Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
resmen mesajında kendimi gördüm

kızlar benim bu konularda çok bilgim yok. yumurtlama günü için ayrı bi test mi satılıyor yoksa mevcut hamilelik testleri ile mi yapıyosunuz. resimlerde ki hamilelik testinin aynısı yumurtlama gününde mi çift çizgi oluyor

Kızlar yukardaki durumuma yorumunuz nedir? Düşünmekten deliricem, gerçekten artık doktorlara güvenim kalmadı, aynı gün içerisinde bakan tüm doktorların tümünde ayrı birsey söyler mi yaa
Ne demek yani geç adet olan kadınların yumurtaları çatlamıyor mu pko olan kadınların çocuğu olamaz gibi bir anlam çıkıyor o zaman burdan ama kuzenimin eşi 3 üz doğurdu daha bir kere düzgün adet olduğunu duymadım doktorunu değiştir bence çok değişik Konuşmuş o zaman çatlama için iğne ilaç verseymiş

beklenen adet tarihin ne tam olarak? Birde düzenli midir döngün? ona göre yanıtlamaya çalışayım yumurtlama donemini.
Kuzum hiç düzenli değil pko hastasıyım ben ilaçsız aylarca regl olmam ilk kez bu ay kendi kendime oldum soğan suyu ve testere dişli aslan pençesi kullandım sanırım ondan oldu bu ay inofolic aldım yumurtlama olur diye baya umutlandım ama işte eşim ii için şehir dışına gidiyor :/

Merhaba ben de temmuzda güzel haberi almayı bekliyorum. Bat 19 Temmuz

Regl 16. Gün gidecek canım ama ben de pko olduğu için geç yumurtlama oluyor regl 20. Gün yumurtlama oluyor genelde tabi bu da değişiyor bazen hiç olmuyor bu ay inofolic aldım ya umutluydum ama
Rabbim büyük umudunu kesme vakti bu vakitse olur olmazsa da her iste hayir vardır deriz napalim üzücü ama elden ne gelir iş sonuçta

Pko lu hastalar tabiki çocuk sahibi olabiliyor, doktorların sadece biri farklı diğeri daha farklı konuşuyor.
Hic biri çocuk olmaz demedk veya ben o anlamda birsey söylediklerini düşünmedim. Dediğim gibi 4 - 5 doktora gittim hepsi birbirinden farklı konuşuyor

Keşke ovulasyon testi deneseydin, en azindan bilirdin gerçekten yumurtlama döneminde misin diye?

Canım yumurtlama testi ile gebelik testi ayrı şeyler. Birinde hcg değeri diğerinde lh değerine bakılıyor.
Ovulasyon testi lh testine bakar. Kullanımı gebelik testi ile aynıdır.
Cidt çizgi net bir şekilde çıktığında 24 saat içerisinde yumurtanız çatlayacak demek oluyor. Çizgiyi görünce çalışma yapman lazim.
Ama iki ciZgide ayni derecede olmali

Keşke ovulasyon testi deneseydin, en azindan bilirdin gerçekten yumurtlama döneminde misin diye?
İnşallah önümüzdeki ay ovulasyon testi almaya karar verdim canım böyle bir gün ilişki bir gün ara ver zor oluyor inan bu bana çok sık geliyor yoruluyorum. İki ay ovulasyon testi ile pik olan günleri denedim olmadı diye iki aydır almıyorum gün aşırı denedim ama öbür ay yine test alayım en iyisi

Aynııı benimkiler de öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…