Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar az evvel ovulasyon testi yaptım bi bakar mısınız? Tekrardan mı yumurtlama oluyor acaba. Bata 7 gün var

Eklentiler

• 20200715_135252.jpg
    20200715_135252.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 40
Allah razı olsun canım göğüs uçları dışında kasıklarda batma yemeklerden tat alamama ve birde geçmek bilmeyen bel ağrısı ki hala devam ediyor doktor bı sıkıntı yok bebeğin yerleşmesi ile alakalıdır ağrın dedi hayırlısı inşallah tüm dileklerim sizinle ❤
Canım benim çok teşekkürler... benim de bata 9 gün var bel ağrım var da adet olacakmışım gibi sanki... acaba bebiş mi diye düşünmüyor değilim artı halsizlik var gözlerimde ağırlık umarım kendimi kandırmıyorumdur 😊

Kızlar az evvel ovulasyon testi yaptım bi bakar mısınız? Tekrardan mı yumurtlama oluyor acaba. Bata 7 gün var
Pek bir bilgim yok bu konuda ama polikistik overda birden fazla yumurtlama olabiliyormuş. O yumurtaların yumurtlama zamanı aynı mı farklı mı bilemiyorum da bu ikinci kez pik yapıp tekrar tekrar koyu çıkmasıyla hamile olduğunu öğrenenler var

Canım benim çok teşekkürler... benim de bata 9 gün var bel ağrım var da adet olacakmışım gibi sanki... acaba bebiş mi diye düşünmüyor değilim artı halsizlik var gözlerimde ağırlık umarım kendimi kandırmıyorumdur 😊
Benimde bel ağrım yumurtlamadan sonra hiç kesilmeden devam etti canım en büyük belirti bende bel ve göğüs ucu ağrısı oldu çünkü normalde adetimden bir gün önce belim ağrır olacağımı anlardım bu farklıydı kızımda da kasık ağrımla fark etmiştim 😊

Benimde bel ağrım yumurtlamadan sonra hiç kesilmeden devam etti canım en büyük belirti bende bel ve göğüs ucu ağrısı oldu çünkü normalde adetimden bir gün önce belim ağrır olacağımı anlardım bu farklıydı kızımda da kasık ağrımla fark etmiştim 😊
Herkeste farklı belirtiler oluyormuş işte canım ben de nedense hamile olduğumu hissediyorum bu ay umarım hayal kırıklığına uğramam 😑göğsümde hiç bi belirti yok ama yaa genelde de o belirti var diyolar

Herkese merhaba aklıma takılan bir soru var ben de bu ayı değerlendirdim bata 4 5 gün kaldı, bu sure zarfında ilişkide bulunmak sakıncalı mı sizce kızlar, bılıyorum belkı saçma ama daha önce bi bebek kaybım var korkular sorduruyor işte

Herkese merhaba aklıma takılan bir soru var ben de bu ayı değerlendirdim bata 4 5 gün kaldı, bu sure zarfında ilişkide bulunmak sakıncalı mı sizce kızlar, bılıyorum belkı saçma ama daha önce bi bebek kaybım var korkular sorduruyor işte
Gebeliğin ilk aylarında ilişkiye girmek sakıncalı değil diye biliyorum canım ama yine de dikkat et istersen bata bişey kalmamış zaten

Kizlar bugün 3. Gün ama kanama olarak degil sadece silince kahve leke olarak geldi dun aksam birde bu sabah onun dışında birşey yok neden olabilir ki bu sekilde hamilelik olsa bu tarz olur mu lekelenme
Merhaba bhcg yaptırdınız mı ? Bende de pembe lekelenme oldu bugün 17 temmuz bat. Merakla bekliyorum 😳

Merhaba bhcg yaptırdınız mı ? Bende de pembe lekelenme oldu bugün 17 temmuz bat. Merakla bekliyorum 😳
Malesef gece adet geldi sizde vardir umarim benim de geçen ay günümden 4 gün önce lekelenme olmustu onzman da umutlanmistim olmadi ama belki sizin yerleşme kanamasi Olabilir yerleme genelde 4,5 gün önce oluyormus

X