- 13 Nisan 2020
- 734
- 530
Yumurtlamadan 1gun once olduda onada pek guvenmiyorum 1denemeyle olucaginaCanımm illa yumurtlama günü değil ki bi gün önce yada 2 gün önce de olur spermler yaşıyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlamadan 1gun once olduda onada pek guvenmiyorum 1denemeyle olucaginaCanımm illa yumurtlama günü değil ki bi gün önce yada 2 gün önce de olur spermler yaşıyormuş
Kendi kendine dusunme boyle sen degerlendirmeye devam et bu sadece strese sebep olur sende bu ilk cocugun mu olacakBence bende catlama ile ilgili sıkıntı var
Yumurta max. Büyüme seviyesine gelmeden testler piki gostermez ki, 12. gün pik olup 13 ve 14 de silinmesi lazım çizginin. 13.gün silindi biraz ama 14.gun tekrar çıktı.
Doktor catlama seviyesine gelen bir yumurta yok en fazla 14 cm lik bir yumurtan var onunda çatlaması için 20 cm üzerinde olması gerek diyor.
Ee neden 12. Gün piki ve 13 catlama gördüm diyorum cevap veremediği gibi içeride sıvı da var aslında çatlamışta olabilir diyor. Acaba çatlayıp küçüldü mu ne oldu valla anlamadım ben bu işi neyse regli ye kadar yapicam ovulasyon bakalım bir daha pik görülecek mi?
Doktor 21.gun gel kan alalım senden bir catlama ile ilgili teste bakalım yumurta kaliten filan dedi kısmet artık
İnşallah canim varsa da atılması iyi bişey aslında ama bilemedimValla bilemedim ki insallah iltihap falan yoktur denemelere baslicam çünkü yarın
Slm canım bende pkoyum. Progestan yumurtaliklarla alakalı bı ilaç değil onu ilk doktora gittigim zamanlarda bana da verdiler. Sadece rahim duvarini kalinlastirip döküyor ve bizde bunu kanama olarak görüyoruz. Aslında olması gereken yumurtalar olgunlasip catlayip dollenmediyse rahimden kanamayla atılması yani boşuna progestan kullanma. İkinci sorun hakkında benimde bı bilgim yok malesefKızlar selam, herkese genel bir soru sormak istiyorum bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Pko hastasıyım ilaçsız genelde regl olamıyorum doktor düzenli regl olmam için Progestan vermişti ama aşırı ağır bir ilaç olduğu için bıraktım ve buradan okuduğum tavsiyeler ile inofolic şase aldım bu ilacı kullanan pko hastaları regl oldu mu?
Hadi hayirlisi canim ben de baslayinca resim atarim surekli hic anlamiyorum cunkuKizlaarrr bugün testlerime başladım haydi bismillah Allah'ım bu ay isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bir bebeğe hamile kalmayi nasip eder inşallah
Ben de öyle düşünüyorum canım beş ay onu kullandım bence hiç yumurtlama olmadı boşa zaman kaybettim inofolic i çok övdüler bakalım hayırlısıSlm canım bende pkoyum. Progestan yumurtaliklarla alakalı bı ilaç değil onu ilk doktora gittigim zamanlarda bana da verdiler. Sadece rahim duvarini kalinlastirip döküyor ve bizde bunu kanama olarak görüyoruz. Aslında olması gereken yumurtalar olgunlasip catlayip dollenmediyse rahimden kanamayla atılması yani boşuna progestan kullanma. İkinci sorun hakkında benimde bı bilgim yok malesef
Kısmetse evet, sters yapmamin nedeni tamamen her doktorun bska bir hikaye çizmesi..Kendi kendine dusunme boyle sen degerlendirmeye devam et bu sadece strese sebep olur sende bu ilk cocugun mu olacak
Tamam kuzumHadi hayirlisi canim ben de baslayinca resim atarim surekli hic anlamiyorum cunku
Ne zaman basliyorsun canım . İlk gin testim böyleHadi hayirlisi canim ben de baslayinca resim atarim surekli hic anlamiyorum cunku
Tek cizgi var sanirim. Bugün yorma kendiniNe zaman basliyorsun canım . İlk gin testim böyle
Bel olmasa da kasık ağrısı oluyorKizlar dunden beri kasik ve bel agrilarim var sinirim cok bozulduyumurtalamayi yakalayamadim belkide diye...sizce yumurtlaama zamani bu agrilar oluyormu yumurtalama olmamış şimdilerde olucak diye oyle umid ediyorum.... ama bu aydan umudu kestim
Aynen daha bı 4-5 günüm var sanırımTek cizgi var sanirim. Bugün yorma kendini
Başladın mı testlere canımTek cizgi var sanirim. Bugün yorma kendini
Sebebi ne yumurtalamakmi??Bel olmasa da kasık ağrısı oluyor
Ay hadi hayirlisiKizlaarrr bugün testlerime başladım haydi bismillah Allah'ım bu ay isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bir bebeğe hamile kalmayi nasip eder inşallah
Yok cnm pazartesi baslarimAynen daha bı 4-5 günüm var sanırım
Başladın mı testlere canım
Hadi bakalım hayirlisi inşallah benim 24-26 yumurtlama olacak teoride olacak mı bakalim inşallah görürum yumurtlamayıYok cnm pazartesi baslarim
Aynen canım yumurtlamaya yönelik ilaçlar kullanmak gerekiyor bu hastalıktaBen de öyle düşünüyorum canım beş ay onu kullandım bence hiç yumurtlama olmadı boşa zaman kaybettim inofolic i çok övdüler bakalım hayırlısı
Ben bu ay içiyorum inofolik bakalım yararını görürüm inşallahAynen canım yumurtlamaya yönelik ilaçlar kullanmak gerekiyor bu hastalıkta