Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence bende catlama ile ilgili sıkıntı var
Yumurta max. Büyüme seviyesine gelmeden testler piki gostermez ki, 12. gün pik olup 13 ve 14 de silinmesi lazım çizginin. 13.gün silindi biraz ama 14.gun tekrar çıktı.
Doktor catlama seviyesine gelen bir yumurta yok en fazla 14 cm lik bir yumurtan var onunda çatlaması için 20 cm üzerinde olması gerek diyor.
Ee neden 12. Gün piki ve 13 catlama gördüm diyorum cevap veremediği gibi içeride sıvı da var aslında çatlamışta olabilir diyor. Acaba çatlayıp küçüldü mu ne oldu valla anlamadım ben bu işi neyse regli ye kadar yapicam ovulasyon bakalım bir daha pik görülecek mi?
Doktor 21.gun gel kan alalım senden bir catlama ile ilgili teste bakalım yumurta kaliten filan dedi kısmet artık
Kendi kendine dusunme boyle sen degerlendirmeye devam et bu sadece strese sebep olur sende bu ilk cocugun mu olacak

Kızlar selam, herkese genel bir soru sormak istiyorum bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Pko hastasıyım ilaçsız genelde regl olamıyorum doktor düzenli regl olmam için Progestan vermişti ama aşırı ağır bir ilaç olduğu için bıraktım ve buradan okuduğum tavsiyeler ile inofolic şase aldım bu ilacı kullanan pko hastaları regl oldu mu?
Slm canım bende pkoyum. Progestan yumurtaliklarla alakalı bı ilaç değil onu ilk doktora gittigim zamanlarda bana da verdiler. Sadece rahim duvarini kalinlastirip döküyor ve bizde bunu kanama olarak görüyoruz. Aslında olması gereken yumurtalar olgunlasip catlayip dollenmediyse rahimden kanamayla atılması yani boşuna progestan kullanma. İkinci sorun hakkında benimde bı bilgim yok malesef

Slm canım bende pkoyum. Progestan yumurtaliklarla alakalı bı ilaç değil onu ilk doktora gittigim zamanlarda bana da verdiler. Sadece rahim duvarini kalinlastirip döküyor ve bizde bunu kanama olarak görüyoruz. Aslında olması gereken yumurtalar olgunlasip catlayip dollenmediyse rahimden kanamayla atılması yani boşuna progestan kullanma. İkinci sorun hakkında benimde bı bilgim yok malesef
Ben de öyle düşünüyorum canım beş ay onu kullandım bence hiç yumurtlama olmadı boşa zaman kaybettim inofolic i çok övdüler bakalım hayırlısı

Kendi kendine dusunme boyle sen degerlendirmeye devam et bu sadece strese sebep olur sende bu ilk cocugun mu olacak
Kısmetse evet, sters yapmamin nedeni tamamen her doktorun bska bir hikaye çizmesi..
Ben simdi hangisine inanıp hangisinin yazdığı ilacı icicem mesela, güvenmiyorum ki artık

Eklentiler

• IMG_20200620_161059.jpg
    IMG_20200620_161059.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 21
Kizlar dunden beri kasik ve bel agrilarim var sinirim cok bozuldu😒yumurtalamayi yakalayamadim belkide diye...sizce yumurtlaama zamani bu agrilar oluyormu🙄 yumurtalama olmamış şimdilerde olucak diye oyle umid ediyorum.... ama bu aydan umudu kestim 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Bel olmasa da kasık ağrısı oluyor

X