Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umutlandirmak istemem ama test yanlış olabilir. Henüz daha iki gün var değer çok düşük olunca da gorunmeyebilir. İnsaallah bu ay hamilesindir canım
Canım, ovülasyon testlerim son iki gündür silik çıkmaya başladı. Bugün Bat günüm hala olmadım. Acaba ovülasyon testim geçtimiz Cuma, Cumartesi ve Pazar baya koyuydu o zaman mı yumurtladım diye düşünüyorum.

Bir yandan da hayatım boyunca bir kere bile gecikme yaşamadım (dolayısı ile geç yumurtlamadım)
Bakalım bugün regli olmassam yarını bekleyecem. Bayram filan derken zaman geçer beklerim.

Yani ya hamile olayım yada reglim gelsin ki bende önümüzdeki ayın çalışmalarına başlıyayım dimi ama :)I:)

Kızlar merhaba ovülasyon testi aldım bugün yaptım böyle çıktı bi yorumlar mısınız adetimin 22.günündeyim ilk defa ovülasyon testi yaptım dün progestron test sonucum 0.53tü yeni mi yumurtluyrm acaba

Doktor ne dedi progestron test sonucunuza, ovulasyon testi baya pik duruyor ya şuan yumurtluyorsunuz yada yumurtlama gününüz geçmiş hamilesiniz.

Normalde kaç günde bir regli oluyorsunuz düzenli midir?

Ovülasyon testini yorumlayabilmek için 1 kere yapmak yeterli değil, regliniz bittikten hemen sonra hergün aynı saatlerde yaklaşık 2 saat boyunca sıvı almamış olmak şartı ile yapılmalı ve hepsi göz önünde bulundurularak yorumlanmalıdır.

Merhaba kızlar ben yeniyim sitede, sizler daha deneyimlisinizdir bu konularda bir sorum olacaktı cevaplarsanız. Ben bu ay klomen kullandım doktor kontrolünde. 14. Gün gittiğimde doktora 2 tane küçük folikülün var gelişmez vs diye tüp bebeğe başladık. Tüp bebek doktoru ise adet öncesi gel yumurtalarına bakıcam dedi. Adetimin 24.günün de kocaman yani öncekiler gibi olmayan folikül gördük ölçüsünü bilmiyorum, doktor yumurtamı ölçtü ve kist diyerek tedaviye bu ay başlamıyoruz kistin var, adetin 16. Günü gel kist için ilaç vereceğim dedi. Bende kendisine yumurta olabilir mi dedim, olabilir ancak süre kısa dedi yani normal 28 gün de olursam kısa ama benim adetlerim bazen 35-36 günü de buluyor. Doktora tüp bebek için gittiğimizden iğne yapar mısınız vs demedim. Bende her ihtimale karsı daha önce hiç kullanmadığım ovitrelle adındaki iğneyi eczaneden aldım ve göbekten vurdum. Şimdi kızlar tam olarak yumurta mı kist mi? Ve ben çatlatma iğnesi vurdum bir zararı olur mu bana ve son olarak adete 1 hafta veya 4-5 gün kala hamile kalınır mı? Başka bir başlığa da yazdım ama, tecrübe ve deneyimlerinize güvenerek cevaplarsanız mutlu olurum.
Canım, tüp bebek tedavisini, kulladığın ilaçları veya vurulduğun iğneleri bilmiyorum ancak sürekli her ay 35 - 36 günde bir regli oluyor isen döngünün 22 - 23 günü yumurtluyorsundur. yani yaklaşık gelecek olan regline 2 hafta kala yumurtladığın düşünülürse, döllenme, tutunma vs derken 33. gün hamilelik başlasa mantıken hamilelik regliye 4 - 5 gün kala yeni başlamış olur. Yani 22 veya 23. günü döllenip tam anlamı ile beta hcg ye yansıması tutunması 33. günü bulur.

Doktor ne dedi progestron test sonucunuza, ovulasyon testi baya pik duruyor ya şuan yumurtluyorsunuz yada yumurtlama gününüz geçmiş hamilesiniz.

Normalde kaç günde bir regli oluyorsunuz düzenli midir?

Ovülasyon testini yorumlayabilmek için 1 kere yapmak yeterli değil, regliniz bittikten hemen sonra hergün aynı saatlerde yaklaşık 2 saat boyunca sıvı almamış olmak şartı ile yapılmalı ve hepsi göz önünde bulundurularak yorumlanmalıdır.
33-34-35 günde bi adet oluyorum. Doktorum aslında 23.günü baktır demişti ama bayrm olduğu için ben 2gün önceden baktırdım. Doktorum kendiliğinden çatlıyo mu diye görmek istedi. Çatlama olmamış dedi sonucuma dedim akıntım oluyo 2gündür beyaz dedim yumurtlayadabilirsin dedi. Bende emin olmak için bugün test aldım yaptım 3dk sonra böyle koyulaştı t çizgisi testi yapmadan en son 1.5 saat önce 3yudum su içmiştim. Yarın yine aynı saatlerde tekrarlayayım o zaman değil mi bugünlerife değerlendirmeli miyim dün akşam birliktelik olmuştu acaba bugün değilde yarın mı olsa tekrar birliktelik

