Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrikler canim cooook sevindim 😍😍 hayirlu olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻 bizlerede kısmet 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Aminnn çok çok teşekkür ederim🥰. Bende çok mutlu olacağım inanin sizden güzel haberler alınca. İnsaallah bu ay hamile olursun, Rabbim kucagini boş bırakmasın, ol desin olsun bu ay İnsaallah 🌸🌸🙏🙏🙏🙏

kan tahlili hcg 109 çıktı. Doktorum iki hafta sonra gel kontrole bu süreçte folik asite başla dedi. Çok şükür 🙏 Dualarınız için hepinize teşekkür ederim, inşallah en yakın zamanda sizlerdende hamile haberi alırız. Dualarimdasiniz 🙏
Geçtiğimiz ay adet olduğum günün akşamından bir bardak suya bir adet karanfil koydum ve sabah olunca içtim. Tam 21 gün, hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye söylenmişti.
Yumurtlama günlerimi takip ettim ve hemen hemen her gün ilişki oldu. Bir gün sabah bir gün akşam şeklinde.
Belirtilerim; bir gün çok fena ateslendim ve titredim bu sadece bir gece sürdü, ertesi gün turp gibiydim. Ve yumurtlama sonrası hala bile devam eden bel ağrım var.
Ve benim en fazla fark etmemi sağlayan regl öncesi belirtilerden farklı olarak kahvenin tadı çok acımsı zehir gibi gelmeye başladı son bir haftadır.
Çok mutlu oluyorum hamiş kalanlari okudukça . Dualarını bizler için de eksik etme rabbim isteyen herkese versin🙏

Merhaba yukarıda ki yazıyı 30 temmuz günü yazmıştım reglimi bekliyordum hatta ağustos topigine geçmek için beklemedeydim o gün
Benim reglim hala gelmedi ve sağ kasığımdaki sızı ağrı hepsi yok oldu şuan hiç bir belirti vs. yok... Dün akşam evde olan ovulasyon testini yapayım dedi çift çizgi çıktı öyle ikisi de kopkoyu değil ama ikinci çizgi baya baya net ve var yani...

Bu sabah da normal bir gebelik testi aldım sonuç ne yazıkkı negatif , allahim deliricem, yaklaşık 15 senedir reglim bir kere bile şaşmadi ama şuan bekliyorum gelsin diye ve en ufak geleceğine dair belirti yok. 2 gün daha bekliyecem gelmez ise direkt 7 ağustos günü doktora gidicem.
Şuan için hala Temmuz topigine devam... Yani olmaz isem ağustosu otomatik atlayacam zaten bu gidişle 🙈🤪
Eveeettt ovülasyon testlerim hamile olacak kadar koyu değil ancak regli olacak kadar da silik değil... Baktım kafayı yiyecem reglimde 5 gün gecikti dayanamadım bastım parayı kan verdim yaklaşık 1 saate çıkar sonuc

Eveeettt ovülasyon testlerim hamile olacak kadar koyu değil ancak regli olacak kadar da silik değil... Baktım kafayı yiyecem reglimde 5 gün gecikti dayanamadım bastım parayı kan verdim yaklaşık 1 saate çıkar sonuc
Kan tahlilim çıktı sonuç < 1.20 çıktı. Yani negatif...
15 senedir hiç sekmeyen reglim suan nasıl olurda 5 gün gecikir diye düşünüyorum.
Sürekli iç çamaşırım ıslak, beyaz beyaz akıntım var, regli sancısı filan hiç bir şey yok.

BETA HCG si 1.20 çıkıp 1 hafta sonra hamile olanları okudum forumda ama biraz şehir efsanesi gibi geldi.

Allahım madem sonuç negatif regli olayım bari yaa...

Kan tahlilim çıktı sonuç < 1.20 çıktı. Yani negatif...
15 senedir hiç sekmeyen reglim suan nasıl olurda 5 gün gecikir diye düşünüyorum.
Sürekli iç çamaşırım ıslak, beyaz beyaz akıntım var, regli sancısı filan hiç bir şey yok.

