Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah sabah yine kendimi üzdüm adetim geçmeden yapmicam diyorum illa yapıyorum
Sıkma canını gülüm benim mesela geç belli olur gebeliğim 7-8 gün geçmeden belli olmuyo o yüzden yapmamayı düşünüyorum o zamanlar erken gebelik testi falan bilmiyodum o yüzden sağlık ocağı yapmıştı kaset testi şuan oğlum 9 yasinda ama belki gaza gelip erken gebelik alırım tam yaparım yarım saat sonra adet olurim diye yapmak ta istemiyorum iki gün geçti bugün üçüncü gün ama sanki gelicek gibi benim regl bakalım hayirlisi. Sende sıkma canını belki seninde geç belli olur.

İstanbul
Ben de inofolic 20 kapsül kullanıyorum doktorum combi vermedi fark ediyor mu acaba
Ben kendim araştırdığımda combi için daha iyi dediler kısa sürede olumlu etki olmuş. 1 ayda kalanalar çok olmus. Sabırsızlanıyorum ondan combi aldım. Benimki de 20 lik daha yarısındayim. Bakalim inşallah.

İnşallah canım pko var mı sende

Ultrasonda anlaşılıyor yumurtalıklara bakınca 10 12 tane yani fazla yumurta görülüyor küçük küçük buna pko diyolar ve çoğu kişide de hormon bozukluğu yapıyo benim de prolaktin yüksekliği oluyordu tsh da yüksekti endokrinoloji bölümüne yolladı doktor tiroid yüksekliği vardı biraz ilaç verdi bunu sürekli kullanacaksın dedi gebeliğe engel oluyormuş tiroid

Anladim
Benim düşük normal gebelikti kimyasal değildi ama kimyasalda tekrar iki hafta sonra yumurtlama oluyormuş yani çok geç gelmez muhtemelen
Güzel dileklerin için çok çook teşekkür ederim canım İnşallah temmuz ayı hepimize hayırlı ve şanslı gelir❤❤ Bayrama gebe olarak gireriz ve et merasiminden uzak dururuz
Kocaman gönülden amin canımya sorma kara kara düşünüyorum bayramı. Rabbimin zoruna gitmesin kurban bayramı çok zoruma gidiyor valla. Et görmekten öğk oluyorum artık

Saraçoğlu kürleri çokiyi oluyo önce soğan kürü öneriyor sonra aslanpençesi kürü hormonları da düzenliyor kadınların bitkisi olarak geçiyormuş ben de soğanı yaptım şimdi aslanpençesi ne geçicem

Ben de baktirayim ultrasonla off bitmedi stresi. Testere dişli Aslan pençesi iç canım hormonlara çok iyi geliyor .

Bendede oldu gecen günlerde şimdi sakinlik anlamiyorum yaa simdide agrilarim var sanki adet olucam simdio kadar düşünüyoruz ki kafada bedende karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…