Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocanla mutsuzsan ayrılmayı düşünüyorsan hiç çocuk düşünme ama yavrun olduğunda anne baba olacaksınız birbirinize ve evine daha çok ait hissedeceksin bence. Bide belki çok kontrollü bir anne olup kocanı sen bunaltacaksin bilemezsin ki. :) dünya da nasibi varsa olur. Sende 40 yıllık anne olursun. Bende bu tür korkulardan yıllarca istemedim. Ama bizim durumumuz farklıydı. Farklı şehirlerde yaşıyorduk.Çok güzel şeyler yazmışsın sonuna kadar da haklısın çok teşekkür ediyorum.. Eylül de 2 yıl olacak evleneli ben evlendiğimden beri asla çocuk istemiyorum diyen taraftım. Eşim de hep çok isteyen. Geçen ay birden dedim ki tamam bende istiyorum. Ama böyle içime birden bişey oldu tarifi yok. Şimdi de tekrar korkularım başladı. Çocuk her şeye engel mutsuz olucam yıpranıcam zaten kilo aldım daha kötü olucam eşim benim her şeye karışır onun o karışması beni yoracak diye... ben evliliğe o kadar zor adapte oldum ki... İlk 1 yıl sürekli ayrılıcam ben istemiyorum ben evliliğe alışamıyorum ailemden ayrı yapamıyorum diye o kadar mutsuzdum ki evliliğe alışamadım hazır değilmişim aslında.. Eşim de bu süreçte bana yardımcı oldu sağolsun. Sanki cocuk olunca o günlere geri dönücem gibi geliyor. Bir de dediğim gibi eşimin her şeye karışacak diye kafamda yargılıyorum.
Canım o psikolojik oluyor genelde geçen ay bende öyle hissettim heppKizlar kac gundur karnimda agrilar var belimdede oluyor ama karinda daha cok var regle daha cook var...niye oluyor sizce vucudumu bozuyorum galiba dusunerek
Anlamiyorumki hamilelikden umudum yok taa ama sinirlerim bozulucakCanım o psikolojik oluyor genelde geçen ay bende öyle hissettim hepp
Nasıl ki eşiniz evliliğe alışmada size yardımcı olmuş, çocuk sürecinde de olacaktır diye düşünüyorum. Her şeye karışmayan erkek yok zaten inan. Karışmıyor gibi görünüp karışanlar var birde :):):)Çok güzel şeyler yazmışsın sonuna kadar da haklısın çok teşekkür ediyorum.. Eylül de 2 yıl olacak evleneli ben evlendiğimden beri asla çocuk istemiyorum diyen taraftım. Eşim de hep çok isteyen. Geçen ay birden dedim ki tamam bende istiyorum. Ama böyle içime birden bişey oldu tarifi yok. Şimdi de tekrar korkularım başladı. Çocuk her şeye engel mutsuz olucam yıpranıcam zaten kilo aldım daha kötü olucam eşim benim her şeye karışır onun o karışması beni yoracak diye... ben evliliğe o kadar zor adapte oldum ki... İlk 1 yıl sürekli ayrılıcam ben istemiyorum ben evliliğe alışamıyorum ailemden ayrı yapamıyorum diye o kadar mutsuzdum ki evliliğe alışamadım hazır değilmişim aslında.. Eşim de bu süreçte bana yardımcı oldu sağolsun. Sanki cocuk olunca o günlere geri dönücem gibi geliyor. Bir de dediğim gibi eşimin her şeye karışacak diye kafamda yargılıyorum.
Ya mutsuz değilim aslında. Hani evine çok bağlı bi eşim var bana çok bağlı. Asla bensiz dışeı çıkmaz çıksa da 200 kere arayıp bunaltır. Beni kısıtlamaz karışmaz giydiğime asla. Ama bi huyu var çok fevri birden sinirleniyor o da ben cırlayana kadar sürer... Ama çocuğumuz olursa annem, onun annes sürekli gelmek isteyecekler beni asla rabat bırakmazlar. Sürekli karışırlar. Annem gelsin ben çok istiyorum. Ama onun annesi de sürekli gelecek diye korkuyorum. O da iyidir yemeğimi yapar geldiğinde temizliğimi yapar ama ailecek her şeye çok karışıyorlarKocanla mutsuzsan ayrılmayı düşünüyorsan hiç çocuk düşünme ama yavrun olduğunda anne baba olacaksınız birbirinize ve evine daha çok ait hissedeceksin bence. Bide belki çok kontrollü bir anne olup kocanı sen bunaltacaksin bilemezsin ki. :) dünya da nasibi varsa olur. Sende 40 yıllık anne olursun. Bende bu tür korkulardan yıllarca istemedim. Ama bizim durumumuz farklıydı. Farklı şehirlerde yaşıyorduk.
