Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 3 gündür koyu canım yanılma değildir diye tahmin ediyorum... Yani yani yine de acaba var içimde ya yoksa diye hayırlısı artık
Ayyy bende aynıyım bir taraftan acaba var mı diye dikkatli hareket etmeye çalışıyorum bir taraftan da ya yoksa diyorum. Az kaldı bata insaallah yaaa inşallah bebisler yolda

Allah bin kere razı olsun Rabbim seninde ne muradın varsa versin canım benim
Aminn Allah razı olsun bu güzel dua için. Kan testi yaparsan beni de etiketle sonucunu paylaşırken olur mu? Ben mümkün mertebe Meryem suresi dinliyorum. İlk seferde senin de adını geçireyim. Biz kimin kim olduğunu bilmiyoruz ama Rabbim edilen duaların adresini biliyor. ❤

Regl olmazsam giderim yarın kana inşallah burda hamıleyim yazarım cnm bnm

Buğün yaptığım test yeşili ovulasyon diğeri hcg
Canım yumurtlaman ne zamandı. Bebis var görünüyor ama testte hafif çıkmış geç döllenme mi acaba yoksa sabah yapmadığın için mi böyle. Bat tarihin geçmis çünkü bir kaç gün

Merhaba kızlar ben Haziran ayında bu başlıkta gebe kalma ümidiyle yazdıklarını okuyordum 9ay başarısız kaldıktan sonra bu ay doktora gittik klomen ve çatlatma iğnesi kullandık. İnşallah hayırlısıyla bu ay gebe kalabilirim. Bu ay regl günümü beklemek çok daha heyecanlı olacak

Canım yumurtlaman ne zamandı. Bebis var görünüyor ama testte hafif çıkmış geç döllenme mi acaba yoksa sabah yapmadığın için mi böyle. Bat tarihin geçmis çünkü bir kaç gün
Cnm yumurtlama 12 çatlama 13 temmuz ve yemekten sonra yaptım

Kizlar ben yumurtlama günümden 1 gun sonra iliski yaşadım.
Ama yumurtlama gününden 1 gun sonra da normal doğurganlık seviyesine indiğini söylüyor internetten baktigim kadariyla.
Yani yumurtlama günü kadar olmasa da ihtimal var diyor. Ama merak ediyorm bekleyemiyorm. Acaba hamile kaldimmi yaa ay

Ayy hadi inşallah

Yumurtlama ne zamandı? Malesef beklemek zorundayız. Eğer çok yakın tarihteyse yumurtlama bilmenin imkanı yok. Yumurtlamadan sonra 3 gün deneniyor aslında. O günler verimli günler

Ay hayırlı olsun tedaviniz öncelikle. Bugün kaçıncı günü iğnenin ne zaman test yapacaksınız? Belirti falan var mı? Inşallah bebiş gelir bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…