Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de bugün adet günüm ama henüz yok fakat birkaç gündür bulantı ve kusma var. 19 temmuzda yumurtlamada pik olmustu. Bu kadar sürede belirti verir mi ya anlamadım kafayı yicem artık psikolojik mıdır bilmiyorum midem yanıyor kaynıyor aniden sonra kusuyorum . Benzer durumda olanlar var mı acaba?

Merhaba ben bir şey sormak istiyorum bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptık 31.07 pik oldum 1 inde de çatlamam oldu biz 31 ve 1 i değerlendirdik ama çatlama gününden sonraki günü değerlendirmedik . Bu durumda şansım azalır mi ve değerlendirmeleri bırakıp bellemeye mi başlamam lazım

Test yapmadınız mi ?

Test yapmadınız mi ?
Hayır hep olumsuz çıkıyor artık üzülüyorum geçsin dedim bir kaç gün eğer gelmezse tabi inşallah. Ama bu kadar erken bulantı olmuyor sanırım hcg çok yükselmesi lazımmış baktım

Azalmaz zaten pik günü almıştır iki gün güzel denk gelmiş .

Merhaba yukarıda ki yazıyı 30 temmuz günü yazmıştım reglimi bekliyordum hatta ağustos topigine geçmek için beklemedeydim o gün
Benim reglim hala gelmedi ve sağ kasığımdaki sızı ağrı hepsi yok oldu şuan hiç bir belirti vs. yok... Dün akşam evde olan ovulasyon testini yapayım dedi çift çizgi çıktı öyle ikisi de kopkoyu değil ama ikinci çizgi baya baya net ve var yani...

Bu sabah da normal bir gebelik testi aldım sonuç ne yazıkkı negatif , allahim deliricem, yaklaşık 15 senedir reglim bir kere bile şaşmadi ama şuan bekliyorum gelsin diye ve en ufak geleceğine dair belirti yok. 2 gün daha bekliyecem gelmez ise direkt 7 ağustos günü doktora gidicem.
Şuan için hala Temmuz topigine devam... Yani olmaz isem ağustosu otomatik atlayacam zaten bu gidişle

Kızlar hamilelik belirtisinde kaşık ağrısı oluyor ya regl gibi 1 gün önceden mi yoksa daha önceden mi başlıyor ? Benim şuan adetime 6gün var aradan kasığım ağırıyor ve göğüs uçlarım çok hassas inşallah tahmin ettiğim belirtilerdir

Aynı durum bende de var umarım şaşırtıcı bir sonuç alırız bu kez

Benim de aynı durum hic gecikmezdi reglim bu sefer 7 gun gecikti 2 gun önce test yaptım negatif yarın doktora gideceğim.

Gerçekten düzenli oluyorken bu kadar gecikme normal değil. Hani sürekli aynı tarihlerde de yumurtluyorsun. Bilemiyorum sebebini ama bazı kişilerde gebelik testlerinde çıkmıyor kan testinde çıkıyormuş ya acaba sende de bu şekilde mi. İnsaallah bebisin seninledir

Aslında regl belirtileri de bir kaç gün önceden başlıyor ama önemsemedigimiz için hissetmiyoruz. Konu hamilelik beklentisi olunca masaallah her belirtiyi hissediyoruz. Benim bu defa kasık ağrılarına ek bel ağrım çok fazlaydı bir de kahvenin tadı inanılmaz acı gelmişti. Umarım sende hamilesindir

İnsallah kuzum, şuan itibari ile 4 gün gecikti, hatta bugünü bitti say yarın 5 inci gecikme günü olucak.
7 ağustosda gidicem doktora bir kan testi vericem

İnsallah kuzum, şuan itibari ile 4 gün gecikti, hatta bugünü bitti say yarın 5 inci gecikme günü olucak.
7 ağustosda gidicem doktora bir kan testi vericem
Evet o zamana kadar kesin belli olur artık sebep ne ise, bende merak ediyorum ayyy inşallah güzel haberi verirsin ☺

Kmse neden cevap yazmiyor acaba?
bende adetten 4 gün önce normal test ile öğrendim. Erken gebelik testim yanlıştı cizgi bile cikmadı marka yüzünden. Sonra baska markada gördüm tabii ama kasette de çıkmıştı aynı gun kanda baktrdım 20 ydi sonuç

Tebrikler canim cooook sevindim hayirlu olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerede kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…