Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence iyi bir doktor ara kaç yıldır evlisin ve neden doktorlar erken diyip duruyor anlamadım bir insamın hormonu eksikse bu sadece doğumu değil hayatındaki bir çok şeyi etkiler bu doktorlar çok tuhaf ya
Bu ayda olmazsa başka Bi doktora gitcem zten amh hatta hsg çektirmeyi düşünüyorum. 2 yıldır evliyim ama 3 aydır düşünüyoruz bebeği

Canımmm bu arada Haziran topiğinden seni bilmiyorum baya konuşmuştuk 🙏🏻 Hayırlı uğurlu ılsun rabbim sağlıklı kucağınıza almanızı nasip etsin🙏🏻🙏🏻 Belirtilerin nelerdii
Yaaa canim benim çok teşekkür ederim, bende hala bi hayalde gibiyim, Allahım en kısa zamanda seni de sevindirsin🙏🙏🙏

Bu ayda olmazsa başka Bi doktora gitcem zten amh hatta hsg çektirmeyi düşünüyorum. 2 yıldır evliyim ama 3 aydır düşünüyoruz bebeği
İçini ferah tut ama o doktorun tavrı normal değil bence illa çocuk yapmak zorunda olmadan tüm vücurd değerlerimiz normal olmayı hak ediyor resmen başından savmış gıcık vallaha sinir oldum

İçini ferah tut ama o doktorun tavrı normal değil bence illa çocuk yapmak zorunda olmadan tüm vücurd değerlerimiz normal olmayı hak ediyor resmen başından savmış gıcık vallaha sinir oldum
Sırma canım o gün çok kötü oldum ağlayarak harap ettim kendimi sonra bu sorunu olan kişilere ulaştım konuştum olmuş çocukları inşallah benimde olur

Sırma canım o gün çok kötü oldum ağlayarak harap ettim kendimi sonra bu sorunu olan kişilere ulaştım konuştum olmuş çocukları inşallah benimde olur
Ya tabiki olur bunlar hiçbirşey sen tlc de nasıl hamile kaldım diye dizi var bak gör insanlar nasıl kalmış hiç farkında değiller ne takviye ne vitamin ne hormon hiç birşey almadan kalmış oluyorlar allah herşeyden yücedir ol der olur sen hep pozitif kal

Ya tabiki olur bunlar hiçbirşey sen tlc de nasıl hamile kaldım diye dizi var bak gör insanlar nasıl kalmış hiç farkında değiller ne takviye ne vitamin ne hormon hiç birşey almadan kalmış oluyorlar allah herşeyden yücedir ol der olur sen hep pozitif kal
İnşallah canım inşallah her ay Bi ümit bekliyoruz işte sen kaç yıllık evlisin kaç aydır deniyorsun

Merhaba herkese, adetim pazar veya pazartesi fakat ben bugun dayanamayıp erken gebelik testi yaptım pozitifi gördüm🌹Allah burdakı isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın,🤲 sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah, ben ağlaya ağlaya dua ettim ilk bebeğimi kaybetmiştim bunun da sağlıklı olması için sizlerden de dua istiyorum, Rabbim gönlünüzdekini size hayırlı kılsın🤲
Tebriklerrr canim hayirli olsun 🙏🏻❤️

Selam kızlar nasılsınız??? Benim 1hafta önce yumurtalamam oldu değerlendirdik o bi kenara...2gun once yine akintilarim geldi şimdide sancilarim var sizce yeniden yumurtalama ola bilirmi????hic bişey anlamadim🤔adete daha 9 gun var hamilelik belirtsi aramiyorum gecen ay cok belirti oldu olmayinca kotu oldum bu defa aramiyacağim belirti...sadece 2ci kez yumurtlama olurmu Sizcə 4 5 gun arayla🤔

yumurta 24-48 saat aralığında çatlama yapıyor kaçırmış olmazsın canım
c çizgisi ile aynı koyulukta olması lazım en az canım yapamaya devam et
tamam canım takibi bırakmayacağım bu ay, sen ne yaptın nasılsın?

Bugünü değerlendirmişsindir uygun görünüyor yumurtan
Değerlendirdim canım ama benim ne zaman yumurtlayacağım belli olmuyor takibe devam edeceğim

gecmis olsun canim.. doktor ilac verdimi tiroid icin ? .. bas agrisida birinci trimesterde cok olabiliyormus sabretceksin artik annesi bebek icin :) ..

bende iyim cok sukur Rabbime testlere devam ediyorum ama hala ayni yani cok ufak ufak koyuluk oluyor ama hala coook slikler ama hergun ayni saate yapmaya devam ediyorum iste bakalim Hayirlisi
2 haft sonra kontrolde bakacak tekrar tiroid e cnm ilac baslayacak ina göre
Sen devam et teste yakalayacaksin insallah piki

Selam kızlar nasılsınız??? Benim 1hafta önce yumurtalamam oldu değerlendirdik o bi kenara...2gun once yine akintilarim geldi şimdide sancilarim var sizce yeniden yumurtalama ola bilirmi????hic bişey anlamadim🤔adete daha 9 gun var hamilelik belirtsi aramiyorum gecen ay cok belirti oldu olmayinca kotu oldum bu defa aramiyacağim belirti...sadece 2ci kez yumurtlama olurmu Sizcə 4 5 gun arayla🤔
Akinti sonra adet benzeri sanci olursa genelde hamilelik oluyor insallah senin de ondandir

İnş bebişin dölleniyodur canımmm 🙃

X