Evet aslında haklısınız Ben rahatıma düşkünüm çok da üşengeçimdir ama diyorum cocuk olunca nasıl başedebilicemNasıl ki eşiniz evliliğe alışmada size yardımcı olmuş, çocuk sürecinde de olacaktır diye düşünüyorum. Her şeye karışmayan erkek yok zaten inan. Karışmıyor gibi görünüp karışanlar var birde :):):)
Bu arada çocuk engel değildir. Annelerin çoğu engel gibi davranır. Bir tv programı vardı çocuğunu ana kucağında ulke ulke gezdirdi kadın, gezelim görelim gibi bir programdı. O nedenle ben engel olduğunu düşünmüyorum biraz biz anne veya anne adayları beynimizde bahane üretiyoruz gibi bunu
Evladınız bile olsa kendinizden çokça fedakarlık vermek bana normal bir düşünce veya davranış gibi gelmiyor. Önce bizlerin ruh hali iyi olacak ki evlatlarımıza iyi gelelim. Öyle çocuk var aman alahım gezemeyecez tozamayacaz veya rahat hareket edemeyecez diye birsey yok. Önemli olan aktivitelerimizi iyi planlayabilmek.
Çocuğunuzun düzeni ve kendi düzeninizi hayatınızın akışına yedirmek yeterli bence. Ben öyle düşünüyorum yani.
2 sözle ayağını kesersin merak etme.Ya mutsuz değilim aslında. Hani evine çok bağlı bi eşim var bana çok bağlı. Asla bensiz dışeı çıkmaz çıksa da 200 kere arayıp bunaltır. Beni kısıtlamaz karışmaz giydiğime asla. Ama bi huyu var çok fevri birden sinirleniyor o da ben cırlayana kadar sürer... Ama çocuğumuz olursa annem, onun annes sürekli gelmek isteyecekler beni asla rabat bırakmazlar. Sürekli karışırlar. Annem gelsin ben çok istiyorum. Ama onun annesi de sürekli gelecek diye korkuyorum. O da iyidir yemeğimi yapar geldiğinde temizliğimi yapar ama ailecek her şeye çok karışıyorlar
Doğru diyorsun Ay iyi ki de yazmışım buraya içim inanılmaz rahatladı. Hepinize çok teşekkür ederim2 sözle ayağını kesersin merak etme.
Derdin bu olsun.
Hiç kimse kocasıyla dört dörtlük süper ikili bir hayatta değil ki. Baş edilmez şeyler degil. Kişi encok Sevdiğine zarar verir aslında. Bence çok takılma.
Boğa burcunmusun kendimi gördüm. Çocuk çatlasa uykudan uyanmam derdim ama artık herseyini yapabilirmişim gibi geliyor. Yaşla alakalı sanirim.Evet aslında haklısınız Ben rahatıma düşkünüm çok da üşengeçimdir ama diyorum cocuk olunca nasıl başedebilicem
Evet bencede biraz bekleAynen ben de öyle yaparım psikolojik gecikedebilir
Kiz degerlendir benceee bi şans ver zaten istuyeceksin geciktirme bu işiaaaa kızlar benim yumurtlama günüm bugünmüş hiiç haberim bile yok o kadar unutmuşum bakmadım... Ama hiiççç halimde yok vallahi eşimde sürekli yumurtlama günün ne zaman diyor öğrendi iyi bişey
ay bende de var bir tane öyle herseye muhalefet olan kayınvalide ve kayınlar, yani aslında bana veya bizim kararlarımıza müdahale yok ama sürekli kendi içlerinde planlar yapıyorlar otomatik bizide dahil ediyorlar herseye, plana uymak istemediğimi söylesem yabani gelin oluyorum.Ya mutsuz değilim aslında. Hani evine çok bağlı bi eşim var bana çok bağlı. Asla bensiz dışeı çıkmaz çıksa da 200 kere arayıp bunaltır. Beni kısıtlamaz karışmaz giydiğime asla. Ama bi huyu var çok fevri birden sinirleniyor o da ben cırlayana kadar sürer... Ama çocuğumuz olursa annem, onun annes sürekli gelmek isteyecekler beni asla rabat bırakmazlar. Sürekli karışırlar. Annem gelsin ben çok istiyorum. Ama onun annesi de sürekli gelecek diye korkuyorum. O da iyidir yemeğimi yapar geldiğinde temizliğimi yapar ama ailecek her şeye çok karışıyorlar
