Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaaar şimdi Bi daha yapayım dedim çatlamış demi baya çok mutlu oldum uyumadan inşallah eşim ile değerlendirme olur aksilik olmazsa ve tarlusal da engellemez ise gerisi Rabbim in takdiri
Evet canım çatlamış maşallah. İnşallah geceyi boş geçmemişsindir:) tarlusalın gebeliğe engel olmak gibi bir etkisi yok tatlım aksine yumurtlamaya yardımcı etkisi var. Ben klomen öncesi tarlusal ile hamile kalmayı denedim yani doktor 3 ay böyle bir tedavi demedi ama o zaman prolaktin de yüksekti nasip olmadı sonra tarlusal ve klomenle hamile kaldım. Aşağı yukarı durumlarımız benziyor. Pkos bende de var ilaçsız regl olamıyorum. İçini ferah tut hayırlısıyla Rabbim tekrar nasip edecek ve bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

M merve_1 canim sana bu doktorlar secmece mi geliyor bildigin hamilesin sen keyfini sür artik iki kat artmis hcg daha napsin bebişin
Sorma canım sevinemedim bile Hamileliğime :KK43: instagramda bir kadın doğum uzmanına yazdım 10 gün sonra gidin bir şikayetiniz olmadıkça bu ara gitmeyin dedi. Sürekli hcg baktırmak iyice stres yapıyor gerçekten

Evet canım çatlamış maşallah. İnşallah geceyi boş geçmemişsindir:) tarlusalın gebeliğe engel olmak gibi bir etkisi yok tatlım aksine yumurtlamaya yardımcı etkisi var. Ben klomen öncesi tarlusal ile hamile kalmayı denedim yani doktor 3 ay böyle bir tedavi demedi ama o zaman prolaktin de yüksekti nasip olmadı sonra tarlusal ve klomenle hamile kaldım. Aşağı yukarı durumlarımız benziyor. Pkos bende de var ilaçsız regl olamıyorum. İçini ferah tut hayırlısıyla Rabbim tekrar nasip edecek ve bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
Bu ne güzel Bi mesajdır içime umut oldun Allah razı olsun ❤

X