Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ov testlerim en sonraki bu sabah bugün iki tane yapıcam sanki 5 haziran adet tarihim sanki hep koyu gibi anlamadım pek

Eklentiler

• IMG_20200619_153247.jpg
    IMG_20200619_153247.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 29
Arkadaşlar uzun zamandır ovülasyon takibi yapan varsa bakabilir mi sizce pik olmuş mu:KK43:

Eklentiler

• 6E1625E1-913F-4326-B484-45EA7E943301.jpeg
    6E1625E1-913F-4326-B484-45EA7E943301.jpeg
    81,7 KB · Görüntüleme: 30
Kizlar ben hiç birsey anlamadım 10 gun once reglinin 3.gunu de doktora gittim, reglim neden 2 gün sürdü diye oda sorun yok şuan 5 cm lik bir yumurtan var hatta. Reglinin 10. Günden sonra ovulasyon testine basla dedi. Öylede yaptım 11. Gün pike çok yakındi, 12. Gün pik di 13. Gunde catlama vardı ikinci çizgi baya baya silikti yani. 14. Gunde (yani bugün) tamamen kaybolması veya silik olması gerekirken bir baktım ki pike çok yakın birsey çıktı. Nasıl olur bu, catlama olmadı mı, veya peş peşe iki kere mi yumurtluyorum diye tuttum doktorun yolunu.

Doktor bana herhangi yeni çatlayan yumurta görmüyorum şuan 14 cm lik bir yumurtan var dedi. Eee dedim ben 12.gun pozitifi sonra catlamayı gördüm. Yani çok minik bir sıvı var ancak catlayan yumurta görmedim. Şimdi 14 cmlik yumurta gelişiyor mu çatlayacak mi onu takip edecekler. Son 6 aydır gittiğim her doktor ao ayrı şeyler söylüyor, hepsi başka neye inanacağım şaşırdım cidden.

Bu arada ben catlama olmayıp sönme oluyormuş öyle birsey olabilir mi dedim, forumda bir arkadaş söylemişti kim şuan hatırlayamadım. Doktor öyle birsey olmaz, catlamayan her yumurta adet düzensizliği yapar, bir kere düzenli adet göremezsin ve catlamayan her yumurta kiste dönüşür, ilac tedavisi gerektirir dedi bilginiz olsun..

Yani benim durumuma yorumunuz nedir var mıdır böyle birsey yasayan içinizde?

Kizlar yarın yumurtlama günüm olarak görünüyor takvimde ama bende pko olduğu için çok sağlıklı yumurtalarim olduğunu sanmıyorum. Bu ay soğan kürü yapıyorum dün beyaz akıntı geldi bugün birazcık su gibi bı akıntı geldi acaba çatlama oldu mu bugün hiç anlayamıyorum da :KK43:

X