Ayy aynı bnm eşim o da cocuk olayına çok karışır evet karışıyorlar bazen bu çocuğu ben doğurdum farkındamısın ben süt annesi değilim diye söylediğim cok olmustur ama çok güzel baba oldu simdi allah için herkesin cocugu anne diye ağlardı bnmki baba diye ağlıyordu cunku ilk baba dedi bu fa bnm işime geldi aa bak babası seni istiyormuş diye bırakıp dinlendigim çoktur cocuk isi gerçekten büyük sorumluluk ama coj da güzeller be rabbim isteyen herkese nasip etsin bu ayÇok güzel şeyler yazmışsın sonuna kadar da haklısın çok teşekkür ediyorum.. Eylül de 2 yıl olacak evleneli ben evlendiğimden beri asla çocuk istemiyorum diyen taraftım. Eşim de hep çok isteyen. Geçen ay birden dedim ki tamam bende istiyorum. Ama böyle içime birden bişey oldu tarifi yok. Şimdi de tekrar korkularım başladı. Çocuk her şeye engel mutsuz olucam yıpranıcam zaten kilo aldım daha kötü olucam eşim benim her şeye karışır onun o karışması beni yoracak diye... ben evliliğe o kadar zor adapte oldum ki... İlk 1 yıl sürekli ayrılıcam ben istemiyorum ben evliliğe alışamıyorum ailemden ayrı yapamıyorum diye o kadar mutsuzdum ki evliliğe alışamadım hazır değilmişim aslında.. Eşim de bu süreçte bana yardımcı oldu sağolsun. Sanki cocuk olunca o günlere geri dönücem gibi geliyor. Bir de dediğim gibi eşimin her şeye karışacak diye kafamda yargılıyorum.
Ya aynı bnm hayatım sanki ben sana anlatmisimda yaziyormussun gibi ahh bacım o kaynana çocuk olunca hep geliyo haberin olsun 2 saatlik mesafede oturuyordu çarşamba gitse cuma yine geliyorduYa mutsuz değilim aslında. Hani evine çok bağlı bi eşim var bana çok bağlı. Asla bensiz dışeı çıkmaz çıksa da 200 kere arayıp bunaltır. Beni kısıtlamaz karışmaz giydiğime asla. Ama bi huyu var çok fevri birden sinirleniyor o da ben cırlayana kadar sürer... Ama çocuğumuz olursa annem, onun annes sürekli gelmek isteyecekler beni asla rabat bırakmazlar. Sürekli karışırlar. Annem gelsin ben çok istiyorum. Ama onun annesi de sürekli gelecek diye korkuyorum. O da iyidir yemeğimi yapar geldiğinde temizliğimi yapar ama ailecek her şeye çok karışıyorlar
Ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum ki canım ben ya anlayamıyorum ovülasyon testi de kullanmıyorumBen çok araştırdım canım pkos için şase olanı daha etkili çünkü içinde insülin dengeleyen inositol var. Combi olanın mavisinde daha fazla bileşen var ama pkos için şase yada pembe kutuda hap formu olanı kullanmak gerekiyor. Günde 2 tane kullanmak lazım ama çok maliyetli olduğu için yumurtlamaya kadar günde 2 sonra 1 şeklinde kullanıyorum
Adetinin kaçıncı günü gidecek eşinYa kızlar benim bu temmuz ayı da gitti galiba çünkü eşim bu hafta içi şehir dışına gidecek ve Bi kaç hafta kalacak yumurtlama dönemim de tam bu sıralar yani kaçtı bu ay
Çalışmıyorsan sende git onunla :):):)Ya kızlar benim bu temmuz ayı da gitti galiba çünkü eşim bu hafta içi şehir dışına gidecek ve Bi kaç hafta kalacak yumurtlama dönemim de tam bu sıralar yani kaçtı bu ay