- 13 Nisan 2020
- 734
- 530
Evet oda doğru İnsAllah hayirlisi olsun canim senin icindeDüzenli adet olmak, adet gününün belli olmamasından daha iyidir benim 2 ay 3 ay geçiyo ancak oluyorum şimdi bekliyorum bi olsa da doktora gitsem hiç takmayın kafaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet oda doğru İnsAllah hayirlisi olsun canim senin icindeDüzenli adet olmak, adet gününün belli olmamasından daha iyidir benim 2 ay 3 ay geçiyo ancak oluyorum şimdi bekliyorum bi olsa da doktora gitsem hiç takmayın kafaya
Heyecanla bekliyorum canım. Belirti kişiden kişiye değişiyor. Inşallah hayırlı haberler alıcaz sendenGüzelimm benim bat 30 temmuz ama hiç belirti yok
3 gün gecikmiş kan testi yaptırsan kesin sonuç olur en azından bilirsin böyle ikilemde olmak ta yoruyor insanı ben de 4 yıllık evliyim benim de negatif çok çıktı ama yapacak bişey yok biz elimizden geleni yapalım tedavilerimizi gerisini allaha bırakalım ol dedi mi oldurur inşallahErtesi gün tekrarladım negatif çıktı ve birdahada yapmadım ama adet te olmadım 7 yıllık evliyim o yüzden hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Benim 3 gündür koyu canım yanılma değildir diye tahmin ediyorum... Yani yani yine de acaba var içimde ya yoksa diye hayırlısı artıkBelimde inanılmaz bir ağrı var değişik birde kahvenin tadı çok acı geliyor zehir gibi. Umarım hamileyizdir ikimizde. Ovulasyon testi yaptım senin gibi, t çizgisi c kadar olmasada pik gününün ertesi günü gibi koyu çıktı. Bu test çok yaniltiyormus Umarım gerçek sonucu gosteriyordur. Bende bati bekleyeceğim gelmez ise hemen kan vermeye giderim
Diğelim ki yumurtlama 3 gündür kop koyu olmasi normal mi?Acaba yumurtlama mi var boş geçme değerlendir bence bugünü ne olacağı belli olmuyo stresten geç te yumurtlanıyo 2 kez de yumurtlayanlar oluyo nadiren
Çok hafif bir çizgi var, bence var birseylerKızlar merhaba ayın 25 adet olmam gerekiyordu olmadım 3 gün gecikmiş oldu ayın 22 sinde test yaptım böyle çıktı sizce durum nedir
Buğün yaptığım test yeşili ovulasyon diğeri hcgÇok hafif bir çizgi var, bence var birseyler
İkinci çizgi var ❤ tebrik ederimBuğün yaptığım test yeşili ovulasyon diğeri hcg
Ya tşk ederimİkinci çizgi var ❤ tebrik ederim
Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı da nasip etsin. Kan verdiniz mi? :)Ya tşk ederim
Hayır vermedim ama bu testlerde yanılma payı varmıdır sevinemiyorumAllah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı da nasip etsin. Kan verdiniz mi? :)
Yarın verin kan içiniz rahatlasın :) testleriniz ilk 5 dakikada mı bu sonucu verdi? Minnakkurabiyeler sayfasından mı aldınız?Hayır vermedim ama bu testlerde yanılma payı varmıdır sevinemiyorum
Evet ordan aldım ikiside 5 dk içinde çıktıYarın verin kan içiniz rahatlasın :) testleriniz ilk 5 dakikada mı bu sonucu verdi? Minnakkurabiyeler sayfasından mı aldınız?
Bu gün baktım ben de o sayfaya testleri baya hassas demiş herkes var bence Hadi hyırlısıEvet ordan aldım ikiside 5 dk içinde çıktı
İnşallah cnm bnm 7 yıldır bekliyorum inşallah gelmiştir meleğimBu gün baktım ben de o sayfaya testleri baya hassas demiş herkes var bence Hadi hyırlısı
Ovulasyonla ne kadardır takip ediyorsun? ayy inşallah Rabbim yüzünü güldürsünİnşallah cnm bnm 7 yıldır bekliyorum inşallah gelmiştir meleğim
Amin cnm bnm ovulasyonla 9 denemm falan yani o kadar çokOvulasyonla ne kadardır takip ediyorsun? ayy inşallah Rabbim yüzünü güldürsün
Olsunn, bak oluvermişAmin cnm bnm ovulasyonla 9 denemm falan yani o kadar çok
İnşallah kan vermeye korkuyorum inanınOlsunn, bakın oluvermiş