Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de yıllardır ilk defa bu ay 8 gun geciktim. Yanı en fazla 2 3 gündur onun dışında gecikmem. Sabah kan verdim. Bikac gun önce de gebelik testi negatifti. Belki bir umut hamileyimdir diye düşünüyordum ki daha yeni regl oldum.yine üzüntü hayl kırıklığı. Böyle olacağını bilseydim evlenince hic korunmazdım. Sağlık olsun ne yapalım
Gerçekten boşuna korunmusuz resmen ben hiç ama hiç hecikmedomm su yaşıma kadar nedense hamile olduğumu düşünmüyorum benim asıl korkum neden regli olmuyor olduğum çünkü bu yumurtlamada sıkıntı olduğunu gösterir ve bu daja büyük nir sıkıntı ilerideki günleri değerlendirememis olacağım

Merak ediyorum mesela şuan yumurta varmi varsa ne durumda neden regli olmuyorum doğum ne halde

Gerçekten bende şaşkınım, evet bende bir kaç yerde okudum bu sekilde olup hamile olan... Acaba geç döllenme mi acaba yumurtlaman mı geç oldu. Doktor görüşmende ne söyleyecek merak ediyorum. Her nedense hayr olsun
kahverengi sıvı bir akıntı geldi şuan, muhtemelen kırmızıya döner sabaha...
Çok şükür geldi yaa arada kalmak çok daha zor inanın...

Resmen kan testine para vermeden gelmedi.... illa negatifi görmem lazımdı :):):):)

Şimdi gönül rahatlığı ile ovülasyon testi alabilirim...

Doktoruma mesaj attım kan testi yaptırdım diye.. Sonucum 1.20 dedim. 5 gün gecikdim dedim. Daha baka birsey yazamadan cevabı yapıştırdı;

Gebelik yok, regli gecikmesi stres diye.. Yaa biz paşa torunumuyuz hayatımızda daha önce hiç mi sters yaşamadık neden şimdi...

Başka bir nedeni olabilir gelin bakalım de, nadirde olsa geç döllenme olabilen vakalar var bekle de...
Tamam kağıtta yazan negatif ama gecikme nedeni sadece sters değil başka da olabilir gel bir bakalım desene... Uyuz oluyorum doktorların herşeyi bilen hallerine..

İnş reglim daha fazla gecikmez yaaa. Ne ağustos topiğine geçebiliyorum nede temmuzda kalabiliyorum çok saçma oldu.
Bencede yani gel bir bakalım demesi gerekirdi. Stressiz gün mü geçiyor öyle bir zamanda mıyız sanki. Ben de de düzenli olur bu kadar gecikse aynı şeyleri düşünürdüm.

kahverengi sıvı bir akıntı geldi şuan, muhtemelen kırmızıya döner sabaha...
Çok şükür geldi yaa arada kalmak çok daha zor inanın...

Resmen kan testine para vermeden gelmedi.... illa negatifi görmem lazımdı :):):):)

Şimdi gönül rahatlığı ile ovülasyon testi alabilirim...
Evet yaaa enteresan oldu, dediğin gibi arada kalmaktan kurtuldun. Bu geceden itibaren her aksam bir bardak suya bir adet karanfil koyup bardağın üzerini kapatıp buz dolabına koy canım. Sabah uyanınca aç karna bu suyu iç. Tam 21 gün. Hamile kalmayı kolaylastirdigi gibi bir çok faydası varmış. En son bu şekilde yapmıştım belki etkisi olmuştur. Zaten bunun dışında başka bir şey yapmadım ovülasyon takibi dışında

Evet yaaa enteresan oldu, dediğin gibi arada kalmaktan kurtuldun. Bu geceden itibaren her aksam bir bardak suya bir adet karanfil koyup bardağın üzerini kapatıp buz dolabına koy canım. Sabah uyanınca aç karna bu suyu iç. Tam 21 gün. Hamile kalmayı kolaylastirdigi gibi bir çok faydası varmış. En son bu şekilde yapmıştım belki etkisi olmuştur. Zaten bunun dışında başka bir şey yapmadım ovülasyon takibi dışında
aaa ne işe yarıyor ki bu denenebilir aslında

Bencede yani gel bir bakalım demesi gerekirdi. Stressiz gün mü geçiyor öyle bir zamanda mıyız sanki. Ben de de düzenli olur bu kadar gecikse aynı şeyleri düşünürdüm.
yani ilk defa gecikti, geç yumurtlamışım meğer... İlk defa da bu ay ovulasyon takibi yapmadım :KK43:

Sürekli aynı zamanlarda oluyor zaten ne para vericem testlere diye düşündüm, ama nasip değilmiş demekki

yani ilk defa gecikti, geç yumurtlamışım meğer... İlk defa da bu ay ovulasyon takibi yapmadım :KK43:

Sürekli aynı zamanlarda oluyor zaten ne para vericem testlere diye düşündüm, ama nasip değilmiş demekki
Ben de bu ay gec yumurtlamışım. Tahmini yumurtlama tarihi 13uydu benim yanı oyle saniyordum. Meğer ayın 21iymis o tarihte ilişki olup olmadığını hic hatırlamıyorum. Bu takvim uygulamalarından takip ediyordum. Yanilticiymis saglik olsun ne yapalım.

Ben de bu ay gec yumurtlamışım. Tahmini yumurtlama tarihi 13uydu benim yanı oyle saniyordum. Meğer ayın 21iymis o tarihte ilişki olup olmadığını hic hatırlamıyorum. Bu takvim uygulamalarından takip ediyordum. Yanilticiymis saglik olsun ne yapalım.
Benimde tahmini 15 Temmuzdu ama 23 Temmuzmuş meğer, gecikmiş

Aynen nasib gerçektende. Bir gebenin günlüğünden almıştım ben ovülasyon testlerimi. İnsaallah önümüzde ki ay nasib olsun 🙏🌸

9ay üzerine ikinci çizgimi reglime 4 gün kala silik de olsa gördüm bugün 😍 Rabbim hayırlıysa inşallah nasip etsin varsa da hayırlıysa güzelce tutunmasını sağlasın 🤲🏻🤲🏻 Herkese de nasip olsun 🤲🏻🤲🏻

çok teşekkür ederim 🥰 kimyasal gebelik geçmişim var umarım bu sefer hayal kırıklığı yaşamayız
İnşallah sağlıkla kolaylıkla kucağına aldığın günleri nasip etsin allah bol dua et doktoru ve vitaminleri ihmal etme...hayırlısıyla yaşatmasın kimseye rabbim 🙂

İnternetten ovulasyon testi sipariş ettim yumurtlama dönemim bitecek hala gelmedi 😒😒

İnşallah sağlıkla kolaylıkla kucağına aldığın günleri nasip etsin allah bol dua et doktoru ve vitaminleri ihmal etme...hayırlısıyla yaşatmasın kimseye rabbim 🙂
Allah razı olsun Aminn inşallah 🥰 inşallah kan testinde de çıkar Ve sonra ultrasonda Da görebilirim içim anca öyle rahat edecek

Birde kızlar ben bu ay yumurta takibi yaptırıp klomen ve çatlatma iğnesi kullandım onlar sayesinde oldu

Kızlar bugün dayanamadım kan vermeye gittim ilişkimin üzerinden 9gün geçti adetime 6gün var sonuc negatif. Doktor küçük olduğu için çıkmamış da olabilir dedi bilmiyorum. Adetimi bekliyorum artık. Ama sağ kasığım hala çok ağrıyor

X