Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yarın yumurtlama günüm olarak görünüyor takvimde ama bende pko olduğu için çok sağlıklı yumurtalarim olduğunu sanmıyorum. Bu ay soğan kürü yapıyorum dün beyaz akıntı geldi bugün birazcık su gibi bı akıntı geldi acaba çatlama oldu mu bugün hiç anlayamıyorum da :KK43:
Akıntıya güvenme canım bu herkes de tutmuyor. Pko lar da genelde akıntı çok olur zaten en sağlıklı olanı ya ovulasyon testi ya da doktor kontrolü dür

Akıntıya güvenme canım bu herkes de tutmuyor. Pko lar da genelde akıntı çok olur zaten en sağlıklı olanı ya ovulasyon testi ya da doktor kontrolü dür
Akıntım pek olmuyor benim. Ne biçim pkoyum bende anlamadım ,😂 sadece yumurtlama da sıkıntı var bende sanırım. Soğan suyundan kaynaklı olabilir belki akıntı ben gene de bı degerlendirme yapım gece😬

Akıntım pek olmuyor benim. Ne biçim pkoyum bende anlamadım ,😂 sadece yumurtlama da sıkıntı var bende sanırım. Soğan suyundan kaynaklı olabilir belki akıntı ben gene de bı degerlendirme yapım gece😬
Yumurtlama akıntısı şeffaf jelimsi bir yapısı oluyor canim senin ki nasildi. Soğan kürü akinti yapabilir evet rahmi temizliyormus çünkü o yüzden akıntı olabilir

Eklentiler

• 6A72A24A-E022-4E54-9CD3-7CA5071950B3.jpeg
    6A72A24A-E022-4E54-9CD3-7CA5071950B3.jpeg
    81,7 KB · Görüntüleme: 17
Canım en koyu 4. Test ama onunda rengi farklı olmuş idrarı fazla mı damlattin acaba en koyu 4. Sıradaki pik gibi
Evet o zavallının başına bir sürü iş geldi benim bahtsızlığımdan ötürü hem fazla kaçmış hemde ben lavaboda beklemeyim diye aldım geldim salona oynattım galiba ondan oldu ama ilk yaptığım an çok koyuydu üzülüyorum ikinci bir tane de yapmadım akılsızlık ettim,

Evet o zavallının başına bir sürü iş geldi benim bahtsızlığımdan ötürü hem fazla kaçmış hemde ben lavaboda beklemeyim diye aldım geldim salona oynattım galiba ondan oldu ama ilk yaptığım an çok koyuydu üzülüyorum ikinci bir tane de yapmadım akılsızlık ettim,
Devam et canım kaçıncı gunundesin bugün

X