Anladım canım sabah uyanınca ilk idrarla eminim daha net çıkardı. Önemi yok hamilesin inşallahTestleri
Evet daha 3 gun fln oldu ama sabirsizlik cok kotu
Hadi ozaman gerisi allahtan bekleyecegizertesi gün de şans yüksek
Aynen öyle benim de yumurtlama yakın sanaHadi ozaman gerisi allahtan bekleyecegiz
İnşallah cnn bnm aminAnladım canım sabah uyanınca ilk idrarla eminim daha net çıkardı. Önemi yok hamilesin inşallahçok sevindim inşallah kucağına almayı nasib etsin Allah
Daha iğne olalı 3 gün oldu. 10gün daha beklemem gerekecek. Eşimde de bendede bir sıkıntı yokmuş inşallah hayırlısıyla bu ay güzel tatlı bir sürpriz yaşarız. İnşallah Burda bebek bekleyen herrrkes minnağına kavuşurAy hayırlı olsun tedaviniz öncelikle. Bugün kaçıncı günü iğnenin ne zaman test yapacaksınız? Belirti falan var mı? Inşallah bebiş gelir bu ay
Benim nedense umidim yok hic. Hemen kalktim ve hemen aktı. Biraz bekle diyenler uzan diyenler oluyor. Kimi de o önemli değil giden gitmiştir diyorlarAynen öyle benim de yumurtlama yakın sanaBeklemedeyim
Bu 10 gün içinde doktor herhangi bir ilaç verdi mi hamilelik olursa tutunması içinDaha iğne olalı 3 gün oldu. 10gün daha beklemem gerekecek. Eşimde de bendede bir sıkıntı yokmuş inşallah hayırlısıyla bu ay güzel tatlı bir sürpriz yaşarız. İnşallah Burda bebek bekleyen herrrkes minnağına kavuşur
Ben de uzuun uzun uzandım. Doğru değilse de ne zararı var ki bi güzel dinlenmiş oldumBenim nedense umidim yok hic. Hemen kalktim ve hemen aktı. Biraz bekle diyenler uzan diyenler oluyor. Kimi de o önemli değil giden gitmiştir diyorlar
Tabiki yarari olmasa bile sonuçta zarari da yok. Ben uzanınca eşim kızıyor abartma fln diyor. Bende hemen kalkıyorumBen de uzuun uzun uzandım. Doğru değilse de ne zararı var ki bi güzel dinlenmiş oldum
Karışmasa olmaz mıTabiki yarari olmasa bile sonuçta zarari da yok. Ben uzanınca eşim kızıyor abartma fln diyor. Bende hemen kalkıyorum
Ya dalga geçiyor yada tepki veriyor.Karışmasa olmaz mı
Özel sektörde calisiyorm hamile kalirsam çalışamayacağım. Biraz borclarimiz var eşim 1 sene daha calis oyle yapalm ddi. Cok kavga ettim yapalm diye ondan gönlü yok fazla. Ama benim icimde aşırı anne olma duygusu var. Ben cok istiyorm o yuzdenKarışmasa olmaz mı
Yaşlar kaç? Ayy borçları ödersiniz de biter inşallah. Çünkü geçim derdi özellikle bu pandemide çok zorlayıcı olabilirÖzel sektörde calisiyorm hamile kalirsam çalışamayacağım. Biraz borclarimiz var eşim 1 sene daha calis oyle yapalm ddi. Cok kavga ettim yapalm diye ondan gönlü yok fazla. Ama benim icimde aşırı anne olma duygusu var. Ben cok istiyorm o yuzden
28 yaşındayım. 1 yillik evliyiz. 1 yil daha beklemek demek 9 ayda karninda taşı 30 yaşında dogum yapmak istemiyormYaşlar kaç? Ayy borçları ödersiniz de biter inşallah. Çünkü geçim derdi özellikle bu pandemide çok zorlayıcı olabilir ☹
Hemen de rabbim verecek mi bakalm belki olmayacak bir süre. Eşime cok dedim de beni dinlemedi fazla. Smdi gönlü yok. Biraz deniycez eylule kadar kalirsam tamam kalmazsam iş başı bebegi unutYaşlar kaç? Ayy borçları ödersiniz de biter inşallah. Çünkü geçim derdi özellikle bu pandemide çok zorlayıcı olabilir ☹
Bide ayda sadece 1 kere yumurtlama oluyor ve onuda dogru takip etmek gerekiyor. Ya i sadece bir kere daha şansım var rabbim nasip ederse yoksa yokYaşlar kaç? Ayy borçları ödersiniz de biter inşallah. Çünkü geçim derdi özellikle bu pandemide çok zorlayıcı olabilir ☹
Ben de 28im daha yaşımız genç aslında. Bir de şöyle düşün o istemezken hamile kaldığında sana yardım etmek istemeyebilir sen istedin sen bak diye ya da geçim sıkıntısı durumunda seni suçlayabilir. O yüzden bence ne yap ne et o da istesin. Bu zaten ortak alınacak bir kararHemen de rabbim verecek mi bakalm belki olmayacak bir süre. Eşime cok dedim de beni dinlemedi fazla. Smdi gönlü yok. Biraz deniycez eylule kadar kalirsam tamam kalmazsam iş başı bebegi unut
Yaşımiz cok ileri degim evet. Ama 30dan sonra daha farkli oluyor. 30dan once 1 bebegim olsn istedim sadece. Oda kismette varsa olur artik. Ya şöyle olunca illaki sever destek olur ona bisey diyemem yapar yanii.Ben de 28im daha yaşımız genç aslında. Bir de şöyle düşün o istemezken hamile kaldığında sana yardım etmek istemeyebilir sen istedin sen bak diye ya da geçim sıkıntısı durumunda seni suçlayabilir. O yüzden bence ne yap ne et o da istesin. Bu zaten ortak alınacak bir karar
İnsallahYaşımiz cok ileri degim evet. Ama 30dan sonra daha farkli oluyor. 30dan once 1 bebegim olsn istedim sadece. Oda kismette varsa olur artik. Ya şöyle olunca illaki sever destek olur ona bisey diyemem yapar yanii.