bende inositol kullanmaya karar vermistim ama bazılarının kullandıktan sonra kist olusmus. doktor inofolic combi verdi banamerve merhaba hangi marka aldın nereden temin edebilirim. doktorum inofolik önerdi ama bende ayrı ayrı almayı düsünüyorum en azından ilk bir ay bu sekılde kullanıp sonradan inofolike gecerim
Çatlamış olabilir görünüyor bir iki gün önce ya da bir iki güne pik olacak gibi. Bir kaç gün daha takip edin eğer pik olursa görürsünüz, çizgi iyice silinirse geçmiş olduğu belli olur. Bu ay hamile olmazsan (insaallah olursunİnternetten sipariş ettim daha bugün geldi yumrtlamayı takip ediyordum anlayabilen varmı 21 temmuz adetimdi 6 gün sürüyor ve 28 gün döngüm
Merhaba ben kullanıyorumKızlar, günaydın.
İnofolik kullanan var mı
Bende 2 gün önce başladımKızlar, günaydın.
İnofolik kullanan var mı
Günaydın canım,Bende 2 gün önce başladım
Ben de 3-4 gün oldu başlayalıKızlar, günaydın.
İnofolik kullanan var mı
Canım bizde de lökosit vardı sperm hızını etkiliyormuymuş... testi tekrar yaptınız mı inş düzelmiştirvitamin kullanmıyor lökosit 10-12 yazıyor ya o enfeksiyonmus. enfeksıyonda hareketi yavaşlatıyormus bunu bilmiyorduk dr. antibiyotık verdi 10 gün kullandı sonra bir kutu daha verdi o da 10 gün kullandı bitti daha antibiyotık biteli 5 gün oldu enfeksiyon bittiyse belki hareket hızlanır spermıogram yaptıracagız tekrar
evet hızı etkiliyomuş sayımız iyi bizim ileri hareket yavaştı antibiyotık verdi dr kullandı eşim toplam 1 ay antibiyotık verdi sadece sonrasında deneyin tekrar dedi şuan deneme aşamasındayız ama ben soğam kürüne başladm çok faydalı oduğunu okudum brsürü yerde bugün 3. gün ve yumurtlama haftamdayım bakalm nolacakCanım bizde de lökosit vardı sperm hızını etkiliyormuymuş... testi tekrar yaptınız mı inş düzelmiştir
Aynı bizde de öyle canım sayı iyi ileri hızlı hareket yüzde 7... eşim de antibiyotık kullanıyor inş düzelir... şifa olsun bakalımevet hızı etkiliyomuş sayımız iyi bizim ileri hareket yavaştı antibiyotık verdi dr kullandı eşim toplam 1 ay antibiyotık verdi sadece sonrasında deneyin tekrar dedi şuan deneme aşamasındayız ama ben soğam kürüne başladm çok faydalı oduğunu okudum brsürü yerde bugün 3. gün ve yumurtlama haftamdayım bakalm nolacak
Doktor tavsiyesiyle canım 6. Gündeyim şuan günde 2 tane alıyorumGünaydın canım,
Sen doktor tavsiyesiyle mi kullanmaya başladın. Hikayen nasıl?
Bende öyle yapıcam ya gideceğim doktoraDoktor tavsiyesiyle canım 6. Gündeyim şuan günde 2 tane alıyorum
İnşallah işe yarar kullanıp hamile kalan baya varBende öyle yapıcam ya gideceğim doktora
aynen baya baya var yani.İnşallah işe yarar kullanıp hamile kalan baya var
Merhaba inofolic combi yi sabah akşam mı alıyorsunuz yoksa tek sefer de miKuzu çok aratirdim folik asit içiyoruz ya biz bunun içinde folik asit ve baska vitaminler var yumurta kalitesini arttiriyormus pko hastası olanlarda iciyormus adetleri düzene girdin diye aldım içiyorum iki gündür
merhaba ben sabah akşam içmiştim günlük folik asit miktarını 400e tamamlamak içinMerhaba inofolic combi yi sabah akşam mı alıyorsunuz yoksa tek sefer de mi
Mavi hap mı toz olan mımerhaba ben sabah akşam içmiştim günlük folik asit miktarını 400e tamamlamak için