kan tahlili hcg 109 çıktı. Doktorum iki hafta sonra gel kontrole bu süreçte folik asite başla dedi. Çok şükür 🙏 Dualarınız için hepinize teşekkür ederim, inşallah en yakın zamanda sizlerdende hamile haberi alırız. Dualarimdasiniz 🙏
Geçtiğimiz ay adet olduğum günün akşamından bir bardak suya bir adet karanfil koydum ve sabah olunca içtim. Tam 21 gün, hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye söylenmişti.
Yumurtlama günlerimi takip ettim ve hemen hemen her gün ilişki oldu. Bir gün sabah bir gün akşam şeklinde.
Belirtilerim; bir gün çok fena ateslendim ve titredim bu sadece bir gece sürdü, ertesi gün turp gibiydim. Ve yumurtlama sonrası hala bile devam eden bel ağrım var.
Ve benim en fazla fark etmemi sağlayan regl öncesi belirtilerden farklı olarak kahvenin tadı çok acımsı zehir gibi gelmeye başladı son bir haftadır.
canım çok sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun.. Dualarından bizleride eksik etme, hamilelerin duası kabul olur derler :):):)

33-34-35 günde bi adet oluyorum. Doktorum aslında 23.günü baktır demişti ama bayrm olduğu için ben 2gün önceden baktırdım. Doktorum kendiliğinden çatlıyo mu diye görmek istedi. Çatlama olmamış dedi sonucuma dedim akıntım oluyo 2gündür beyaz dedim yumurtlayadabilirsin dedi. Bende emin olmak için bugün test aldım yaptım 3dk sonra böyle koyulaştı t çizgisi testi yapmadan en son 1.5 saat önce 3yudum su içmiştim. Yarın yine aynı saatlerde tekrarlayayım o zaman değil mi bugünlerife değerlendirmeli miyim dün akşam birliktelik olmuştu acaba bugün değilde yarın mı olsa tekrar birliktelik
bugün baya baya pik durumda yumurtan 24 ile 36 saat içerisinde çatlar.
Eğer eşinin sperm kalitesi ile ilgili bir sorun yok ise bu akşamıda değerlendir veya en güzeli yarın bayram ama sabah erken saatlerde yap. Nokta atış olsun..

Yarında aynı saatte yap evet çatlama olmuş mu görelim. Çatlama günüde yapman gerek

Merhaba Canlar,

Temmuz ayıda bitti bitecek bugün benim regli günüm bekliyorum gelsin diye.. Hafif sağ kasığımda sızı ve baskı var ama ne gelen var ne giden.

Temmuz ayının başında eşimin sperm testi sonucunda hareketli sperm sayısı sonucu iyi olmadığı için Çakşır suyu içirmeye başladım. Doktor da IMPRYL adında bir takviye edici gıda verdi ancak eşim aşırı yoğun çalışıyor olduğu için doğru düzgün içmedi bile ilaçlarını. Ancak her sabah çakşır suyunu içirdim.

Yeniden gidip test vermesi gerek ancak yoğunluktan gidemiyor bile, bende hal böyle olunca bu ay ne ovülasyon testi yaptım nede başka bir takip. Ancak her ay 28 günde bir regli olduğum için döngümün 12 - 14 günler arasında yumurtluyor olduğumu bildiğimden o günleri değerlendirdim.

Ovülasyon testleri ile adete yakın hamilelik öğrenildiğini duyduğum ve bildiğim için döngümün 23.günü ovülasyon testi yaptım kopkuyuydu. (ben 12 - 14 günler arasında yumurtluyor olduğum için) acaba hamilemiyim diye erken dönem ve normal gebelik testi yaptım negatif çıktı.

Döngümün 24. günü yeniden ovulasyon yaptım yeniden kopkoyuydu. 25. günde kopkoyu geldi.
26. gün hafif silik olunca yine bir gebelik testi yaptım ancak yine negatif gördüm. Döngümün 27. günü ovülasyon testim baya baya silikti.

Bugün reglimi bekliyorum hala gelmedi acaba Döngümün 23 veya 24.günü mü yumurtladım bilmiyorum.

Benim bu ayımın özeti bu şekilde. REGLİM GELİRSE AĞUSTOS TOPİĞİNDE GÖRÜŞME(ME)K ÜZERE :):)

Canım, ovülasyon testlerim son iki gündür silik çıkmaya başladı. Bugün Bat günüm hala olmadım. Acaba ovülasyon testim geçtimiz Cuma, Cumartesi ve Pazar baya koyuydu o zaman mı yumurtladım diye düşünüyorum.

