Sağol canım teşekkür ederim 37.1 şu anHayırlı olsun canım tebrik ederim. Ateşin kaç çıkıyor ölçme imkanın varsa yazabilir misin? Diğer hamiş arkadaşlar da yazabilirse çok sevinirim :)
Benim 36.4 ne aşağı ne yukarıSağol canım teşekkür ederim 37.1 şu an
Hareket halindeyim belki ondandır zaten hava çok sıcak İzmir'deBenim 36.4 ne aşağı ne yukarı
HahaHareket halindeyim belki ondandır zaten hava çok sıcak İzmir'de
Normalde yükseliyor ama demekki kişiden kişiye değişen bir durum. Benim de bir haftadır 36.9 - 37-37.2 falan çıkıyorBenim 36.4 ne aşağı ne yukarı
Kuzum zaten hamile değilim ben daha bat bekliyorumNormalde yükseliyor ama demekki kişiden kişiye değişen bir durum. Benim de bir haftadır 36.9 - 37-37.2 falan çıkıyor
Ben de izmirdeyim tesadüfün bu kadarı :)HahaBende izmirdeyim kuzum felaket hemde
Yaa :) dünya ne küçükBen de izmirdeyim tesadüfün bu kadarı :)
Ahhh canım valla is güç yoğunluğuna girdim bu aralar, uzun süredir giremiyorum buraya şimdi bir bakayım dedim... Ne var be yok nasılsın
Canım benim çok teşekkürler... benim de bata 9 gün var bel ağrım var da adet olacakmışım gibi sanki... acaba bebiş mi diye düşünmüyor değilim artı halsizlik var gözlerimde ağırlık umarım kendimi kandırmıyorumdurAllah razı olsun canım göğüs uçları dışında kasıklarda batma yemeklerden tat alamama ve birde geçmek bilmeyen bel ağrısı ki hala devam ediyor doktor bı sıkıntı yok bebeğin yerleşmesi ile alakalıdır ağrın dedi hayırlısı inşallah tüm dileklerim sizinle ❤
Pek bir bilgim yok bu konuda ama polikistik overda birden fazla yumurtlama olabiliyormuş. O yumurtaların yumurtlama zamanı aynı mı farklı mı bilemiyorum da bu ikinci kez pik yapıp tekrar tekrar koyu çıkmasıyla hamile olduğunu öğrenenler varKızlar az evvel ovulasyon testi yaptım bi bakar mısınız? Tekrardan mı yumurtlama oluyor acaba. Bata 7 gün var
Yani 5 ile 15 aynı gibiKızlar az evvel ovulasyon testi yaptım bi bakar mısınız? Tekrardan mı yumurtlama oluyor acaba. Bata 7 gün var
Benimde bel ağrım yumurtlamadan sonra hiç kesilmeden devam etti canım en büyük belirti bende bel ve göğüs ucu ağrısı oldu çünkü normalde adetimden bir gün önce belim ağrır olacağımı anlardım bu farklıydı kızımda da kasık ağrımla fark etmiştimCanım benim çok teşekkürler... benim de bata 9 gün var bel ağrım var da adet olacakmışım gibi sanki... acaba bebiş mi diye düşünmüyor değilim artı halsizlik var gözlerimde ağırlık umarım kendimi kandırmıyorumdur
Herkeste farklı belirtiler oluyormuş işte canım ben de nedense hamile olduğumu hissediyorum bu ay umarım hayal kırıklığına uğramamBenimde bel ağrım yumurtlamadan sonra hiç kesilmeden devam etti canım en büyük belirti bende bel ve göğüs ucu ağrısı oldu çünkü normalde adetimden bir gün önce belim ağrır olacağımı anlardım bu farklıydı kızımda da kasık ağrımla fark etmiştim
Gebeliğin ilk aylarında ilişkiye girmek sakıncalı değil diye biliyorum canım ama yine de dikkat et istersen bata bişey kalmamış zatenHerkese merhaba aklıma takılan bir soru var ben de bu ayı değerlendirdim bata 4 5 gün kaldı, bu sure zarfında ilişkide bulunmak sakıncalı mı sizce kızlar, bılıyorum belkı saçma ama daha önce bi bebek kaybım var korkular sorduruyor işte
Teşekkür ederim tamam dikkat edıcem, sağolunGebeliğin ilk aylarında ilişkiye girmek sakıncalı değil diye biliyorum canım ama yine de dikkat et istersen bata bişey kalmamış zaten
Merhaba bhcg yaptırdınız mı ? Bende de pembe lekelenme oldu bugün 17 temmuz bat. Merakla bekliyorumKizlar bugün 3. Gün ama kanama olarak degil sadece silince kahve leke olarak geldi dun aksam birde bu sabah onun dışında birşey yok neden olabilir ki bu sekilde hamilelik olsa bu tarz olur mu lekelenme
Malesef gece adet geldi sizde vardir umarim benim de geçen ay günümden 4 gün önce lekelenme olmustu onzman da umutlanmistim olmadi ama belki sizin yerleşme kanamasi Olabilir yerleme genelde 4,5 gün önce oluyormusMerhaba bhcg yaptırdınız mı ? Bende de pembe lekelenme oldu bugün 17 temmuz bat. Merakla bekliyorum