Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama akıntısı şeffaf jelimsi bir yapısı oluyor canim senin ki nasildi. Soğan kürü akinti yapabilir evet rahmi temizliyormus çünkü o yüzden akıntı olabilir
Bigün önce gelen akıntı beyaz bı akintiydi bugün gelen saydam su gibi biseydi canım. Yumurta akindan daha sivimsi diyeyim

Bigün önce gelen akıntı beyaz bı akintiydi bugün gelen saydam su gibi biseydi canım. Yumurta akindan daha sivimsi diyeyim
Normal bence canim yumurtlama akinsini saydam biraz uzayan bir yapısı oluyor. İnşallah yumurtlama akintisidir. Benimde adetim biteli iki gün oldu iki gündür çok açık sarı akıntım geliyor neden bilmiyorum hiç

Normal bence canim yumurtlama akinsini saydam biraz uzayan bir yapısı oluyor. İnşallah yumurtlama akintisidir. Benimde adetim biteli iki gün oldu iki gündür çok açık sarı akıntım geliyor neden bilmiyorum hiç
Adetim bitince bende de öyle oluyo canım az bişe geliyo

15 temmuz bende 1 seneye yakındır korunmuyorm son 3 ay korundum zaten her türlü olmuyo nasipse temmuz da şansımızı deneyeyim

Kızlar yukardaki durumuma yorumunuz nedir? Düşünmekten deliricem, gerçekten artık doktorlara güvenim kalmadı, aynı gün içerisinde bakan tüm doktorların tümünde ayrı birsey söyler mi yaa

Kızlar yukardaki durumuma yorumunuz nedir? Düşünmekten deliricem, gerçekten artık doktorlara güvenim kalmadı, aynı gün içerisinde bakan tüm doktorların tümünde ayrı birsey söyler mi yaa
Canim gun icinde silik gibi gorunmus ama yumurtan buyumeye devam etmis demek ki her an catlayabilir sen bu gunleri stres yapmadan degerlendirmeye devam et

Canim gun icinde silik gibi gorunmus ama yumurtan buyumeye devam etmis demek ki her an catlayabilir sen bu gunleri stres yapmadan degerlendirmeye devam et
Bence bende catlama ile ilgili sıkıntı var
Yumurta max. Büyüme seviyesine gelmeden testler piki gostermez ki, 12. gün pik olup 13 ve 14 de silinmesi lazım çizginin. 13.gün silindi biraz ama 14.gun tekrar çıktı.
Doktor catlama seviyesine gelen bir yumurta yok en fazla 14 cm lik bir yumurtan var onunda çatlaması için 20 cm üzerinde olması gerek diyor.
Ee neden 12. Gün piki ve 13 catlama gördüm diyorum cevap veremediği gibi içeride sıvı da var aslında çatlamışta olabilir diyor. Acaba çatlayıp küçüldü mu ne oldu valla anlamadım ben bu işi neyse regli ye kadar yapicam ovulasyon bakalım bir daha pik görülecek mi?
Doktor 21.gun gel kan alalım senden bir catlama ile ilgili teste bakalım yumurta kaliten filan dedi kısmet artık

Kızlar selam, herkese genel bir soru sormak istiyorum bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Pko hastasıyım ilaçsız genelde regl olamıyorum doktor düzenli regl olmam için Progestan vermişti ama aşırı ağır bir ilaç olduğu için bıraktım ve buradan okuduğum tavsiyeler ile inofolic şase aldım bu ilacı kullanan pko hastaları regl oldu mu?

Kizlar dunden beri kasik ve bel agrilarim var sinirim cok bozulduyumurtalamayi yakalayamadim belkide diye...sizce yumurtlaama zamani bu agrilar oluyormu yumurtalama olmamış şimdilerde olucak diye oyle umid ediyorum.... ama bu aydan umudu kestim

Canımm illa yumurtlama günü değil ki bi gün önce yada 2 gün önce de olur spermler yaşıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…