Yok canim boş geçmedin çalismaya devam etBen yaptım bile desene bu ayda boş geçtim ben
Bu aydan çok ümitliydikm oysaki, neyse hiç belli olmaz
Benim genlerimde hic yok oyle bir sey ya, sanmam, cok zor ihtimalAynen cift yumurtlama da ikiz ihtimali çok yüksek
Bizim ailede de yok eşimin tarafıda da yok ama olurmu olur yani hic belli olmazBenim genlerimde hic yok oyle bir sey ya, sanmam, cok zor ihtimalolur mu olur tabi.
kızlarr selamben de HAZİRAN ayından nasibini alıp gelenlerdenim ✌ Bu ay ne yumurtlama dönemi ne bişey hesaplıycam. Yumurtlama testi alacaktım ama ondan da vazgeçtim bu ay plansız yapmayı deniycem rahat olucam. Sanırım bebek fikrinden yeniden korkmaya başladım çünkü eşim her şeye karışır bunu düşündükçe vazgeçiyorum bebekten aama bakalım ne olacak plansız pek isteksiz olunca...
BAT 6 TEMMUZ (çocuk düşündükten sonra 25 günde bi regli olan ben 20 güne döndü ama 25 günden hesapladım yine bakalım)
Çocuk kararı verince sanırım vücudumuzu cok dinliyoruz. Düşüncelerimiz stresimiz yansıyor vücut biyolojisinebenimde 26-27 günde birken evlendikten sonra kısaldı 23 e düştü neden oluyor böyle acaba? vücud hamileliğe hazırlıyor galiba kendini ya da ben öyle düşünüyorum :)
Zormus nerdeyse 2 hafta da bi regli oluyorsun gibi bise bi taraftan da iyi hemencecik siklus geliyo benim gibi 35 gün de bi değilay böylede kötü sanki sürekli hastaymışım gibi ve onun psikolojisi de cabası, hamile kalsamda kurtulsam bir müddet
Ben de seviyorum evde durmayi karantina iyi geldiben de öğretmenim canim
İnsAllah canım
Ben böyle bı ilaç kullanmadım canım ama umarım sende ise yarar ,Ben günde bir tane alıyorum toz olanı sen bu tarz ilaçları günde kaç alıyorsun canım?
Şuan sadece soğan kürü yapıyorum canım onuncu gunumdeyimBen günde bir tane alıyorum toz olanı sen bu tarz ilaçları günde kaç alıyorsun canım?
Slm canim ben soğan kürünün onuncu gunumdeyim kasiklarimda ve belimde ağrılarım var iki gün önce yumurtlamam oldu takvime göre tabi ben bişe anlamadım da :)) yine de değerlendirdik bakalim. 5 temmuz bat bekliyorum gelmezse iyi :)) senden naberMerhaba kizlaaar nasılsınız??? nasıl gidiyor durumlar???
Tamam canım sağol bi araştırayımNette ibrahim saraçoğlu soğan kürü yaz cikiyor.canim yanlis hatirlamiyorsam bir su bardagi su kaynatip icine dorde bolunmus sogan koyuyorsun yedi dakika filan kayniyor iliktan biraz sicak sabah aksam ac karnina iciyosun adet bittikten iki gun sonra basliyosun
Merhaba kizlaaar nasılsınız??? nasıl gidiyor durumlar???
1 temmuz batMerhaba kizlaaar nasılsınız??? nasıl gidiyor durumlar???
Birşey sorcm kızlar ben adetim bittikten 4 gün sonra salı ve Çarşamba günü birleşme oldu ve sonra şehir dışına akrabalara geldik yumurtlama günlerm bitti malaesef evde olmadgmz için bu iki gün içinde acaba hamile kalınır mı yaşayan varmı böyleevet hatta bunun arastirilmasi yapilmis kesinlikle iki kez 3 saat icersine yapildiginda cok yuksek ihtimal iceriyormus
Birşey sorcm kızlar ben adetim bittikten 4 gün sonra salı ve Çarşamba günü birleşme oldu ve sonra şehir dışına akrabalara geldik yumurtlama günlerm bitti malaesef evde olmadgmz için bu iki gün içinde acaba hamile kalınır mı yaşayan varmı böyleMerhaba canim .. inhsaallah vardir diyelim ama emin degilim.. :)) evet bende dediklerini okumustum bilmiyordum bakalim bende siparis edicem hamilelik yoksa mutlaka denicem insallah..
senin var sanirim cocugun degilmi ? ikinciyimi istiyorsun kismetse :)
Birşey sorcm kızlar ben adetim bittikten 4 gün sonra salı ve Çarşamba günü birleşme oldu ve sonra şehir dışına akrabalara geldik yumurtlama günlerm bitti malaesef evde olmadgmz için bu iki gün içinde acaba hamile kalınır mı yaşayan varmı böyle1 temmuz bat
Test yapmak için o günü bekliyorum canm