Bir yandan da hayatım boyunca bir kere bile gecikme yaşamadım (dolayısı ile geç yumurtlamadım)
Bakalım bugün regli olmassam yarını bekleyecem. Bayram filan derken zaman geçer beklerim.

Yani ya hamile olayım yada reglim gelsin ki bende önümüzdeki ayın çalışmalarına başlıyayım dimi ama :)I:)
İnsaallah hamilesindir canım, dualarım seninle. Sabah içimden geçirdim hatta. Bu ay değilsen İnsaallah önümüzdeki ay gebe olursun 🙏

Belki ikinci kez yumurtlamis olabilirsin, benimde önceki batimdan önce t çizgisi baya baya koyu olmuştu bir sey çıkmadı sonra. Ama bu defa deneme yapayım dedim t var ama çatlamış gibi sanki çok belirgin değil

Cooook teşekkür ederim Allah razı olsun en yakın zamanda bu hissi sizde yaşayın İnsaallah ❤🌸🌸

Kızlar merhaba nasilsiniz Arefe gününüz mubarek olsun. Benim de 4 gün gecikti adetim ama geçen gün yaptiğim testler negatif son iliski 15 temmuzdu. Bilmiyorum olsa olurdu herhalde bu işin daha geç döllenmesi vs. kalmadı gibi ne diyorsunuz??
Bence test yap hemen insan merak ediyor inşallah olmuştur. Ben de rüyamda hamile olduğumu gördüm dilerim bilinçalti değildir.🙏

Merhaba Canlar,

Temmuz ayıda bitti bitecek bugün benim regli günüm bekliyorum gelsin diye.. Hafif sağ kasığımda sızı ve baskı var ama ne gelen var ne giden.

Temmuz ayının başında eşimin sperm testi sonucunda hareketli sperm sayısı sonucu iyi olmadığı için Çakşır suyu içirmeye başladım. Doktor da IMPRYL adında bir takviye edici gıda verdi ancak eşim aşırı yoğun çalışıyor olduğu için doğru düzgün içmedi bile ilaçlarını. Ancak her sabah çakşır suyunu içirdim.

Yeniden gidip test vermesi gerek ancak yoğunluktan gidemiyor bile, bende hal böyle olunca bu ay ne ovülasyon testi yaptım nede başka bir takip. Ancak her ay 28 günde bir regli olduğum için döngümün 12 - 14 günler arasında yumurtluyor olduğumu bildiğimden o günleri değerlendirdim.

Ovülasyon testleri ile adete yakın hamilelik öğrenildiğini duyduğum ve bildiğim için döngümün 23.günü ovülasyon testi yaptım kopkuyuydu. (ben 12 - 14 günler arasında yumurtluyor olduğum için) acaba hamilemiyim diye erken dönem ve normal gebelik testi yaptım negatif çıktı.

Döngümün 24. günü yeniden ovulasyon yaptım yeniden kopkoyuydu. 25. günde kopkoyu geldi.
26. gün hafif silik olunca yine bir gebelik testi yaptım ancak yine negatif gördüm. Döngümün 27. günü ovülasyon testim baya baya silikti.

Bugün reglimi bekliyorum hala gelmedi acaba Döngümün 23 veya 24.günü mü yumurtladım bilmiyorum.

Benim bu ayımın özeti bu şekilde. REGLİM GELİRSE AĞUSTOS TOPİĞİNDE GÖRÜŞME(ME)K ÜZERE :):)
Olabilir havalardan veya stresten geç yumurtlamış olabilirsin ben o günleri değerlendirmeni önermiştim

kızlar merhaba herkese iyi bayramlar öncelikle , bi sorum olcak daha önce polip vardı ilaç kullandım küçüldü demişlerdi ara kanama ve aşırı kanama yapıyordu. 3 senedir bir sorun yoktu bınla alakalı. bu ay 18 temmuzda regl oldum 29 temmuz ovü testim pikti. az önce çok afdersiniz akıntının içinde koyu kahve lekelenme vardı. enfeksiyon olduğundan da şüpheleniyorum belirltiler yaşamıştım mantar vb fakar doktora gözükemedim henüz bayram sonra inşallah. sizce nedendir ? yumurtlamada da bazen oluyor lekelenme diye biliyorum, üç senedir ara kanama yaşamamıştım. ayrıca 25-26 ktemmuz korunmasız ilişkim oldu . iki senedir evliyim ve hiç korunmadım 😞 allah isteyen herkese versin 🌸

Kızlar ovülasyon testlerimi yorumlar msınz.
21.gün ilişki oldu. 23.gün ilişki oldu.

Eklentiler

• 8E65671E-F069-4FDF-8EA5-D9DAEA207027.jpeg
    8E65671E-F069-4FDF-8EA5-D9DAEA207027.jpeg
    38,3 KB · Görüntüleme: 32
X