Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendi kendine dusunme boyle sen degerlendirmeye devam et bu sadece strese sebep olur sende bu ilk cocugun mu olacak

Slm canım bende pkoyum. Progestan yumurtaliklarla alakalı bı ilaç değil onu ilk doktora gittigim zamanlarda bana da verdiler. Sadece rahim duvarini kalinlastirip döküyor ve bizde bunu kanama olarak görüyoruz. Aslında olması gereken yumurtalar olgunlasip catlayip dollenmediyse rahimden kanamayla atılması yani boşuna progestan kullanma. İkinci sorun hakkında benimde bı bilgim yok malesef

Ben de öyle düşünüyorum canım beş ay onu kullandım bence hiç yumurtlama olmadı boşa zaman kaybettim inofolic i çok övdüler bakalım hayırlısı

Kendi kendine dusunme boyle sen degerlendirmeye devam et bu sadece strese sebep olur sende bu ilk cocugun mu olacak
Kısmetse evet, sters yapmamin nedeni tamamen her doktorun bska bir hikaye çizmesi..
Ben simdi hangisine inanıp hangisinin yazdığı ilacı icicem mesela, güvenmiyorum ki artık

Bel olmasa da kasık ağrısı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…