Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu sabah dayanamayıp normal gebelik testlerinden yaptım ancak sonuç negatif, ovülasyon testleri koyu çıkmaya devam ediyor. hiç bir sey anlamadım bu işten ben..

Bat:30 temmuz
Umutlandirmak istemem ama test yanlış olabilir. Henüz daha iki gün var değer çok düşük olunca da gorunmeyebilir. İnsaallah bu ay hamilesindir canım

29.06.2020

Maşallah böyle pik görmedim mutlaka değerlendirin yarın veya ertesi gün çatlar yumurta bence yarın akşam 18 00 da test yapın 1 tane ve ertesi gün de aynı saatte yapın silikleşirse çatladı demektir ama bugünü de değerlendirin

Merhaba size danışabilir miyim acaba ben 2,5 senedir gebe kalamıyorum hiç korunmadım bir kez klomenle bir kez aşılama ikisi de olmadı hatta kistlerim oluştu tedavi sonrası. Bu ay dedim bırakayım bakalım ne olacak. 6 gün soğan kürü içtim adetim bitikten 2 gün sonrası heveslendim innova nın yumurtlama testini aldım 2 saatte dikkat ettim ikinci idrarla yaptım. Bu ay belki olur niyetiyle giriştim. Size resmini atsam sanırım dün pik ti burdan araştırdığım kadarıyla değerlendirdim.

Eklentiler

• 2A2A5007-B510-419E-BAE1-ABDF203E809C.jpeg
    121,7 KB · Görüntüleme: 51
Sperm kalitesi için eşinize içirdiğiniz ya da yedirdiğiniz bir kür herhangi birşey var mı bu ayda hüsrana uğramak istemiyorum

Kızlar çatlama olmuş mu 3te sizce.

Eklentiler

• CollageMaker_20200729_030828190.jpg
    205,2 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…