- 1 Mart 2020
- 352
- 264
- 32
Yani iki çizgi C ve T çizgisi aynı koyulukta olursaNasıl koyulaşsa anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani iki çizgi C ve T çizgisi aynı koyulukta olursaNasıl koyulaşsa anlamadım
Bunları şimdi yaptım canımYani iki çizgi C ve T çizgisi aynı koyulukta olursa
Canım benim alerjim var çok kötü kabardım Pazartesi akşamı yani pik den sonraki 12. Gün oluyor dr gittik iğne verdi dedim gebelik şüphem var kan verdim 1.20 çıktı yanş maalesef bu ay da bir şey yokHeyecanla bekliyorum canım. Belirti kişiden kişiye değişiyor. Inşallah hayırlı haberler alıcaz senden
Keçiboynuzu kürü saraçoğlunun tarifini yapmıştım ben faydası olmuştu bir de havuç suyu sıkıp yatarken içiriyorum onun da faydasını gördümSperm kalitesi için eşinize içirdiğiniz ya da yedirdiğiniz bir kür herhangi birşey var mı bu ayda hüsrana uğramak istemiyorum
Çatlama oldu gibi ama tam silikleşmeye dönmemiş bugün 18 de yap bakalımKızlar çatlama olmuş mu 3te sizce.
Tamam canım değerlendirme yaptım gece 3.30da.bakalım artık gerisi Rabbime kalmış. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler.Çatlama oldu gibi ama tam silikleşmeye dönmemiş bugün 18 de yap bakalım
Riske girmişsin aşırı büyükse zaten bu ay bırakman lazımdı zarar verebilirsin kendine o iğneyle kist daha da büyüyebilir allah korusun inşallah adetinle sökülür kistin deMerhaba kızlar ben yeniyim sitede, sizler daha deneyimlisinizdir bu konularda bir sorum olacaktı cevaplarsanız. Ben bu ay klomen kullandım doktor kontrolünde. 14. Gün gittiğimde doktora 2 tane küçük folikülün var gelişmez vs diye tüp bebeğe başladık. Tüp bebek doktoru ise adet öncesi gel yumurtalarına bakıcam dedi. Adetimin 24.günün de kocaman yani öncekiler gibi olmayan folikül gördük ölçüsünü bilmiyorum, doktor yumurtamı ölçtü ve kist diyerek tedaviye bu ay başlamıyoruz kistin var, adetin 16. Günü gel kist için ilaç vereceğim dedi. Bende kendisine yumurta olabilir mi dedim, olabilir ancak süre kısa dedi yani normal 28 gün de olursam kısa ama benim adetlerim bazen 35-36 günü de buluyor. Doktora tüp bebek için gittiğimizden iğne yapar mısınız vs demedim. Bende her ihtimale karsı daha önce hiç kullanmadığım ovitrelle adındaki iğneyi eczaneden aldım ve göbekten vurdum. Şimdi kızlar tam olarak yumurta mı kist mi? Ve ben çatlatma iğnesi vurdum bir zararı olur mu bana ve son olarak adete 1 hafta veya 4-5 gün kala hamile kalınır mı? Başka bir başlığa da yazdım ama, tecrübe ve deneyimlerinize güvenerek cevaplarsanız mutlu olurum.
