Öncelikle çok geçmiş olsun, biraz poliyannacılık yapalım, demekki eşinizde de sizde de sorun yok ve hamile kalabiliyorsunuzSelam hanımlar. Başımdan geçen Bi olayı anlatmak istiyorum sizlere belki aranızdan benim gibi olan olur faydası dokunur.. Öncelikle ben Nisan ayında kürtaj oldum 10 haftalıkken bebeğimin gelişememesi nedeniyle. Daha sonra 1 hafta kanamam gelmesi gerekiyordu gelmedi 10 gün sonra tekrar kalan kan pıhtısı vakumla çekildi. Ve doktorum 3 ay koruma verdi bana. Neyse 2ay adetim günü gününe girdi doktora kontrole gittim çocuk için rahim toparlandı korumasız ilişkiye devam dedi. Ve benim adetim bu ay bu günle beraber 10 gün gecikti. Evde test yapmama rağmen hep negatif gördüm. Bugun doktoruma gittin söyledim alttan ultrosonda baktı ve 5 haftalık kese gördü sol tarafımda ufak Bi kist te gördü ama önemli değilmiş o kist Bi zararı yok yani. 5haftalık kese gibi bişey görünce doktorum beta hcg istedi ve sonucum negatif çıktı. Ve adet söktürücü yazdı bana 1hafta kullanıcam 15 gün içinde adet olmayı beklicem. Demem o ki kafaya birşey takmayın. Ben çok takıyorum insan kaybedince daha çok olsun istiyormuş Rabbim yokluğunu yaşatmasın kimseye isteyen herkese en hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah hakkınızı helal edin uzun oldu biraz.. Ama insan buraya girip arıyor kendine göre olan başlıkları konuları buda benden olsun belki düşüncelerinize yardımcı olur Allah'a emanet olun ❤
Çok geçmiş olsun..amin...gerçekten de öyle insan kaybedince hemen zaman kaybetmeden olsun istiyor ama olmayınca da olmuyor zamanı gelmedikçe bebek rahme düşmüyor kafaya çok takıyoruz herşeyi inceliyoruz allahım senin benim her isteyenin işini kolaylaştırsın hayırlı kapılar açsınSelam hanımlar. Başımdan geçen Bi olayı anlatmak istiyorum sizlere belki aranızdan benim gibi olan olur faydası dokunur.. Öncelikle ben Nisan ayında kürtaj oldum 10 haftalıkken bebeğimin gelişememesi nedeniyle. Daha sonra 1 hafta kanamam gelmesi gerekiyordu gelmedi 10 gün sonra tekrar kalan kan pıhtısı vakumla çekildi. Ve doktorum 3 ay koruma verdi bana. Neyse 2ay adetim günü gününe girdi doktora kontrole gittim çocuk için rahim toparlandı korumasız ilişkiye devam dedi. Ve benim adetim bu ay bu günle beraber 10 gün gecikti. Evde test yapmama rağmen hep negatif gördüm. Bugun doktoruma gittin söyledim alttan ultrosonda baktı ve 5 haftalık kese gördü sol tarafımda ufak Bi kist te gördü ama önemli değilmiş o kist Bi zararı yok yani. 5haftalık kese gibi bişey görünce doktorum beta hcg istedi ve sonucum negatif çıktı. Ve adet söktürücü yazdı bana 1hafta kullanıcam 15 gün içinde adet olmayı beklicem. Demem o ki kafaya birşey takmayın. Ben çok takıyorum insan kaybedince daha çok olsun istiyormuş Rabbim yokluğunu yaşatmasın kimseye isteyen herkese en hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah hakkınızı helal edin uzun oldu biraz.. Ama insan buraya girip arıyor kendine göre olan başlıkları konuları buda benden olsun belki düşüncelerinize yardımcı olur Allah'a emanet olun ❤
