Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Diğelim ki yumurtlama 3 gündür kop koyu olmasi normal mi?
Bugün döngümüm 25.gunu ve 28 günde bir regli olurum
Erken gebelik testi yap istersen ya da normal gebelik testi bugün 26.gün belki çıkar ama geç döllenmeyse çıkmayabilir bekleyip görücez mecbur

Ayyy bende aynıyım bir taraftan acaba var mı diye dikkatli hareket etmeye çalışıyorum bir taraftan da ya yoksa diyorum. Az kaldı bata insaallah yaaa inşallah bebisler yolda
bu sabah dayanamayıp normal gebelik testlerinden yaptım ancak sonuç negatif, ovülasyon testleri koyu çıkmaya devam ediyor. hiç bir sey anlamadım bu işten ben..

Bat:30 temmuz

Erken gebelik testi yap istersen ya da normal gebelik testi bugün 26.gün belki çıkar ama geç döllenmeyse çıkmayabilir bekleyip görücez mecbur
Bugün erken dönem değil ama normal gebelik testi yaptım negatif...
2 gün sonra regli olurum galiba, geç döllenme olduğunu sanmıyorum

Allaha bin şükürler olsun bu gün Meryem Suresinde seni de aklımdan geçirdim ne güzel bir haber bu böyle eşine söyledin mi? Ayyy iki bayram bu bayram size 7 yılın üstüne maşallah ya
Evet Allah’ıma bin şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok güzel bir duygu inanamıyo insan ama çok şükür Rabbim sizden de razı olsun dualarınızda bana da yer verdiğiniz beni de geçirdiğinz için inşallah Rabbim kucağıma da almayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…