Aynen öyle hayırlısı inşallahTamam canım değerlendirme yaptım gece 3.30da.bakalım artık gerisi Rabbime kalmış. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Evet yumurta uyarılıyor şu an bugünü değerlendir yarın da tekrar yap bence çatlamışsa tekrardan ikinci çizgi silikleşiyor hadi bakalım hayırlısı inş. TutarBunları şimdi yaptım canım
Çok tşk ederim deneyeceğimKeçiboynuzu kürü saraçoğlunun tarifini yapmıştım ben faydası olmuştu bir de havuç suyu sıkıp yatarken içiriyorum onun da faydasını gördüm
Hata yapmışsın folikülleri uyarıp büyüten zaten beta hcg hormonu doktordan habersiz nasıl alıp yapabildin. Bende de folikül kisti gelişti ovitrelle sonrası. Senin gelişmiş olan foliküle tekrar ovitrelle yapıp uyarmışsın. İnş. Büyütmez kistini. Benim de dediler iki 3 gün bekleyin belki bir yumurtan döllenmiştir. Sonuç hüsran. Keşke bu ay dinlenseydin o folikül kisti adet sonrası küçülüyor. İnş. Bir sıkıntı yaşamazsın.Merhaba kızlar ben yeniyim sitede, sizler daha deneyimlisinizdir bu konularda bir sorum olacaktı cevaplarsanız. Ben bu ay klomen kullandım doktor kontrolünde. 14. Gün gittiğimde doktora 2 tane küçük folikülün var gelişmez vs diye tüp bebeğe başladık. Tüp bebek doktoru ise adet öncesi gel yumurtalarına bakıcam dedi. Adetimin 24.günün de kocaman yani öncekiler gibi olmayan folikül gördük ölçüsünü bilmiyorum, doktor yumurtamı ölçtü ve kist diyerek tedaviye bu ay başlamıyoruz kistin var, adetin 16. Günü gel kist için ilaç vereceğim dedi. Bende kendisine yumurta olabilir mi dedim, olabilir ancak süre kısa dedi yani normal 28 gün de olursam kısa ama benim adetlerim bazen 35-36 günü de buluyor. Doktora tüp bebek için gittiğimizden iğne yapar mısınız vs demedim. Bende her ihtimale karsı daha önce hiç kullanmadığım ovitrelle adındaki iğneyi eczaneden aldım ve göbekten vurdum. Şimdi kızlar tam olarak yumurta mı kist mi? Ve ben çatlatma iğnesi vurdum bir zararı olur mu bana ve son olarak adete 1 hafta veya 4-5 gün kala hamile kalınır mı? Başka bir başlığa da yazdım ama, tecrübe ve deneyimlerinize güvenerek cevaplarsanız mutlu olurum.
Önceden 1 düşük yaptım geç döllenme olmuştu yani yumurtalarım geç büyüyor. Ki Dr da sordum yumurta mı kist mi diye yumurta da olabilir düzgün bir formda dedi. Adete yakın çatlamaz artık diye kisttir dedi. Belki yanlış biliyorumdur ama istenilen büyüklüğe gelince çatlatma yapılmıyor mu.Hata yapmışsın folikülleri uyarıp büyüten zaten beta hcg hormonu doktordan habersiz nasıl alıp yapabildin. Bende de folikül kisti gelişti ovitrelle sonrası. Senin gelişmiş olan foliküle tekrar ovitrelle yapıp uyarmışsın. İnş. Büyütmez kistini. Benim de dediler iki 3 gün bekleyin belki bir yumurtan döllenmiştir. Sonuç hüsran. Keşke bu ay dinlenseydin o folikül kisti adet sonrası küçülüyor. İnş. Bir sıkıntı yaşamazsın.
Evet doğru ama yanlış anlamadıysam mesajı doktor dinlen demiş bu ay kistin için iğneyi kendisi yapmış sanırım ben öyle anladım. Bende bekledim kistimi gördü rahminde kalınlaşmış bekleyelim dedi. Zaten 4 gün sonra adet oldum. Folikül kisti yumurtalıklarda patlamamış yumurtalar yumurtanın çatlamadan önceki halinden kalıp sıvı toplayıp büyüyor benim 4 cm kadar olmuştu.Önceden 1 düşük yaptım geç döllenme olmuştu yani yumurtalarım geç büyüyor. Ki Dr da sordum yumurta mı kist mi diye yumurta da olabilir düzgün bir formda dedi. Adete yakın çatlamaz artık diye kisttir dedi. Belki yanlış biliyorumdur ama istenilen büyüklüğe gelince çatlatma yapılmıyor mu.
Gece 3.30da değerleirme yapmıştık canım. Ben erkek bebek istiyorum inşallah olursa o yüzden seyrek ilişki düşünüyorum bakalım nasip artık. Tabi önce Allahın izniyleEvet yumurta uyarılıyor şu an bugünü değerlendir yarın da tekrar yap bence çatlamışsa tekrardan ikinci çizgi silikleşiyor hadi bakalım hayırlısı inş. Tutar
Çatlamamış henüz benim kopkoyuyken ertesi gün birden silindi çatlamış olduBunları şimdi yaptım canım
Hayirlisi olsunÇatlamamış henüz benim kopkoyuyken ertesi gün birden silindi çatlamış oldu
Anladım canım ben saatle takip ettim. Hafif açılmayı gördüğüm anda değerlendirdim
İnşallah tutmuştur. Çatlama öncesinde ilişki de öneriliyor zaten spermler içeride canlı yaşayabildiği için yumurta gelir gelmez dölleme şansı oluyormuşAnladım canım ben saatle takip ettim. Hafif açılmayı gördüğüm anda değerlendirdim