Canımmm çatlama olmuş bitmiş çok şüküürrCanım bugünkü ovu bakar mısın. 4 günü birleştirdim. Yazısız olan ilk gün
Ya nasib Allah, hayırlısını ve sağlıklarını nasib etsin insaallah. Demek ki bir problem yok ve Allah istediği zaman nasib ediyor. İnsaallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik olur ve sağlıcakla kucağınıza almayı yaşatsın Mevlam.Selam hanımlar. Başımdan geçen Bi olayı anlatmak istiyorum sizlere belki aranızdan benim gibi olan olur faydası dokunur.. Öncelikle ben Nisan ayında kürtaj oldum 10 haftalıkken bebeğimin gelişememesi nedeniyle. Daha sonra 1 hafta kanamam gelmesi gerekiyordu gelmedi 10 gün sonra tekrar kalan kan pıhtısı vakumla çekildi. Ve doktorum 3 ay koruma verdi bana. Neyse 2ay adetim günü gününe girdi doktora kontrole gittim çocuk için rahim toparlandı korumasız ilişkiye devam dedi. Ve benim adetim bu ay bu günle beraber 10 gün gecikti. Evde test yapmama rağmen hep negatif gördüm. Bugun doktoruma gittin söyledim alttan ultrosonda baktı ve 5 haftalık kese gördü sol tarafımda ufak Bi kist te gördü ama önemli değilmiş o kist Bi zararı yok yani. 5haftalık kese gibi bişey görünce doktorum beta hcg istedi ve sonucum negatif çıktı. Ve adet söktürücü yazdı bana 1hafta kullanıcam 15 gün içinde adet olmayı beklicem. Demem o ki kafaya birşey takmayın. Ben çok takıyorum insan kaybedince daha çok olsun istiyormuş Rabbim yokluğunu yaşatmasın kimseye isteyen herkese en hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah hakkınızı helal edin uzun oldu biraz.. Ama insan buraya girip arıyor kendine göre olan başlıkları konuları buda benden olsun belki düşüncelerinize yardımcı olur Allah'a emanet olun ❤
2 tane tarlusal içtim bileÇok geçmiş olsun..amin...gerçekten de öyle insan kaybedince hemen zaman kaybetmeden olsun istiyor ama olmayınca da olmuyor zamanı gelmedikçe bebek rahme düşmüyor kafaya çok takıyoruz herşeyi inceliyoruz allahım senin benim her isteyenin işini kolaylaştırsın hayırlı kapılar açsınkese gördüyse kanaman da yoksa bekleseydiniz belki sonradan döllenmiştir hcg si geç yükselenler ve kalp atışı duyanlar oluyo burda çok okudum da o yüzden söylüyorum
Aminn Allah razı olsun canım inşaAllahYa nasib Allah, hayırlısını ve sağlıklarını nasib etsin insaallah. Demek ki bir problem yok ve Allah istediği zaman nasib ediyor. İnsaallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik olur ve sağlıcakla kucağınıza almayı yaşatsın Mevlam.
İnşaAllah inşaAllah inşaAllahYa nasib Allah, hayırlısını ve sağlıklarını nasib etsin insaallah. Demek ki bir problem yok ve Allah istediği zaman nasib ediyor. İnsaallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik olur ve sağlıcakla kucağınıza almayı yaşatsın Mevlam.
