Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merve merhaba hangi marka aldın nereden temin edebilirim. doktorum inofolik önerdi ama bende ayrı ayrı almayı düsünüyorum en azından ilk bir ay bu sekılde kullanıp sonradan inofolike gecerim
bende inositol kullanmaya karar vermistim ama bazılarının kullandıktan sonra kist olusmus. doktor inofolic combi verdi bana

İnternetten sipariş ettim daha bugün geldi yumrtlamayı takip ediyordum anlayabilen varmı 21 temmuz adetimdi 6 gün sürüyor ve 28 gün döngüm

Eklentiler

• 41B18921-6D84-4080-BC17-DCB76937A13D.jpeg
    41B18921-6D84-4080-BC17-DCB76937A13D.jpeg
    258,1 KB · Görüntüleme: 39
İnternetten sipariş ettim daha bugün geldi yumrtlamayı takip ediyordum anlayabilen varmı 21 temmuz adetimdi 6 gün sürüyor ve 28 gün döngüm
Çatlamış olabilir görünüyor bir iki gün önce ya da bir iki güne pik olacak gibi. Bir kaç gün daha takip edin eğer pik olursa görürsünüz, çizgi iyice silinirse geçmiş olduğu belli olur. Bu ay hamile olmazsan (insaallah olursun🤲) adet bitince başlarsın testlere...❤

vitamin kullanmıyor lökosit 10-12 yazıyor ya o enfeksiyonmus. enfeksıyonda hareketi yavaşlatıyormus bunu bilmiyorduk dr. antibiyotık verdi 10 gün kullandı sonra bir kutu daha verdi o da 10 gün kullandı bitti daha antibiyotık biteli 5 gün oldu enfeksiyon bittiyse belki hareket hızlanır spermıogram yaptıracagız tekrar
Canım bizde de lökosit vardı sperm hızını etkiliyormuymuş... testi tekrar yaptınız mı inş düzelmiştir

Canım bizde de lökosit vardı sperm hızını etkiliyormuymuş... testi tekrar yaptınız mı inş düzelmiştir
evet hızı etkiliyomuş sayımız iyi bizim ileri hareket yavaştı antibiyotık verdi dr kullandı eşim toplam 1 ay antibiyotık verdi sadece sonrasında deneyin tekrar dedi şuan deneme aşamasındayız ama ben soğam kürüne başladm çok faydalı oduğunu okudum brsürü yerde bugün 3. gün ve yumurtlama haftamdayım bakalm nolacak

evet hızı etkiliyomuş sayımız iyi bizim ileri hareket yavaştı antibiyotık verdi dr kullandı eşim toplam 1 ay antibiyotık verdi sadece sonrasında deneyin tekrar dedi şuan deneme aşamasındayız ama ben soğam kürüne başladm çok faydalı oduğunu okudum brsürü yerde bugün 3. gün ve yumurtlama haftamdayım bakalm nolacak
Aynı bizde de öyle canım sayı iyi ileri hızlı hareket yüzde 7... eşim de antibiyotık kullanıyor inş düzelir... şifa olsun bakalım

Kuzu çok aratirdim folik asit içiyoruz ya biz bunun içinde folik asit ve baska vitaminler var yumurta kalitesini arttiriyormus pko hastası olanlarda iciyormus adetleri düzene girdin diye aldım içiyorum iki gündür
Merhaba inofolic combi yi sabah akşam mı alıyorsunuz yoksa tek sefer de mi

X