Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederimBugün bat günümdü. Comfort erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgi çıktı canlarım.belirtilerden zaten belliydi emindim. Sanırım Mart annesi olacağım
Teşekkürler canımTebrik ederim
Tebrikler gözünüz aydinnnBugün bat günümdü. Comfort erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgi çıktı canlarım.belirtilerden zaten belliydi emindim. Sanırım Mart annesi olacağım
Teşekkürler canım. Darısı tüm isteyenlereTebrikler gözünüz aydinnn
Yaaa ne güzel haber Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizlere darısıAdete 10 gün kala GÖĞÜS UCU AĞRISI hamilelik belirtisi olabilirmi diye yazmıştım eğer hamileysem büyük harflerle yazcam belirtimi demiştim HAMİLEYİMMM Dün kan testi sonucum 664 çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canim benim duamdasin ne kadar istedigini biliyorum Rabbim insallah sana saglikli hayirli bie evlat nasip etsinBiri daha var (ben) senin için çoOook sevinen... inşallah kucağına Almakda nasib olur
Tebrik ederim ❤Adete 10 gün kala GÖĞÜS UCU AĞRISI hamilelik belirtisi olabilirmi diye yazmıştım eğer hamileysem büyük harflerle yazcam belirtimi demiştim HAMİLEYİMMM Dün kan testi sonucum 664 çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım merhaba :) Kullanıcı adını eskiden kkdan bir arkadaşıma benzettim ismin nur mu acaba :)Tebrik ederim ❤
Tebrikler canım başka hangi belirtilerin vardıAdete 10 gün kala GÖĞÜS UCU AĞRISI hamilelik belirtisi olabilirmi diye yazmıştım eğer hamileysem büyük harflerle yazcam belirtimi demiştim HAMİLEYİMMM Dün kan testi sonucum 664 çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım göğüs uçları dışında kasıklarda batma yemeklerden tat alamama ve birde geçmek bilmeyen bel ağrısı ki hala devam ediyor doktor bı sıkıntı yok bebeğin yerleşmesi ile alakalıdır ağrın dedi hayırlısı inşallah tüm dileklerim sizinleTebrikler canım başka hangi belirtilerin vardı
Allah razı olsun canım göğüs uçları dışında kasıklarda batma yemeklerden tat alamama ve birde geçmek bilmeyen bel ağrısı ki hala devam ediyor doktor bı sıkıntı yok bebeğin yerleşmesi ile alakalıdır ağrın dedi hayırlısı inşallah tüm dileklerim sizinleTebrikler canım başka hangi belirtilerin vardı
Hayırlı olsun canım tebrik ederim. Ateşin kaç çıkıyor ölçme imkanın varsa yazabilir misin? Diğer hamiş arkadaşlar da yazabilirse çok sevinirim :)Adete 10 gün kala GÖĞÜS UCU AĞRISI hamilelik belirtisi olabilirmi diye yazmıştım eğer hamileysem büyük harflerle yazcam belirtimi demiştim HAMİLEYİMMM Dün kan testi sonucum 664 çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah