Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle ama şöyle soyliyeyim ben cocuk kararı verdikten sonra olmaya başladı böyle şeyler bende. Muhtemelen vücudumuzu çok dinliyoruz bu surece girince ondan dolayı da sters oluyor hersey beyine bağlı sonuçta

Kizlar merhaba
29-30 gunde bir regl oluyorum. 15. ve 16.gunler tahmini yumurtlama ama ovu testlerine gore 12.gun pik oldu. Siliklesti. Simdi tekrar koyulasmaya basladi. Iki kez mi yumurtlama oluyor yoksa son yaptigim test daha mi koyu olmasi gerekiyor? Sizin fikriniz nedir?

Eklentiler

• 20200621_162935.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 28
Ayyy çok güldüm Allah ta seni güldürsün yemin ederim
Gerçekten sters ve düşünce önemli onu anladım
Bende 2 ay önce 30 yıldır sekmeyen reglimi 5 gun geciktirrdim
Bisey
Dusunce gucuyle hamile.kalmak.disinda herseyi yapiyoruz o.yuzden stres olmayalim
Düsünce ile hamile kalmak disinda herseyi yapabiliyoruz. İnsallah bu ay stres yapmayiz süpaneke dinimiz amin

Ay benim yazdıklarımı gördün mu bilmiyorum ama suan bende o durumdan muzdaribim 28 gunde bir olurum bende her zaman 14 ve 15.gunler yumurtlamadir bende ama bu ay 12.gunde pik oldu 13 siliklesti 14 yeniden koyu olmaya başladı 15 de koyu.

şuan 16 15 e gore hafif silik. Bugün 16.gunum.
Doktora gittim bende 14.gunde ama bana doğru dürüst cevap veremedi.

Aynen ben de öyle düşünüyorum. Adetim hiç şaşmazdı hep 26ıncı günümde adet olurdum. Çocuk düşündükten sonra 30-28 falan oldu en son 27oldu. Bakalım nolcakkk. Ama düşünmeden de olmuyor ya. Hergün en az 5kişi soruyor

Evet evet gordum yazdiklarini canim, gunu gunune ayni seyleri yasiyoruz o halde. Yani tam olarak ne dedi? Olgunlasmis mi catlamis mi? Emin mi degilim dedi? Garip gercekten cevap verememesi.

Bu arada bir ayda iki yumurtlama olabiliyor. Oyle bir sey de olabilir. Zaten iki yumurtlamanin ikisinde de tutarsa ikiz

Ya bazı doktorlar bebek yağı gebeliğe engel değil diyor bazıları engel diyor iyice kafam karıştı bebek yağı kullandığı halde hamile kalan var mı acaba?
Aaa oylemi bende kullaniyorum
Kızlar bu daha önce konuşulmuştu iyi değilmiş kullanmak yabancı madde. Bir jel var sperm hızlandırıcı olarak geçiyor hem de kayganlaştırıcınonu bi araştırın isterseniz proseed jeldi galiba adı

Evet evet gordum yazdiklarini canim, gunu gunune ayni seyleri yasiyoruz o halde. Yani tam olarak ne dedi? Olgunlasmis mi catlamis mi? Emin mi degilim dedi? Garip gercekten cevap verememesi.
Şöyle söyledi sen 13.günümde catlama oldu 12.gun pikdi diyorsun ama ben çatlayan hiçbir sey göremedim dedi hatta şuan 14 cm lik bir yumurtan var dedi.
Yaa dedim nasıl olur ben piki gördüm hatta agri bile yaptı catlamayida gördüm hatta akıntım bile oldu çatladı yani. Yok dedi icerde sıvı var ama cok az, çatlayan birseyde yok.
Benim tahminim iki kez yumurta salındi bu ay atıyorum 1 hafta arayla, ilk salinan gelişti ve çatladı, akinti baya yoğundu zaten akıntı olduğu için icerde az bir sivi kaldı, sıvı varsa birsey çatladı demektir çünkü çatlayan yumurtayi görmedi ikinci salinan yumurtada şuan 14 cm.

Çünkü testler olmayan birseyi var göstermezler pik ise pikdir.
Var olan şeyi yok gösterme ihtimali vardır sadece

Aynen bence de. Hatta bununla ilgili sosyal medyada cok takip edilen bir hesap var (isim vermeyim nolur nolmaz ) orda da pikse piktir diye anlatiliyordu. Hatta takio eden kullanicilar da baya yorum yapmislardi, doktor catlamamis demis, yumurta yok demis vs. Ama pik gunleri değerlendirip hamile kalmislar. Testlere güvenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…