- 16 Nisan 2010
- 586
- 520
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden canim
Ozaman ben bir dolu bir boş şeklinde devam edimcanımm 22 - 28 haziran arası ama en önemli günlerin 25-26-27 sakın boş geçme
Evet bencede canim geciktirme bencede zaten olacak eşinde değişmeyecek BidebayilistersenferihaKuzum bir kaç sene sonra yine isteyeceksin ama ve de eşinin huyu degismeyecek bence boş yere geciktirme derim
gerçekten de bilmiyorum çok kararsızımEvet bencede canim geciktirme bencede zaten olacak eşinde değişmeyecek Bidebayilistersenferiha
Yaa akisina birak olursa olsungerçekten de bilmiyorum çok kararsızım
inşaallah canom öyle yapıcam bu ay bakalım... Zaten sizlerle sürekli konuşuyorum. Bu ay hani yumurtlama günü falan dikkat etmiycem bakalım ne olacak.Yaa akisina birak olursa olsun
Allah hayirlisini nasip etsininşaallah canom öyle yapıcam bu ay bakalım... Zaten sizlerle sürekli konuşuyorum. Bu ay hani yumurtlama günü falan dikkat etmiycem bakalım ne olacak.
aminn canım inşallah hepimiz içinAllah hayirlisini nasip etsin
Hayır olmamış canımArkadaşlar uzun zamandır ovülasyon takibi yapan varsa bakabilir mi sizce pik olmuş mu
Anladım artık hatırlısı olduysa da olmadıysa da bir hafta daha beklicem, asla emin olamıcam ben bu ovülasyondan galiba çok karmaşık sistematik bir şeyHayır olmamış canım
Ben çektirdim canımRahim filmi çekinen varmı acaba aranızda
4. Test pik gibi geldi banaOv testlerim en sonraki bu sabah bugün iki tane yapıcam sanki 5 haziran adet tarihim sanki hep koyu gibi anlamadım pek
Tüm tesrleri aynı şartlarda mı yapıyorsunOv testlerim en sonraki bu sabah bugün iki tane yapıcam sanki 5 haziran adet tarihim sanki hep koyu gibi anlamadım pek