Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de bugün adet günüm ama henüz yok fakat birkaç gündür bulantı ve kusma var. 19 temmuzda yumurtlamada pik olmustu. Bu kadar sürede belirti verir mi ya anlamadım kafayı yicem artık psikolojik mıdır bilmiyorum midem yanıyor kaynıyor aniden sonra kusuyorum . Benzer durumda olanlar var mı acaba?

Merhaba ben bir şey sormak istiyorum bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptık 31.07 pik oldum 1 inde de çatlamam oldu biz 31 ve 1 i değerlendirdik ama çatlama gününden sonraki günü değerlendirmedik . Bu durumda şansım azalır mi ve değerlendirmeleri bırakıp bellemeye mi başlamam lazım

Benim de bugün adet günüm ama henüz yok fakat birkaç gündür bulantı ve kusma var. 19 temmuzda yumurtlamada pik olmustu. Bu kadar sürede belirti verir mi ya anlamadım kafayı yicem artık psikolojik mıdır bilmiyorum midem yanıyor kaynıyor aniden sonra kusuyorum . Benzer durumda olanlar var mı acaba?
Test yapmadınız mi ?

Test yapmadınız mi ?
Hayır hep olumsuz çıkıyor artık üzülüyorum geçsin dedim bir kaç gün eğer gelmezse tabi inşallah. Ama bu kadar erken bulantı olmuyor sanırım hcg çok yükselmesi lazımmış baktım

Merhaba ben bir şey sormak istiyorum bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptık 31.07 pik oldum 1 inde de çatlamam oldu biz 31 ve 1 i değerlendirdik ama çatlama gününden sonraki günü değerlendirmedik . Bu durumda şansım azalır mi ve değerlendirmeleri bırakıp bellemeye mi başlamam lazım
Azalmaz zaten pik günü almıştır iki gün güzel denk gelmiş .

Merhaba Canlar,

Temmuz ayıda bitti bitecek bugün benim regli günüm bekliyorum gelsin diye.. Hafif sağ kasığımda sızı ve baskı var ama ne gelen var ne giden.

Temmuz ayının başında eşimin sperm testi sonucunda hareketli sperm sayısı sonucu iyi olmadığı için Çakşır suyu içirmeye başladım. Doktor da IMPRYL adında bir takviye edici gıda verdi ancak eşim aşırı yoğun çalışıyor olduğu için doğru düzgün içmedi bile ilaçlarını. Ancak her sabah çakşır suyunu içirdim.

Yeniden gidip test vermesi gerek ancak yoğunluktan gidemiyor bile, bende hal böyle olunca bu ay ne ovülasyon testi yaptım nede başka bir takip. Ancak her ay 28 günde bir regli olduğum için döngümün 12 - 14 günler arasında yumurtluyor olduğumu bildiğimden o günleri değerlendirdim.

Ovülasyon testleri ile adete yakın hamilelik öğrenildiğini duyduğum ve bildiğim için döngümün 23.günü ovülasyon testi yaptım kopkuyuydu. (ben 12 - 14 günler arasında yumurtluyor olduğum için) acaba hamilemiyim diye erken dönem ve normal gebelik testi yaptım negatif çıktı.

Döngümün 24. günü yeniden ovulasyon yaptım yeniden kopkoyuydu. 25. günde kopkoyu geldi.
26. gün hafif silik olunca yine bir gebelik testi yaptım ancak yine negatif gördüm. Döngümün 27. günü ovülasyon testim baya baya silikti.

Bugün reglimi bekliyorum hala gelmedi acaba Döngümün 23 veya 24.günü mü yumurtladım bilmiyorum.

Benim bu ayımın özeti bu şekilde. REGLİM GELİRSE AĞUSTOS TOPİĞİNDE GÖRÜŞME(ME)K ÜZERE :):)
Merhaba yukarıda ki yazıyı 30 temmuz günü yazmıştım reglimi bekliyordum hatta ağustos topigine geçmek için beklemedeydim o gün
Benim reglim hala gelmedi ve sağ kasığımdaki sızı ağrı hepsi yok oldu şuan hiç bir belirti vs. yok... Dün akşam evde olan ovulasyon testini yapayım dedi çift çizgi çıktı öyle ikisi de kopkoyu değil ama ikinci çizgi baya baya net ve var yani...

