleyen inositol var. Combi olanın mavisinde daha fazla bileşen var ama pkos için şase yada pembe kutuda hap formu olanı kullanmak gerekiyor. Günde 2 tane kullanmak lazım ama çok maliyetli olduğu için yumurtlamaya kadar günde 2 sonra 1 şeklinde kullanıyorum

15 inden sonra neden günde bir almaya başladınız bende kullanıyorum o yuzden merak ettim. Günde bir defa aldığınızda folik asit 200mg alinmis oluyor 400mg alinmasi lazım diye biliyorum
Evet haklısın canım günde 2 tane alındığı zaman folik asit tam karşılamış oluyor. İnositol de günde 4000 mg alınması benim gibi pkos olanlar için ideal. Yani günde 2 tam ihtiyacı karşılıyor lakin maddi açıdan çok maliyetli oluyor 10 günde 75 lira (

venatura inisitol var ona bak içerik olarak aynı sadece folik asit yok onu ekstradan alıcam ben çok çok daha uygun inofolic bitince ona devam etmeyi düşünüyorum önümüzdeki ay biray daha inofolic içicen sonra dediğin gibi pahalı daha uygun ama aynı olan venturaya geçicem sende bir araştır istersen

Ben bu ay galiba malesef degerlendiremicem. Kocama cok ama cok dargınım konusmuyorum onunla ve bu durumda degerlendirme yapamam
Geçen ay banada öyle oldu sebebsiz yere bir tartışma çıktı tamda yumurtala günümde, ben sana küsüm ama gel çocuk yapalım da denmiyor, zaten o kızgınlıkla içinizde almıyor.

Iki gun sonra normale döndük ama is isten geçmişti artık.
Kendisine de söyledim senin yüzünden belkide kaliteli bir yumurtam salinmisti ama değerlendirmedik diye.

aaaa kızlar benim yumurtlama günüm bugünmüş hiiç haberim bile yok o kadar unutmuşum bakmadım... Ama hiiççç halimde yok vallahi eşimde sürekli yumurtlama günün ne zaman diyor öğrendi iyi bişey
Bugün yumurtlama ise beklenen bat 6 veya 7 temmuz olmalı. İnşallah gelmez tabi.
Beklenen bat tarihinden 14 gün önce yumurtlama olur çünkü genelde

Bugün yumurtlama ise beklenen bat 6 veya 7 temmuz olmalı. İnşallah gelmez tabi.
Beklenen bat tarihinden 14 gün önce yumurtlama olur çünkü genelde
aynen öylee ama genelde erken oluyorum 1 2 gün...Napsam bilemedim bi yanım çocuk fikrine korkunç bakıyor bi yanım istiyor. Keşke geçen ayda ki gibi istekli olsaydım cocuk fikrine

aynen öylee ama genelde erken oluyorum 1 2 gün...Napsam bilemedim bi yanım çocuk fikrine korkunç bakıyor bi yanım istiyor. Keşke geçen ayda ki gibi istekli olsaydım cocuk fikrine
bence yine de denemelisin, o kadar yumurtlamasında sorun olan vs. insanlar varki. Durumumuza şükretmeliyiz.
Geçen ay istediğine göre çocuk fikrine çokda uzak veya soğuk değilsin diye düşünerek söylüyorum bunu, yoksa gerçeken düşünmüyor ve hazır değilsen yapma hatta deneme tabi

off hiç bilmiyorum duygularım darmadağın....

off hiç bilmiyorum duygularım darmadağın....
Hamilelik veya anne olma fikrini çok iyi düşünmek lazım tabi çok haklısın gel git yaşamakta, sonuçta bugün istiyorum deyip yarın yok istemiyorum diyemeyiz hamile kaldıktan veya çocuk doğduktan sonra.

Şöyle düşün geçen ayda hamile kalabilirdin, bilmiyorum denedin mi ama. Sen süreçten yoruldun sanırım, çokda yıpratıcı bir süreç zaten biliyorum.

İstersen bu ay dinlen kendini topla ama şunuda unutma belki bu ay en kaliteli yumurtan ve şansı kaçırmış olacaksın. Belkide bu kalitede yumurtan 6 ay sonra filan olacak. Bunlar benim düşüncem tabi.

Ay bir çocuk yapta sevelim diyen teyzeler gibi oldum :):):):)

İnşallah bizim gibi, yada benim gibi diyeyim, kafana huni takmana ramak kalmaz bu süreçte de erkenden alırsın güzel haberi.

Şans, kısmet seninle olsun
2. Çocuğum olacak inşallah ama 3. Gebeligim olacak merak etmeyin bende hunili gezdiğim dönemlerim çok olmuştur alışkınım ben tek farkla suan calisiyorum nobet usulü artik ne zaman denk gelirse

Çok güzel şeyler yazmışsın sonuna kadar da haklısın çok teşekkür ediyorum.. Eylül de 2 yıl olacak evleneli ben evlendiğimden beri asla çocuk istemiyorum diyen taraftım. Eşim de hep çok isteyen. Geçen ay birden dedim ki tamam bende istiyorum. Ama böyle içime birden bişey oldu tarifi yok. Şimdi de tekrar korkularım başladı. Çocuk her şeye engel mutsuz olucam yıpranıcam zaten kilo aldım daha kötü olucam eşim benim her şeye karışır onun o karışması beni yoracak diye... ben evliliğe o kadar zor adapte oldum ki... İlk 1 yıl sürekli ayrılıcam ben istemiyorum ben evliliğe alışamıyorum ailemden ayrı yapamıyorum diye o kadar mutsuzdum ki evliliğe alışamadım hazır değilmişim aslında.. Eşim de bu süreçte bana yardımcı oldu sağolsun. Sanki cocuk olunca o günlere geri dönücem gibi geliyor. Bir de dediğim gibi eşimin her şeye karışacak diye kafamda yargılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…