Seninde en kisa zamanda hayirli haberlerini aliriz insallah.İnsallah
Amin canımSeninde en kisa zamanda hayirli haberlerini aliriz insallah.
Pozitif görünüşe göre kan testi yaptır canımBuğün yaptığım test yeşili ovulasyon diğeri hcg
Erken gebelik testi yap istersen ya da normal gebelik testi bugün 26.gün belki çıkar ama geç döllenmeyse çıkmayabilir bekleyip görücez mecburDiğelim ki yumurtlama 3 gündür kop koyu olmasi normal mi?
Bugün döngümüm 25.gunu ve 28 günde bir regli olurum
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin amiiiinnnHamileyim kızlar değerim 217 çıktı rabbim herkese en kısa zmanda nasip etsin bu duyguyu yaşamayı inşallah
Evet canim bakicaz artik kısmetAynen canım kafalar rahat olunca geliyor hep bebisler
Tebrikler canim hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahHamileyim kızlar değerim 217 çıktı rabbim herkese en kısa zmanda nasip etsin bu duyguyu yaşamayı inşallah
Tebrikler hayirli olsunBuğün yaptığım test yeşili ovulasyon diğeri hcg
Sağlıcakla ilerlesin canım, Rabbim kucağına almayı nasib etsinHamileyim kızlar değerim 217 çıktı rabbim herkese en kısa zmanda nasip etsin bu duyguyu yaşamayı inşallah
bu sabah dayanamayıp normal gebelik testlerinden yaptım ancak sonuç negatif, ovülasyon testleri koyu çıkmaya devam ediyor. hiç bir sey anlamadım bu işten ben..Ayyy bende aynıyım bir taraftan acaba var mı diye dikkatli hareket etmeye çalışıyorum bir taraftan da ya yoksa diyorum. Az kaldı bata insaallah yaaa inşallah bebisler yolda
Bugün erken dönem değil ama normal gebelik testi yaptım negatif...Erken gebelik testi yap istersen ya da normal gebelik testi bugün 26.gün belki çıkar ama geç döllenmeyse çıkmayabilir bekleyip görücez mecbur
Çok teşekkür ederim darısı sizeHayırlı olsun canım allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin amiiiinnn
Teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsunSağlıcakla ilerlesin canım, Rabbim kucağına almayı nasib etsin
Amin teşekkür ederim en kısa zmanda sizede nasip olsunTebrikler canim hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
Evet Allah’ıma bin şükürAllaha bin şükürler olsun bu gün Meryem Suresinde seni de aklımdan geçirdim ne güzel bir haber bu böyleeşine söyledin mi? Ayyy iki bayram bu bayram size 7 yılın üstüne maşallah ya