Bu sabah da normal bir gebelik testi aldım sonuç ne yazıkkı negatif , allahim deliricem, yaklaşık 15 senedir reglim bir kere bile şaşmadi ama şuan bekliyorum gelsin diye ve en ufak geleceğine dair belirti yok. 2 gün daha bekliyecem gelmez ise direkt 7 ağustos günü doktora gidicem.
Şuan için hala Temmuz topigine devam... Yani olmaz isem ağustosu otomatik atlayacam zaten bu gidişle 🙈🤪

Kızlar hamilelik belirtisinde kaşık ağrısı oluyor ya regl gibi 1 gün önceden mi yoksa daha önceden mi başlıyor ? Benim şuan adetime 6gün var aradan kasığım ağırıyor ve göğüs uçlarım çok hassas inşallah tahmin ettiğim belirtilerdir 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😀

Merhaba yukarıda ki yazıyı 30 temmuz günü yazmıştım reglimi bekliyordum hatta ağustos topigine geçmek için beklemedeydim o gün
Benim reglim hala gelmedi ve sağ kasığımdaki sızı ağrı hepsi yok oldu şuan hiç bir belirti vs. yok... Dün akşam evde olan ovulasyon testini yapayım dedi çift çizgi çıktı öyle ikisi de kopkoyu değil ama ikinci çizgi baya baya net ve var yani...

Bu sabah da normal bir gebelik testi aldım sonuç ne yazıkkı negatif , allahim deliricem, yaklaşık 15 senedir reglim bir kere bile şaşmadi ama şuan bekliyorum gelsin diye ve en ufak geleceğine dair belirti yok. 2 gün daha bekliyecem gelmez ise direkt 7 ağustos günü doktora gidicem.
Şuan için hala Temmuz topigine devam... Yani olmaz isem ağustosu otomatik atlayacam zaten bu gidişle 🙈🤪
Aynı durum bende de var umarım şaşırtıcı bir sonuç alırız bu kez

Benim de aynı durum hic gecikmezdi reglim bu sefer 7 gun gecikti 2 gun önce test yaptım negatif yarın doktora gideceğim.

Gerçekten düzenli oluyorken bu kadar gecikme normal değil. Hani sürekli aynı tarihlerde de yumurtluyorsun. Bilemiyorum sebebini ama bazı kişilerde gebelik testlerinde çıkmıyor kan testinde çıkıyormuş ya acaba sende de bu şekilde mi. İnsaallah bebisin seninledir

Kızlar hamilelik belirtisinde kaşık ağrısı oluyor ya regl gibi 1 gün önceden mi yoksa daha önceden mi başlıyor ? Benim şuan adetime 6gün var aradan kasığım ağırıyor ve göğüs uçlarım çok hassas inşallah tahmin ettiğim belirtilerdir 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😀
Aslında regl belirtileri de bir kaç gün önceden başlıyor ama önemsemedigimiz için hissetmiyoruz. Konu hamilelik beklentisi olunca masaallah her belirtiyi hissediyoruz. Benim bu defa kasık ağrılarına ek bel ağrım çok fazlaydı bir de kahvenin tadı inanılmaz acı gelmişti. Umarım sende hamilesindir 🙏🌸

Gerçekten düzenli oluyorken bu kadar gecikme normal değil. Hani sürekli aynı tarihlerde de yumurtluyorsun. Bilemiyorum sebebini ama bazı kişilerde gebelik testlerinde çıkmıyor kan testinde çıkıyormuş ya acaba sende de bu şekilde mi. İnsaallah bebisin seninledir
İnsallah kuzum, şuan itibari ile 4 gün gecikti, hatta bugünü bitti say yarın 5 inci gecikme günü olucak.
7 ağustosda gidicem doktora bir kan testi vericem

İnsallah kuzum, şuan itibari ile 4 gün gecikti, hatta bugünü bitti say yarın 5 inci gecikme günü olucak.
7 ağustosda gidicem doktora bir kan testi vericem
Evet o zamana kadar kesin belli olur artık sebep ne ise, bende merak ediyorum ayyy inşallah güzel haberi verirsin ☺

Kmse neden cevap yazmiyor acaba?
bende adetten 4 gün önce normal test ile öğrendim. Erken gebelik testim yanlıştı cizgi bile cikmadı marka yüzünden. Sonra baska markada gördüm tabii ama kasette de çıkmıştı aynı gun kanda baktrdım 20 ydi sonuç

kan tahlili hcg 109 çıktı. Doktorum iki hafta sonra gel kontrole bu süreçte folik asite başla dedi. Çok şükür 🙏 Dualarınız için hepinize teşekkür ederim, inşallah en yakın zamanda sizlerdende hamile haberi alırız. Dualarimdasiniz 🙏
Geçtiğimiz ay adet olduğum günün akşamından bir bardak suya bir adet karanfil koydum ve sabah olunca içtim. Tam 21 gün, hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye söylenmişti.
Yumurtlama günlerimi takip ettim ve hemen hemen her gün ilişki oldu. Bir gün sabah bir gün akşam şeklinde.
Belirtilerim; bir gün çok fena ateslendim ve titredim bu sadece bir gece sürdü, ertesi gün turp gibiydim. Ve yumurtlama sonrası hala bile devam eden bel ağrım var.
Ve benim en fazla fark etmemi sağlayan regl öncesi belirtilerden farklı olarak kahvenin tadı çok acımsı zehir gibi gelmeye başladı son bir haftadır.

Tebrikler canim cooook sevindim 😍😍 hayirlu olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻 bizlerede kısmet 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

X