Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle çok geçmiş olsun, biraz poliyannacılık yapalım, demekki eşinizde de sizde de sorun yok ve hamile kalabiliyorsunuz

Vücudunuz kendini toparlasın, olmaması için hiç bir neden yok Allah'ın izni ile :)

Çok geçmiş olsun..amin...gerçekten de öyle insan kaybedince hemen zaman kaybetmeden olsun istiyor ama olmayınca da olmuyor zamanı gelmedikçe bebek rahme düşmüyor kafaya çok takıyoruz herşeyi inceliyoruz allahım senin benim her isteyenin işini kolaylaştırsın hayırlı kapılar açsın kese gördüyse kanaman da yoksa bekleseydiniz belki sonradan döllenmiştir hcg si geç yükselenler ve kalp atışı duyanlar oluyo burda çok okudum da o yüzden söylüyorum

Ya nasib Allah, hayırlısını ve sağlıklarını nasib etsin insaallah. Demek ki bir problem yok ve Allah istediği zaman nasib ediyor. İnsaallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik olur ve sağlıcakla kucağınıza almayı yaşatsın Mevlam.

2 tane tarlusal içtim bile aklıma geldi aslında birazdaha beklesem mi acaba diye sonra benim için bu hayırlısı doktorum dediyse dedim ve içtim

Aminn Allah razı olsun canım inşaAllah

İnşaAllah inşaAllah inşaAllah

Teşekkür
İnşallah canım inşallah büyük ihtimal dha minicik o yüzden de silik çıktı inşallah bana tutunur sorun yaşamayız
Yat dinlen iş yapma çok inşallah tutmuştur. Darısı isteyen herkese

Oh be sonunda dinlenebilirim dermişim çok teşekkür ederim canım. Artık bundan sonrası nasip diyelim. Sende durumlar nasıl

Oh be sonunda dinlenebilirim dermişim çok teşekkür ederim canım. Artık bundan sonrası nasip diyelim. Sende durumlar nasıl
Canım benim BAT a bugünü saymazsam kaldı 6 gün.... Hani klasik adet belirtilerim bar göğüslerde sızlama sol yumurtalık da batma ve baş ağrısı..... İnşallah gebeliktir demekten başka bişey elimden gelmiyor cidden.... Hayırlısı olsun artık... Senin bat belli mi?

Canım merhaba. Öncelikle çok ama çok geçmiş olsun.

Benim de senin gibi başımdan bir bebek kaybı geçti. 8 haftalıkken kürtaj oldum. adetimi beklerken hiç iyileşemedim hep bir lekelenme 2 ay sonra histereskopi yapıldı ve rest plesenta tanısı konuldu. Temizlendi içim. 3 ay korunma verdi doktor. koruna sürecini bitirdik. 2 aydır korunmuyorzu bu ikinci ayım. Bakalım bu ay yumurtlamayı falan değerlendirdk. Ama şimdi de içimi başka bir şüphe kapladı. Çok okuyup araştırmak iyi olduğu gibi çok kötü yanları da var. Boşuna sitrese giriyorum. ama elimde de değil. Bebeğimi neden kaybettim sebepsiz yere düşün düşn. Ya yine olursa düşüncesi. Pıhtılaşma sorununa kadar getirdi beni. Şimdi bunun üstüne yoğunlaştım. Acaba pıhtılaşma mı var bende çünkü olabiliyomuş 35 yaş üstünde bir sağlıklı doğumu olsa bile annenin. Şimdi tekrar bir kadın doğum randevusu alıp tıbbi genetiğe sevk isteyeceğim sanırım işimi şansa bırakamam riske atamam kendimi zaman aleyhime işliyor.

Inşallah rabbim en kısa sürede hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin canım. Benim maalesef âdetlerim düzensiz. Ama yumurtlamayı gördüğüm için 14 15 gün içinde olur diye tahmin ediyorum. 14.00 u bekleyemedim. Az önce yaptım ovu. Sanırım bugün çatlamış değil mi

Eklentiler

• 20200724_115159.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 21
Kırmızılar im geldi benim elendim arkadaşlar 3 gün gecikmeli geldi rabbim sizlere nasip etsin inşallah ben vazgeçtim artık istemiyorum Allah olanlara ömür versin isteyene nasip etsin
Canım cok zorlayıcı zor bir süreç böyle beklemek biliyorum. Aslında vazgeçtim desende hala istiyorsun bende yaşadım kızım doğmadan önce bunları. Sen bu ay kendine ayır hiç bir şeyi kafana takma. Olsun diye uğraşma. Yumurtlama takibini falanda bırak.esinle birliktelik yaşamaya devam et ama sadece bir kadın ve eş olarak. Hamile kalmak istediğin için degil yani.Kafanı ruhunu dinlendir. Gelecek aya inşallah kendine gelmiş bir şekilde devam edersin. Allahtan ümit kesilmez. O biliyor bizim için hayırlısının ne zaman olduğunu.

Insallah vardır kuzucum hanı herkesin hamile kalmasını çok isterim ama bu ay senden daha çok istiyorum inşallah sağlıklı bi sekilde olur

Kızlar ya yumurtlama zamanı geldiği zaman sizin içinizde de o istek oluyo biraz ayıp ama hiç sizin çok istediğiniz vakitler olmadi mi bence yumurtlama ozaman bence millet tek gece tek kurşunla öyle hamile kaliyo zevk tavan tabiki bi teori bnmkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…