Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende regl günümü bekliyorum bugün yarın olurum sanirim..yani en fazla Haziran sonuna kadar olurum diye düşünüyorum sonra hemen denemeye başlayacağım inşallah güzel haberlerle dönerim tabi bu sefer daha heyecanlıyım pıhtılaşma varmış kanimda 2 kalp atışı alınamayan gebeliğim var hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı ilaç iğne ile başlayacağım...Hepimiz güzel haberlerle dönelim inşallah

benimde 26-27 günde birken evlendikten sonra kısaldı 23 e düştü neden oluyor böyle acaba? vücud hamileliğe hazırlıyor galiba kendini ya da ben öyle düşünüyorum :)

benimde 26-27 günde birken evlendikten sonra kısaldı 23 e düştü neden oluyor böyle acaba? vücud hamileliğe hazırlıyor galiba kendini ya da ben öyle düşünüyorum :)
Çocuk kararı verince sanırım vücudumuzu cok dinliyoruz. Düşüncelerimiz stresimiz yansıyor vücut biyolojisine

Merhaba kizlaaar nasılsınız??? nasıl gidiyor durumlar???
Slm canim ben soğan kürünün onuncu gunumdeyim kasiklarimda ve belimde ağrılarım var iki gün önce yumurtlamam oldu takvime göre tabi ben bişe anlamadım da :)) yine de değerlendirdik bakalim. 5 temmuz bat bekliyorum gelmezse iyi :)) senden naber

evet hatta bunun arastirilmasi yapilmis kesinlikle iki kez 3 saat icersine yapildiginda cok yuksek ihtimal iceriyormus
Birşey sorcm kızlar ben adetim bittikten 4 gün sonra salı ve Çarşamba günü birleşme oldu ve sonra şehir dışına akrabalara geldik yumurtlama günlerm bitti malaesef evde olmadgmz için bu iki gün içinde acaba hamile kalınır mı yaşayan varmı böyle

Birşey sorcm kızlar ben adetim bittikten 4 gün sonra salı ve Çarşamba günü birleşme oldu ve sonra şehir dışına akrabalara geldik yumurtlama günlerm bitti malaesef evde olmadgmz için bu iki gün içinde acaba hamile kalınır mı yaşayan varmı böyle

1 temmuz bat

Test yapmak için o günü bekliyorum canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…