- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
Çokk tatlı bir heyecan bu ben olsam hemen verirdimİnşallah kan vermeye korkuyorum inanın
Her an regl olucam gibi aşırı kasık ağrım var sol taraflıÇokk tatlı bir heyecan bu ben olsam hemen verirdim
Ayyy bende aynıyım bir taraftan acaba var mı diye dikkatli hareket etmeye çalışıyorum bir taraftan da ya yoksa diyorum. Az kaldı bata insaallah yaaa inşallah bebisler yoldaBenim 3 gündür koyu canım yanılma değildir diye tahmin ediyorum... Yani yani yine de acaba var içimde ya yoksa diye hayırlısı artık
Sağlıkla ilerlesin hayırlı olsunBuğün yaptığım test yeşili ovulasyon diğeri hcg
Bu regl gibi hamilelik belirtisi de oluyormuş. İnşallah vardır bebekHer an regl olucam gibi aşırı kasık ağrım var sol taraflı
Aynen canım kafalar rahat olunca geliyor hep bebislerEvet dogru kizlar kismetgelicek ay hic bir şeye bakmiyicam...kafami baska şeylere takicam artik...yoksa manyak gibi ancaa hamilelik sonrada husran
Allah bin kere razı olsun Rabbim seninde ne muradın varsa versin canım benimBu regl gibi hamilelik belirtisi de oluyormuş. İnşallah vardır bebekÇok istedim senin için.7 yılın üstüne Rabbim sevinç göz yaşı dökmeyi nasip etsin.
Aminn Allah razı olsun bu güzel dua için. Kan testi yaparsan beni de etiketle sonucunu paylaşırken olur mu? Ben mümkün mertebe Meryem suresi dinliyorum. İlk seferde senin de adını geçireyim. Biz kimin kim olduğunu bilmiyoruz ama Rabbim edilen duaların adresini biliyor. ❤Allah bin kere razı olsun Rabbim seninde ne muradın varsa versin canım benim
Regl olmazsam giderim yarın kana inşallah burda hamıleyim yazarım cnm bnmAminn Allah razı olsun bu güzel dua için. Kan testi yaparsan beni de etiketle sonucunu paylaşırken olur mu? Ben mümkün mertebe Meryem suresi dinliyorum. İlk seferde senin de adını geçireyim. Biz kimin kim olduğunu bilmiyoruz ama Rabbim edilen duaların adresini biliyor. ❤
Canım yumurtlaman ne zamandı. Bebis var görünüyor ama testte hafif çıkmış geç döllenme mi acaba yoksa sabah yapmadığın için mi böyle. Bat tarihin geçmis çünkü bir kaç günBuğün yaptığım test yeşili ovulasyon diğeri hcg
Regl olmazsam giderim yarın kana inşallah burda hamıleyim yazarım cnm bnm
Cnm yumurtlama 12 çatlama 13 temmuz ve yemekten sonra yaptımCanım yumurtlaman ne zamandı. Bebis var görünüyor ama testte hafif çıkmış geç döllenme mi acaba yoksa sabah yapmadığın için mi böyle. Bat tarihin geçmis çünkü bir kaç gün
TestleriCnm yumurtlama 12 çatlama 13 temmuz ve yemekten sonra yaptım
Ayy hadi inşallahMerhaba kızlar ben Haziran ayında bu başlıkta gebe kalma ümidiyle yazdıklarını okuyordum9ay başarısız kaldıktan sonra bu ay doktora gittik klomen ve çatlatma iğnesi kullandık. İnşallah hayırlısıyla bu ay gebe kalabilirim. Bu ay regl günümü beklemek çok daha heyecanlı olacak
Yumurtlama ne zamandı?Kizlar ben yumurtlama günümden 1 gun sonra iliski yaşadım.
Ama yumurtlama gününden 1 gun sonra da normal doğurganlık seviyesine indiğini söylüyor internetten baktigim kadariyla.
Yani yumurtlama günü kadar olmasa da ihtimal var diyor. Ama merak ediyorm bekleyemiyorm. Acaba hamile kaldimmi yaa ay
Evet daha 3 gun fln oldu ama sabirsizlik cok kotuYumurtlama ne zamandı?Malesef beklemek zorundayız. Eğer çok yakın tarihteyse yumurtlama bilmenin imkanı yok. Yumurtlamadan sonra 3 gün deneniyor aslında. O günler verimli günler
Ay hayırlı olsun tedaviniz öncelikle. Bugün kaçıncı günü iğnenin ne zaman test yapacaksınız? Belirti falan var mı? Inşallah bebiş gelir bu ayMerhaba kızlar ben Haziran ayında bu başlıkta gebe kalma ümidiyle yazdıklarını okuyordum9ay başarısız kaldıktan sonra bu ay doktora gittik klomen ve çatlatma iğnesi kullandık. İnşallah hayırlısıyla bu ay gebe kalabilirim. Bu ay regl günümü beklemek çok daha heyecanlı olacak