BETA HCG si 1.20 çıkıp 1 hafta sonra hamile olanları okudum forumda ama biraz şehir efsanesi gibi geldi.

Allahım madem sonuç negatif regli olayım bari yaa...
Gerçekten bende şaşkınım, evet bende bir kaç yerde okudum bu sekilde olup hamile olan... Acaba geç döllenme mi acaba yumurtlaman mı geç oldu. Doktor görüşmende ne söyleyecek merak ediyorum. Her nedense hayr olsun

Çok mutlu oluyorum hamiş kalanlari okudukça . Dualarını bizler için de eksik etme rabbim isteyen herkese versin🙏
Aminnn insaallah sende hamilesindir, bende çok mutlu oluyordum kendim hamile kalmış gibi seviniyordum. Tez zamanda sende bu duyguyu yaşarsın inşallah 🥰🙏🙏🙏

Aslında regl belirtileri de bir kaç gün önceden başlıyor ama önemsemedigimiz için hissetmiyoruz. Konu hamilelik beklentisi olunca masaallah her belirtiyi hissediyoruz. Benim bu defa kasık ağrılarına ek bel ağrım çok fazlaydı bir de kahvenin tadı inanılmaz acı gelmişti. Umarım sende hamilesindir 🙏🌸
Aminnn canımmm hayırlısıyla inşallahh 🥰🥰❤️❤️

Gerçekten bende şaşkınım, evet bende bir kaç yerde okudum bu sekilde olup hamile olan... Acaba geç döllenme mi acaba yumurtlaman mı geç oldu. Doktor görüşmende ne söyleyecek merak ediyorum. Her nedense hayr olsun
Doktoruma mesaj attım kan testi yaptırdım diye.. Sonucum 1.20 dedim. 5 gün gecikdim dedim. Daha baka birsey yazamadan cevabı yapıştırdı;

Gebelik yok, regli gecikmesi stres diye.. Yaa biz paşa torunumuyuz hayatımızda daha önce hiç mi sters yaşamadık neden şimdi...

Başka bir nedeni olabilir gelin bakalım de, nadirde olsa geç döllenme olabilen vakalar var bekle de...
Tamam kağıtta yazan negatif ama gecikme nedeni sadece sters değil başka da olabilir gel bir bakalım desene... Uyuz oluyorum doktorların herşeyi bilen hallerine..

İnş reglim daha fazla gecikmez yaaa. Ne ağustos topiğine geçebiliyorum nede temmuzda kalabiliyorum çok saçma oldu.

Doktoruma mesaj attım kan testi yaptırdım diye.. Sonucum 1.20 dedim. 5 gün gecikdim dedim. Daha baka birsey yazamadan cevabı yapıştırdı;

Gebelik yok, regli gecikmesi stres diye.. Yaa biz paşa torunumuyuz hayatımızda daha önce hiç mi sters yaşamadık neden şimdi...

Başka bir nedeni olabilir gelin bakalım de, nadirde olsa geç döllenme olabilen vakalar var bekle de...
Tamam kağıtta yazan negatif ama gecikme nedeni sadece sters değil başka da olabilir gel bir bakalım desene... Uyuz oluyorum doktorların herşeyi bilen hallerine..

İnş reglim daha fazla gecikmez yaaa. Ne ağustos topiğine geçebiliyorum nede temmuzda kalabiliyorum çok saçma oldu.
Ben de yıllardır ilk defa bu ay 8 gun geciktim. Yanı en fazla 2 3 gündur onun dışında gecikmem. Sabah kan verdim. Bikac gun önce de gebelik testi negatifti. Belki bir umut hamileyimdir diye düşünüyordum ki daha yeni regl oldum.yine üzüntü hayl kırıklığı. Böyle olacağını bilseydim evlenince hic korunmazdım. Sağlık olsun ne yapalım

X