- 5 Nisan 2016
- 1.196
- 2.334
ben de 5 yillik evliyim 31 yasindayim, artik zamani gelmisti 2.nin. Allah bagislasin evladini5. Yilim bitti nisan ayinda 29 yasindayim sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de 5 yillik evliyim 31 yasindayim, artik zamani gelmisti 2.nin. Allah bagislasin evladini5. Yilim bitti nisan ayinda 29 yasindayim sen
Saol tatlım hepimizinkini rabbim olmayanlara da en kısa vakitte versin inşallahben de 5 yillik evliyim 31 yasindayim, artik zamani gelmisti 2.nin. Allah bagislasin evladini
Amin canimSaol tatlım hepimizinkini rabbim olmayanlara da en kısa vakitte versin inşallah
Tamam canim insallah bu ay sanada şans getirirGuli007 Merhabalarrrr
Temmuz ayı icin ben de beklemedeyim. Bat 6 temmuz listeye eklersen sevinirim Guli007
ikinci bebeğimiz icin niyetlendik bakalım. Su an oglum 3 yaşında. Ilk bebeğime aşağı yukari 1 sene sonra hamile kalabilmistim. Esimin isi geregi yurt disina çıkacağı ay umit bitmisken hamile kalmistim ve 8 ay o olmadan hamilelik gecirdim. Döndüğünde bir hafta sonra dogum yaptim Rahim filmi, ovulasyon testi, hamilelik sureci vs. aklimda kaldığı kadarıyla tecrubelerimi paylaşabilirim kızlar. Hepimize bol şans
Bunu dedin gonlumu de aklımda çeldinBence en garantisi yumurtanızın çatladığı günden itibaren 10. Gun gebelik varsa hem kanda hemde idrarda cikiyo
Yaaa insallah olur canim ekledimbenide ekleyin lütfen 10 temmuz bat 1 bucuk yıldır deniyoruz klomen ovitrelle bu ay ignemi olmadim içimden gelmedi
Bence akıntı varken yapmalısın ya da 1 gün önce onu da zaten yapmıssnKizlar bende beyaz akinti var şimdi yumurtaladimmu yoksa ne???dun iliski oldu bugun aslinda dusunmemistim ama yarinda eşim 1gunluk iş icin evde olamiyacak cuma gunu deneye biliriz anca....sizce bugun yapmalimiyim yoksa cumaya kadar bekleyeyimmikorkuyorumki kaciririm catlamayibana yardimci olun...bilmiyorum akinti gelince yumurtalami yoksa catlamami oluyor ben hangisini değerlendirmeliyim?
Bugünü de değerlendir canım.Kizlar bende beyaz akinti var şimdi yumurtaladimmu yoksa ne???dun iliski oldu bugun aslinda dusunmemistim ama yarinda eşim 1gunluk iş icin evde olamiyacak cuma gunu deneye biliriz anca....sizce bugun yapmalimiyim yoksa cumaya kadar bekleyeyimmikorkuyorumki kaciririm catlamayibana yardimci olun...bilmiyorum akinti gelince yumurtalami yoksa catlamami oluyor ben hangisini değerlendirmeliyim?
Canım degerlendir mutlaka bugünü adetin bitiminin kaçıncı günü bugün ve kaç günde bir oluyorsunKizlar bende beyaz akinti var şimdi yumurtaladimmu yoksa ne???dun iliski oldu bugun aslinda dusunmemistim ama yarinda eşim 1gunluk iş icin evde olamiyacak cuma gunu deneye biliriz anca....sizce bugun yapmalimiyim yoksa cumaya kadar bekleyeyimmikorkuyorumki kaciririm catlamayibana yardimci olun...bilmiyorum akinti gelince yumurtalami yoksa catlamami oluyor ben hangisini değerlendirmeliyim?
Akıntı gelince yumurtlama oluyor sonrada çatlıyor sen bugünü değerlendir mutlaka spermler iki gün yaşayabiliyor zaten cumayı da degerlendirirsinCanım degerlendir mutlaka bugünü adetin bitiminin kaçıncı günü bugün ve kaç günde bir oluyorsun
Y.ler neNeden kalitesiz oluyormuş alkali ortamda y 'ler ölüyor die mi diosn
X ve Y kromozomu kuzum bebeğin cinsiyetini belirleyen krozomlarY.ler ne
Ay o arada kavga etmek trip atmak filan da yokEvet canım şimdi ilk yapmaya başladığında test cizgisi koyu diğer çizgi silik çıkar gün geçtikçe yani yumurtlamana yaklaştıkça ikinci çizgi koyulasir ikinci çizgi ilk çizgi kadar yada daha fazla olunca bilki yumurtladin , o günü degerlendir ertesi gün testi tekrar yaptığında çizgi siliklesmeye başladıysa yumurtan çatladı ve dollenmeye hazır demek o günü de mutlaka değerlendir ertesi günü de mutlaka değerlendir ondan sonra iben yinede iki günde bir değerlendirmeyi düşünüyorum testlerime de devam edicem adet olana kadar bu şekilde canım umarim açıklayıcı olmuştur
Aslinda 25di ama ben cocuk dusundukten beri sacmaladi 27 23 25 gidio geliyorCanım degerlendir mutlaka bugünü adetin bitiminin kaçıncı günü bugün ve kaç günde bir oluyorsun
X kiz y erkekmi?X ve Y kromozomu kuzum bebeğin cinsiyetini belirleyen krozomlar
Bende oyle düşünüyorum bugun degerlendireyim cumaya yine olurAkıntı gelince yumurtlama oluyor sonrada çatlıyor sen bugünü değerlendir mutlaka spermler iki gün yaşayabiliyor zaten cumayı da degerlendirirsin