İnşaAllah canım yapıcam dua edin lütfenVar ise hafifte olsa çıkar. Sabah ilk idrarınızla deneyin. Geç döllenme de olabilir belki ondan çıkmıyodur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaAllah canım yapıcam dua edin lütfenVar ise hafifte olsa çıkar. Sabah ilk idrarınızla deneyin. Geç döllenme de olabilir belki ondan çıkmıyodur.
Gebelik oluşur canım ben ilk gebeliğimde klomen ve tarlusal ile hamile kaldım:) hamile kaldığını öğrenince ilacı bırak öncesinde zararı yok demişti. Öyle de oldu çok şükür. Sen bunlara kafanı takıp stres yapma günleri iyi değerlendir ters pozisyonu mutlaka dene:)Kızlar tarlusal adet söktürücü kullanırken yumurtlama yı değerlendirsem gebelik oluşur mu yoksa ilaç korunma mı sağlar?
Pkos mu var canım? Bende pkos var böyle dalgalanma çok oluyor ama merak etme pik oluyor ve pik olduğu gün hemen anlıyorsunEki Görüntüle 2663570
Böyle olanlar oldumu acaba? Bir silikleşiyor bir koyulaşıyor. Öğlen yaptıklarım koyu olmuyor sıvı almadığım halde. 4 saat sıvı almadığım zaman akşam yaptıklarım koyu çıkıyor. Hiiç anlamadım yapmaya devam ediyorum bakalım pik olurmu
Ayıptır söylemesi dünü değerlendirdim ve dediğin gibi uzandım Bi on dk falan sonra kalktım. Üç gün sonra ilacım bitecek bırakmam şu aşamada sanıyorum çünkü şuan yumurtluyor sam zaten ortada Bi bebiş yoktur inşallah olur ya Rabbim in ne ile vesile olacağı belli olmazGebelik oluşur canım ben ilk gebeliğimde klomen ve tarlusal ile hamile kaldım:) hamile kaldığını öğrenince ilacı bırak öncesinde zararı yok demişti. Öyle de oldu çok şükür. Sen bunlara kafanı takıp stres yapma günleri iyi değerlendir ters pozisyonu mutlaka dene:)
Doğru söylüyorsun aslında değerlendirmek lazım nolur nolmaz diye bakacağım duruma yumurtlama akıntısını göremedim daha ondan da emin olamadım geçen sefer baya hissetmiştim yumurtlamayıBence değerlendirin. Kaset testler bazen pik i böyle silikte gösterebiliyormuş. Koyu gördüğümüz hergun değerlendirelim
Aslında gayet belirgin bir çizgi, tebrikler en kısa zamanda kan testi de yaptırın emin olmak içinKizlar merhaba araniza yeni katildim. Reglim 5 gun gecikti test yaptim ama silik gibi. Sonrasinda bi kac tane daha yaptim onlarda cok silik sizce hamilelik var midirEki Görüntüle 2663659
Canım bu çizgi silik değil ki bildiğin gebelik hayırlı olsunKizlar merhaba araniza yeni katildim. Reglim 5 gun gecikti test yaptim ama silik gibi. Sonrasinda bi kac tane daha yaptim onlarda cok silik sizce hamilelik var midirEki Görüntüle 2663659
Evet canım pkos var. O böyle yapıyor değilmi. Tamam canım yapmaya devam ediyorum çok sağolPkos mu var canım? Bende pkos var böyle dalgalanma çok oluyor ama merak etme pik oluyor ve pik olduğu gün hemen anlıyorsun
Canım ben abartıyorum galiba 2 saat yatıyorumAyıptır söylemesi dünü değerlendirdim ve dediğin gibi uzandım Bi on dk falan sonra kalktım. Üç gün sonra ilacım bitecek bırakmam şu aşamada sanıyorum çünkü şuan yumurtluyor sam zaten ortada Bi bebiş yoktur inşallah olur ya Rabbim in ne ile vesile olacağı belli olmaz
Ya açıkcası ben de öyle yapmak istiyordum ama doktor um çok iyi Bi doktor Du şuan özel yer açtı gidemiyorum ama kesinlikle daha eşin afedersin kalkmadan çoktan rahme ulaşır demişti hiç bir ilgisi yok dedi ben de vesile olur diye on dk yatıp kalkıyorumCanım ben abartıyorum galiba 2 saat yatıyorum
Evet çok hızlılar zaten giden gidiyormuş bende içim rahat etsin diye yüzüstü yatıyorum, yan yatıyorum ayakları havaya dikiyorum değişiyo işteYa açıkcası ben de öyle yapmak istiyordum ama doktor um çok iyi Bi doktor Du şuan özel yer açtı gidemiyorum ama kesinlikle daha eşin afedersin kalkmadan çoktan rahme ulaşır demişti hiç bir ilgisi yok dedi ben de vesile olur diye on dk yatıp kalkıyorum
Rabbim hepimize nasip etsin inşallahEvet çok hızlılar zaten giden gidiyormuş bende içim rahat etsin diye yüzüstü yatıyorum, yan yatıyorum ayakları havaya dikiyorum değişiyo işte
Tebrikler hamilesiniz hemem bi kan testi yaptirin❤Kizlar merhaba araniza yeni katildim. Reglim 5 gun gecikti test yaptim ama silik gibi. Sonrasinda bi kac tane daha yaptim onlarda cok silik sizce hamilelik var midirEki Görüntüle 2663659
İNŞALLAH ÇOK GÜZEL HABER ALACAĞIZ KUZUMKızlar selammm
Temmuzun 5 in de regli oldum. Bir daha ki bat 30 un da...
Bu sefer ov. testiyle değerlendiriyorum günleri.. Dün Gece kopkoyu piki gördüm değerlendirdim. Bugün zaten yumurtlama belirtim de var hafiften, 3 gün daha değerlendiririm.. 25 gün de bi regli oluyorum yumurtlama günüm 11. Gün tam günüm de oldu.. 2 aydır da tam 11. 12. 13. Gnlerde değerlendiriyordum ama tutmamıştı... İlk kez test kullanıyorum bakalım. Canlarım H history1985 A Ansumjora PiXiEE sürekli irtibat halindeyiz sağolsunlar❤ Testlermi de ekliyorum aşağıya başladı yine heyecanlı bekleyiş
İnşaallahhh güzel arkadaşım hep beraberİNŞALLAH ÇOK GÜZEL HABER ALACAĞIZ KUZUM
Loboquick çok memnundum fiyatı da uygunOvulasyon testleri fiyat olarak uygun ve kaliteli hangi marka iyi arkadaşlar tavsiyesi olan ??
ben laboquick ve innovita kullandım innovita ile devam ediyorum daha çok sevdimOvulasyon testleri fiyat olarak uygun ve kaliteli hangi marka iyi arkadaşlar tavsiyesi olan ??