Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet döngüm 31-32 gün arası değişiyor.
Şuanda da 11.gündeyim.
Yani tahminine göre cumartesi günü yumurtlama günün. Sence cumartesi doktora gitsem mi ?
Acilde özelde kadın doğum oluyor genelde nöbetçi hep muayene eder mi ? Sonra iki üç gün sonra yine mi gidicem ?
cumartesi 14.günün oluyor. senin adet döngüne göre 17si yumurtalama günün olması lazim. yani cumartesi gitmen için ideal. kaç tane olgun yumurtan olduğuna ve büyüklünü söyleye bilir. duruma göre de hangi gün bir daha bakması gerektiğini söyler. acilde bilmiyorum ya vajinal bakınca daha net görüyor büyüklüğünü. ama üstten bakılada biliyor

cumartesi 14.günün oluyor. senin adet döngüne göre 17si yumurtalama günün olması lazim. yani cumartesi gitmen için ideal. kaç tane olgun yumurtan olduğuna ve büyüklünü söyleye bilir. duruma göre de hangi gün bir daha bakması gerektiğini söyler. acilde bilmiyorum ya vajinal bakınca daha net görüyor büyüklüğünü. ama üstten bakılada biliyor
DÜşük sırasında da vajinadan baktı hep
Ya bu ay düşükten dolayı öyle olduğunu düşündüm açıkcası
Düzenim bozuldu şaştı diye düşündim hep. Ama ilk takibimde 14-15 günşeri yumurtladım....
düşükten sonra lh değerim zor düştü.
Of ne zlr şeyler ya

Əsas odu dərdimiz eynidi və mən səni başa düşürəm :eğlence:Nə əcəb vajinusmus olmusan və heç kimin xəbəri olmayıb, bizim millət səhərin gözü açılmamış çoxu zəng edib soruşur :KK70:
Bizde ilk gece olmuşdu😁ona gore camaat el cekdi...bellke cetin olmusdu ona gore alinmirdi 🤦🏻‍♀️sonrada usaq istemirdik deye tam olmurdu basini buraxmisdim bilmirdim yeni tamda usaq istiyende bildim😁

Merhaba arkadaşlar bende hazirandan geldim adet olmayınca ümitlenmiştim ama sanırım geçen ay aşırı geç yumurtladım 30. gün pik gördüm resmen ve değerlendiremedim o yüzden geçte olsa adet olacağımı düşünüyorum artık çünkü testlerim hep negatif ve öylesine yaptığım ovülasyon da pik gördüğüm için hiç umudum kalmadı, bir an önce adet olsam diye bekliyorum burdan devam edeceğeim artık umarım bu ay her şey istediğimiz gibi olur

Ocak ayindan itibaren adet dongum bu şekilde sizce bu ay kaç gün olarak hesapliyayim adet olacagim tarihi

Eklentiler

• IMG_20200617_155230.jpg
    IMG_20200617_155230.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 23
Ocak ayindan itibaren adet dongum bu şekilde sizce bu ay kaç gün olarak hesapliyayim adet olacagim tarihi
Biz senle piki görememiştik ya canım bence hata yaptık son ana kadar teste devam edecektik benim uzun süreden sonra ilk defa adetim aşırı uzadı resmen gebelik beklemem tarihlerde pik gördüm iki gün önce şoktan emin olamadım değerlendiremedim bence bu sefer baştan sona ovü test yapalım

DÜşük sırasında da vajinadan baktı hep
Ya bu ay düşükten dolayı öyle olduğunu düşündüm açıkcası
Düzenim bozuldu şaştı diye düşündim hep. Ama ilk takibimde 14-15 günşeri yumurtladım....
düşükten sonra lh değerim zor düştü.
Of ne zlr şeyler ya
14. gününde yumurtlarsan 28inci gününde adet olman gerekiyor. sen git kontrole ultrasonda bakınca yumurta çatlamışsa bile çatladığını anlıyor doktor. kontrolden birşey kaybetmezsin ya en azından için rahat olur

14. gününde yumurtlarsan 28inci gününde adet olman gerekiyor. sen git kontrole ultrasonda bakınca yumurta çatlamışsa bile çatladığını anlıyor doktor. kontrolden birşey kaybetmezsin ya en azından için rahat olur
Tamam canım
Cumartesi gidicem. Hamile kaldığım ay öyle oldu. Ama bu sefer 16.da yumurtladım. Ve 15 gün sonra adet oldum. Bu ay merak ediyorum bakalım basıl olucak

Biz senle piki görememiştik ya canım bence hata yaptık son ana kadar teste devam edecektik benim uzun süreden sonra ilk defa adetim aşırı uzadı resmen gebelik beklemem tarihlerde pik gördüm iki gün önce şoktan emin olamadım değerlendiremedim bence bu sefer baştan sona ovü test yapalım
bilemiyorum ki kuzum yaa son 1 hafta yapmadım olabilir belki dediğin gibi oldu bende değerlendirmedim. Bu ay tüm ay yapıcam inşallah

ortalama 26 gün falandır. 24 haziran falan yumurtlama olmalı tabiki tahmini. ama döngün kısaysa erken yumurtluyorsun
dögüm bu şekilde benim fotograftaki gibi yani. Erken mi yumurtluyorum ben acaba

Bizde ilk gece olmuşdu😁ona gore camaat el cekdi...bellke cetin olmusdu ona gore alinmirdi 🤦🏻‍♀️sonrada usaq istemirdik deye tam olmurdu basini buraxmisdim bilmirdim yeni tamda usaq istiyende bildim😁
mən ilk gecə qoymadım 2inci gün də xəstələndim :KK70: ammaki biz gecə də evdə tək olduq sonrasında da heçkim soruşmadı. bir dənə balaca xalam var ona dedim qorxdum xalam da dediki " a bala dəlimi olufsan" :KK70:

X