Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat günümün üzerinden neredeyse 4- 5 gün geçti test yaptım fakat negatif sonuç
Fakat çok fazla bel ağrısı var bu ay yaptığım soğan kürünün etkisi olabilir mi bu kadar gecikme çok nadir oluyor

Merhaba hanımlar. Benim sat 18 haziran bat ise 14 temmuzu ben bugun adet olmadım. 3 ay önce kürtaj oldum ondan sonra adetim 26 veya 27.günde bir oluyordu bugun hala adet olmadım. 1 hafta önce test yaptım negatif ti dün yaptım yine negatif çıktı 2 gün önce hafif kasık ağrım vardı gögüslerim dolgunlaştı ama acı yok. Bazen kasıklarıma kramp giriyor. Ne zaman idrar testi yapsam kesin sonuç verir? Benin gibi olanlar varmı acaba

Adete 10 gün kala GÖĞÜS UCU AĞRISI hamilelik belirtisi olabilirmi diye yazmıştım eğer hamileysem büyük harflerle yazcam belirtimi demiştim HAMİLEYİMMM 😍 Dün kan testi sonucum 664 çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
Yaaa ne güzel haber 😘 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizlere darısı ❣️

Adete 10 gün kala GÖĞÜS UCU AĞRISI hamilelik belirtisi olabilirmi diye yazmıştım eğer hamileysem büyük harflerle yazcam belirtimi demiştim HAMİLEYİMMM 😍 Dün kan testi sonucum 664 çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
Tebrik ederim ❤💐

Tebrikler canım başka hangi belirtilerin vardı😊
Allah razı olsun canım göğüs uçları dışında kasıklarda batma yemeklerden tat alamama ve birde geçmek bilmeyen bel ağrısı ki hala devam ediyor doktor bı sıkıntı yok bebeğin yerleşmesi ile alakalıdır ağrın dedi hayırlısı inşallah tüm dileklerim sizinle ❤️

Allah razı olsun canım göğüs uçları dışında kasıklarda batma yemeklerden tat alamama ve birde geçmek bilmeyen bel ağrısı ki hala devam ediyor doktor bı sıkıntı yok bebeğin yerleşmesi ile alakalıdır ağrın dedi hayırlısı inşallah tüm dileklerim sizinle ❤️

Hayırlı olsun canım tebrik ederim. Ateşin kaç çıkıyor ölçme imkanın varsa yazabilir misin? Diğer hamiş arkadaşlar da yazabilirse çok sevinirim :)

X