Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıntı birçok sebepten dolayı gelebiliyor usitmus olabilirsiniz farklı bir hastalık olabilir genel tuvalet kullandiysaniz temizleme amaçlı akıntı gelebilir vs vs vs
Canım akıntı yumurtlama günlerine isaretmis Internt bile bunu soluyr

Nasil yani canim ama öyle oldu FLO takvimine göre pazar günü ben gününde adet oldm 12 snde bitti nerde yanlslk var
Canım sen daha once mol gebelik olduğunda nasıl takip ettim nasıl degerlendirdim yine aynı seiilde yap. Şeffaf akışkan sıvı yumurtlama sıvısı oluyor takvim ile uymayabiliyor. Bence sen ovulasyon testi ile takip et tüm soruların cevap bulmuş olur oldu mu olmadı mı yumirtladim mı catladimi vs hepsini test takibi yaparak anlarsın

Canım sen daha once mol gebelik olduğunda nasıl takip ettim nasıl degerlendirdim yine aynı seiilde yap. Şeffaf akışkan sıvı yumurtlama sıvısı oluyor takvim ile uymayabiliyor. Bence sen ovulasyon testi ile takip et tüm soruların cevap bulmuş olur oldu mu olmadı mı yumirtladim mı catladimi vs hepsini test takibi yaparak anlarsın
Mol gebelikte şans eseri kaldım yumurtlama felan hiç takip etmedmki şeffaf akışkan sıvı var

Canım akıntı yumurtlama günlerine isaretmis Internt bile bunu soluyr
Her akıntı değil ama ben bunu demek istedim rengi kokusu kıvamı değişiklik gösteriyor internetten her okuduğunu ilk okudigunu inanıp o şekilde adım atma bence sağlam yerlerden doktorların yazdığı makalelerden oku bence onlar en doğru şeyleri söyler yada bı doktora git o seni her şekilde yonlendirir

Her akıntı değil ama ben bunu demek istedim rengi kokusu kıvamı değişiklik gösteriyor internetten her okuduğunu ilk okudigunu inanıp o şekilde adım atma bence sağlam yerlerden doktorların yazdığı makalelerden oku bence onlar en doğru şeyleri söyler yada bı doktora git o seni her şekilde yonlendirir
Tam canm

28 günde bir 6 gün sürüyor
28 günde adet olanlar genel olarak 14. Gün yumurtlar (istisnai durumlar hariç) ben 26 günde oldum geçen ay 12. Gün yumurtladim ışık şansa bırakmamak içinde ortalama yumurtlama gunumden 4 gün önce ve sonraki 4 gün değerlendirdim . Ama yumurtlamani en iyi test ile takip edersin ben oyle yapicam bu ay

X