- 22 Aralık 2019
- 141
- 126
- 39
Sıkma canını gülüm benim mesela geç belli olur gebeliğim 7-8 gün geçmeden belli olmuyo o yüzden yapmamayı düşünüyorum o zamanlar erken gebelik testi falan bilmiyodum o yüzden sağlık ocağı yapmıştı kaset testi şuan oğlum 9 yasinda ama belki gaza gelip erken gebelik alırım tam yaparım yarım saat sonra adet olurim diye yapmak ta istemiyorum iki gün geçti bugün üçüncü gün ama sanki gelicek gibi benim regl bakalım hayirlisi. Sende sıkma canını belki seninde geç belli olur.Sabah sabah yine kendimi üzdüm adetim geçmeden yapmicam diyorum illa yapıyorum
Kalanlar var ama beklemek en doğrusu hiç belli olmuyo çünküböyle kalanlar var mı bilmiyorum ki resmen cahil oldum bu konuda ne yapıcağımı şaşırdım kırmızı kart için normal regl mi mi beklemeliyim
Ben de sanki bi hayalet çizgi görür gibiyim ama ben sana bekle dedim yarın yaparsın diye :)))Markası bebetime
Ben de inofolic combi kullanıyorum. Hamile kalmayı kolaylaştıriyormus. Hamile kalan çok duydum. İnşallahtavsiye vitamn var mı alalım kullanalım
Ben de inofolic 20 kapsül kullanıyorum doktorum combi vermedi fark ediyor mu acabaBen de inofolic combi kullanıyorum. Hamile kalmayı kolaylaştıriyormus. Hamile kalan çok duydum. İnşallah
ben cok sabırsız bir insanım canımBen de sanki bi hayalet çizgi görür gibiyim ama ben sana bekle dedim yarın yaparsın diye :)))
Ben de öyleyim de fazladan test varsa yap ne olacakben cok sabırsız bir insanım canım
Ben kendim araştırdığımda combi için daha iyi dediler kısa sürede olumlu etki olmuş. 1 ayda kalanalar çok olmus. Sabırsızlanıyorum ondan combi aldım. Benimki de 20 lik daha yarısındayim. Bakalim inşallah.Ben de inofolic 20 kapsül kullanıyorum doktorum combi vermedi fark ediyor mu acaba
İnşallah canım pko var mı sendeİstanbul
Ben kendim araştırdığımda combi için daha iyi dediler kısa sürede olumlu etki olmuş. 1 ayda kalanalar çok olmus. Sabırsızlanıyorum ondan combi aldım. Benimki de 20 lik daha yarısındayim. Bakalim inşallah.
İnşallah canım pko var mı sende
[/QUO
benim prolaktin ve tsh yüksekti düşüyor şimdi ilaç ve bitki çayları ile. Doktor şuan engel yok kalabilirsin dedi ama inşallah bakalım. Pko nasil anlaşılıyor yani kan tahlilinde mi yoksa ulatrasonda mi acaba ? Hiç arastirmadim onu .
Benim düşük normal gebelikti kimyasal değildi ama kimyasalda tekrar iki hafta sonra yumurtlama oluyormuş yani çok geç gelmez muhtemelen
Kocaman gönülden amin canımGüzel dileklerin için çok çook teşekkür ederim canımİnşallah temmuz ayı hepimize hayırlı ve şanslı gelir❤❤ Bayrama gebe olarak gireriz ve et merasiminden uzak dururuz
Ben de baktirayim ultrasonla off bitmedi stresi. Testere dişli Aslan pençesi iç canım hormonlara çok iyi geliyor .Ultrasonda anlaşılıyor yumurtalıklara bakınca 10 12 tane yani fazla yumurta görülüyor küçük küçük buna pko diyolar ve çoğu kişide de hormon bozukluğu yapıyo benim de prolaktin yüksekliği oluyordu tsh da yüksekti endokrinoloji bölümüne yolladı doktor tiroid yüksekliği vardı biraz ilaç verdi bunu sürekli kullanacaksın dedi gebeliğe engel oluyormuş tiroid
Soğan kürü bitti aslanpençesi ne geçicem geçen yıl da içmiştim gerçekten iyi oluyoBen de baktirayim ultrasonla off bitmedi stresi. Testere dişli Aslan pençesi iç canım hormonlara çok iyi geliyor .
Bu aldgm test cok ucuz o yüzden aklıma takıldı normalde hep 7,5 tl ye alıyrm bu 3 liraydı bende ucuz dye aldm bayaBen de öyleyim de fazladan test varsa yap ne olacak
Ay inşAlllahGüzel dileklerin için çok çook teşekkür ederim canımİnşallah temmuz ayı hepimize hayırlı ve şanslı gelir❤❤ Bayrama gebe olarak gireriz ve et merasiminden uzak dururuz
Adetede 1 gun kalmis ola bilir benceBeş dakika içinde byle oldu
Bendede oldu gecen günlerde şimdi sakinlik anlamiyorum yaa simdide agrilarim var sanki adet olucam simdikızlar 3 gündür lekelenme var
ayın 20 si başladı acaba yerleşme kanaması mı diye bekledim dün 18:00 den bu sabah 10:00 a kadar hiç leke olmadı ama az önce tekrar başladı acaba regl mi demeliyim normal regl tarihim 26 temmuz du hiç böyle şeyler yapmazdı vücurdumun saati şaştı bildiğin şimdi bana kırmızı kart yazmalı mıyız ne yapıcaz
Aynen bendeValla duygularımı hiiç yönetemiyorum ben ne hissediyorsam yüzümden gözümden her yerimden belli oluyor hatta gizleyemiyorum bile