Hayırlısı olsun canım allah büyüktür2 tane tarlusal içtim bile ☹☹ aklıma geldi aslında birazdaha beklesem mi acaba diye sonra benim için bu hayırlısı doktorum dediyse dedim ve içtim
Yat dinlen iş yapma çok inşallah tutmuştur. Darısı isteyen herkeseTeşekkür
İnşallah canım inşallah büyük ihtimal dha minicik o yüzden de silik çıktı inşallah bana tutunur sorun yaşamayız
İnşallah isteyen herkesin bebeği olsun en kısa zmandaYat dinlen iş yapma çok inşallah tutmuştur. Darısı isteyen herkese
Oh be sonunda dinlenebilirim dermişimCanımmm çatlama olmuş bitmiş çok şüküürrşimdi bekleyebiliriz heyecanla Çarşamba gününü değerlendirdiysen yemede yanında yat ama sen en önemli 2 günü değerlendirdin çok şükür
Canım benim BAT a bugünü saymazsam kaldı 6 gün.... Hani klasik adet belirtilerim bar göğüslerde sızlama sol yumurtalık da batma ve baş ağrısı..... İnşallah gebeliktir demekten başka bişey elimden gelmiyor cidden.... Hayırlısı olsun artık... Senin bat belli mi?Oh be sonunda dinlenebilirim dermişimçok teşekkür ederim canım. Artık bundan sonrası nasip diyelim. Sende durumlar nasıl
Canım merhaba. Öncelikle çok ama çok geçmiş olsun.Selam hanımlar. Başımdan geçen Bi olayı anlatmak istiyorum sizlere belki aranızdan benim gibi olan olur faydası dokunur.. Öncelikle ben Nisan ayında kürtaj oldum 10 haftalıkken bebeğimin gelişememesi nedeniyle. Daha sonra 1 hafta kanamam gelmesi gerekiyordu gelmedi 10 gün sonra tekrar kalan kan pıhtısı vakumla çekildi. Ve doktorum 3 ay koruma verdi bana. Neyse 2ay adetim günü gününe girdi doktora kontrole gittim çocuk için rahim toparlandı korumasız ilişkiye devam dedi. Ve benim adetim bu ay bu günle beraber 10 gün gecikti. Evde test yapmama rağmen hep negatif gördüm. Bugun doktoruma gittin söyledim alttan ultrosonda baktı ve 5 haftalık kese gördü sol tarafımda ufak Bi kist te gördü ama önemli değilmiş o kist Bi zararı yok yani. 5haftalık kese gibi bişey görünce doktorum beta hcg istedi ve sonucum negatif çıktı. Ve adet söktürücü yazdı bana 1hafta kullanıcam 15 gün içinde adet olmayı beklicem. Demem o ki kafaya birşey takmayın. Ben çok takıyorum insan kaybedince daha çok olsun istiyormuş Rabbim yokluğunu yaşatmasın kimseye isteyen herkese en hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah hakkınızı helal edin uzun oldu biraz.. Ama insan buraya girip arıyor kendine göre olan başlıkları konuları buda benden olsun belki düşüncelerinize yardımcı olur Allah'a emanet olun ❤
Inşallah rabbim en kısa sürede hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin canım.Canım benim BAT a bugünü saymazsam kaldı 6 gün.... Hani klasik adet belirtilerim bar göğüslerde sızlama sol yumurtalık da batma ve baş ağrısı..... İnşallah gebeliktir demekten başka bişey elimden gelmiyor cidden.... Hayırlısı olsun artık... Senin bat belli mi?
Benimde geldiKırmızılar im geldi benim elendim arkadaşlar 3 gün gecikmeli geldi rabbim sizlere nasip etsin inşallah ben vazgeçtim artık istemiyorum Allah olanlara ömür versin isteyene nasip etsin
Canım cok zorlayıcı zor bir süreç böyle beklemek biliyorum. Aslında vazgeçtim desende hala istiyorsun bende yaşadım kızım doğmadan önce bunları. Sen bu ay kendine ayır hiç bir şeyi kafana takma. Olsun diye uğraşma. Yumurtlama takibini falanda bırak.esinle birliktelik yaşamaya devam et ama sadece bir kadın ve eş olarak. Hamile kalmak istediğin için degil yani.Kafanı ruhunu dinlendir. Gelecek aya inşallah kendine gelmiş bir şekilde devam edersin. Allahtan ümit kesilmez. O biliyor bizim için hayırlısının ne zaman olduğunu.Kırmızılar im geldi benim elendim arkadaşlar 3 gün gecikmeli geldi rabbim sizlere nasip etsin inşallah ben vazgeçtim artık istemiyorum Allah olanlara ömür versin isteyene nasip etsin
Insallah vardır kuzucum hanı herkesin hamile kalmasını çok isterim ama bu ay senden daha çok istiyorum inşallah sağlıklı bi sekilde olurCanım benim BAT a bugünü saymazsam kaldı 6 gün.... Hani klasik adet belirtilerim bar göğüslerde sızlama sol yumurtalık da batma ve baş ağrısı..... İnşallah gebeliktir demekten başka bişey elimden gelmiyor cidden.... Hayırlısı olsun artık... Senin bat belli mi?