Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah tutmuştur. Çatlama öncesinde ilişki de öneriliyor zaten spermler içeride canlı yaşayabildiği için yumurta gelir gelmez dölleme şansı oluyormuş
Rabbim bir tane de oğluş versin inşallah. Hayırlı, sağlıklı, akıllı olması en başta tabi dua edin benim için.

Rabbim bir tane de oğluş versin inşallah. Hayırlı, sağlıklı, akıllı olması en başta tabi dua edin benim için.
İnşallah sağlıklıcakla gönlüne göre versin. Bana farketmiyor :)) kız erkek. Başka çocuk var mı?? İlk mi olacak?

Kızlar benim bat yarın, 25 Temmuz da prediktor testiyle hafif silik cizgiyi görmüştüm kimyasal olur diye bekledim ama kasık ağrım dayanilmaz olunca ağrı kesici icmek için tekrar test yapayim dedim sonuc bu. Simdi hastanede kan vereceğim değeri görmek için. Dua edin insaallah testler yanıltıcı olmasin

Eklentiler

• 15960249196434927436331102312985.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 42
Canım benim alerjim var çok kötü kabardım Pazartesi akşamı yani pik den sonraki 12. Gün oluyor dr gittik iğne verdi dedim gebelik şüphem var kan verdim 1.20 çıktı yanş maalesef bu ay da bir şey yok
Üzülme canım. Rabbim gönlümüzden geçeni de bizim için hayırlı olanı da bikiyor. Inşallah en kısa sürede kavuşursun melegine

Kızlar merhaba hamile anneler sizinde kasıklarınız da ağrı var mı benim ilk hamileliğim kasıklarımda sızı var adet sızısı gibi normal mi bu?

Kızlar merhaba, bugün adetimin 21.günü. doktorum 23.gün progestron baktırmamı söylemişti ama mağlum bayram tatili diye 2gün önceden baktırdım. Ve sonuç 0.53 çıktı. Çatlamamış oluyo bu durumda. Acaba geç mi yumurtlycm? Adet döndüm 33-34-35günde bi oluyor. Erken mi baktırdım sizce yükselir mi bu değer? Birde 3gündür beyaz akıntım var ben hiç anlamadım ya yardımcı olur musunuz lütfen adetim ayın 9unda

Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin pozitiiiiiifff

Ben bu ay adetimi gördüm. Ama dün deneme oldu bakalım hayırlısı. Bat 12 ağustos

kan tahlili hcg 109 çıktı. Doktorum iki hafta sonra gel kontrole bu süreçte folik asite başla dedi. Çok şükür Dualarınız için hepinize teşekkür ederim, inşallah en yakın zamanda sizlerdende hamile haberi alırız. Dualarimdasiniz
Geçtiğimiz ay adet olduğum günün akşamından bir bardak suya bir adet karanfil koydum ve sabah olunca içtim. Tam 21 gün, hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye söylenmişti.
Yumurtlama günlerimi takip ettim ve hemen hemen her gün ilişki oldu. Bir gün sabah bir gün akşam şeklinde.
Belirtilerim; bir gün çok fena ateslendim ve titredim bu sadece bir gece sürdü, ertesi gün turp gibiydim. Ve yumurtlama sonrası hala bile devam eden bel ağrım var.
Ve benim en fazla fark etmemi sağlayan regl öncesi belirtilerden farklı olarak kahvenin tadı çok acımsı zehir gibi gelmeye başladı son bir haftadır.

Teşekkürler verdiğin bilgiler için karanfili yaparım allah razı olsun dualarımız karşılıklı inşallah herşey gönlünce olur allahım herkese nasip etsin böyle dua dostu

Kızlar belim çok ağrıyor. Dünkü bebek değerlendirmesiyle bir alakası var mı ki.

Teşekkürler verdiğin bilgiler için karanfili yaparım allah razı olsun dualarımız karşılıklı inşallah herşey gönlünce olur allahım herkese nasip etsin böyle dua dostu
Aminnnn çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Nasıl kullanıyorsun, hiç bırakmadan her gün mü, günde kaç tane
Ben yumurtlamadan bir hafta önce ve yumurtlama boyunca günde bir tane kullandım sonra iki günde bire düşürdüm şimdi. Çok iri korkuyorum hap içemiyorum o yüzden. İnşallah vesile olur hepimize

Kızlar merhaba nasilsiniz Arefe gününüz mubarek olsun. Benim de 4 gün gecikti adetim ama geçen gün yaptiğim testler negatif son iliski 15 temmuzdu. Bilmiyorum olsa olurdu herhalde bu işin daha geç döllenmesi vs. kalmadı gibi ne diyorsunuz??

Benim de 3 gun geçti dün test yaptım negatif çıktı. Bekliyorum öyle bayram girdi zaten araya

Kızlar merhaba ovülasyon testi aldım bugün yaptım böyle çıktı bi yorumlar mısınız adetimin 22.günündeyim ilk defa ovülasyon testi yaptım dün progestron test sonucum 0.53tü yeni mi yumurtluyrm acaba

Eklentiler

• 92567C17-9D74-48A0-B26F-E2546A645FB8.jpeg
    74,2 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…